Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

İlk sayfalarda bir yerde vardı fotoğrafı.
Ben de böyle düşünmüştüm ama bilekliği görünce hak verdim biraz. Konu sahibi alınmasın ama muhteşem yüzyılda 5. yan role taktıkları takılara benziyor. :110:
Fotoğrafı ilk mesaja eklese bu kadar linç yemezdi bence :KK51:

Ben bilekliğin modeline pek takılmadım aslında konuda. Konu sahibinin eşine tavrı çok itici. :olamaz:
Hediye beğenmedi diye bir insanı azarlamanın haklı bir yanı olamaz ya bilemiyorum. Bana biraz şımarıklık gibi geliyor.

'Almış ya şükret' diyenlerden de değilim. Özel günlere önem verilmesi çok büyük iş değil bana göre..
Ben de eşim de defalarca alınan hediyeyi göstere göstere değiştirmişizdir :KK48:

eşini kırma, tekrar alması için hevesini kaçırma.
teşekkür et, 'canım biraz aceleye geldi herhalde gidip bana daha çok yakışacak birşeyle değiştirsek sana ayıp olmaz değil mi, senin hediyeni sürekli takabilmek isterim çünkü' de ve götür aldığı yere. onu da dahil ederek içine sinen birşey al.

Trip atıp kavga çıkarın olamaz yani böyle bi zevksizlik eşinize hiç yakıştıramadım onca yıllık karısını tanıyamamış resmen kavga sebebi

Ben bilekliğin modeline pek takılmadım aslında konuda. Konu sahibinin eşine tavrı çok itici. :olamaz:
Hediye beğenmedi diye bir insanı azarlamanın haklı bir yanı olamaz ya bilemiyorum. Bana biraz şımarıklık gibi geliyor.

'Almış ya şükret' diyenlerden de değilim. Özel günlere önem verilmesi çok büyük iş değil bana göre..
Ben de eşim de defalarca alınan hediyeyi göstere göstere değiştirmişizdir :KK48:

Azarlamak, kızmak bence de olmamış. Aynı hediyeyi arkadaşı alsa azarlayamaz kimse ama eş olunca daha hoyrat davranılıyor nedense.
Ama bozulması çok normal. Ben olsam ben de bozulurdum o bilekliği görünce :bicak:

Ben birine hediye alırken çok stres olurum. Verirken de mutlaka "olmazsa ya da beğenmezsen değiştirirsin, değişim kartı içinde" diye belirtirim ki karşıdaki gönül rahatlığıyla gidip değiştirsin :)

Kızmanız hoş olmamış. Ben olsam teşekkür ederdim ama şöyle bir şey olsa daha güzel olurdu diye açıklardım gönlünü alıp değiştirirdim. Hatta beraber de gidebilirsiniz seçmeye.

Back
X