Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Pek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!

Erkek adam ne anlar tarzdan falan , ben alayım da beğenmezse gider değiştirir diye düşünmüştür , böyle trip attıkça adamlarında heveslerini kaçırıyorsunuz
Böyle düşünmüşse vay halimize, insan biraz kafa patlatır ama işten güçten vakit kalmıyor ki, gidip en kolay alınabilecek hediyeyi alıyor, oysa bir buket çiçek alsaydı da bir de romandık bir not dusseydi , o zaman göklere çıkardım.

Düsünüp almis gelmiş diyenlerin tam tersine ben konu sahibini biraz hakli buldum. Sevmedigi tarzi olmayan bir seyi almak düsünmek degil , eger düsünseydi sevebilecegi bir sey bulurdu . Hediye almam gerek diye dusunup gorev misali almiş. Hiç almayanlarla karsilastirinca iyice diyebiliriz lakin aliyorsan görev gibi degilse istedigin icin düsünerek al . Tepkiyi fazla buldum konu sahibi , daha güzel bi dille ifade etseydiniz . Simdi aliyorum begenmiyorsun diyip hepten salacak kendini.

Düsünüp almis gelmiş diyenlerin tam tersine ben konu sahibini biraz hakli buldum. Sevmedigi tarzi olmayan bir seyi almak düsünmek degil , eger düsünseydi sevebilecegi bir sey bulurdu . Hediye almam gerek diye dusunup gorev misali almiş. Hiç almayanlarla karsilastirinca iyice diyebiliriz lakin aliyorsan görev gibi degilse istedigin icin düsünerek al . Tepkiyi fazla buldum konu sahibi , daha güzel bi dille ifade etseydiniz . Simdi aliyorum begenmiyorsun diyip hepten salacak kendini.
Böyle saçma sapan hediyeler alıyorsa hiç almasın canım:( görev gibi gidip her sene aynı gumuscuden ya kolye ya bileklik alıp geliyor.

Ben de kızarım ama eşimin benim tarzıma bu kadar aykırı bi şey almasına çünkü hiç mi bana dikkat etmiyor gözü görmüyor diye uzulurum

Annemle babam yeni evlendikleri zaman babam anneme bir hırka almış. Annem hiç beğenmemiş, ne biçim hırka bu git bunu anana ver diye bi güzel de kavga etmiş. Babam bir daha hediye falan almamış o geldi aklıma 😁

Back
X