Eşiniz için ettiğiniz dualar kabul oldu mu?

gozdenur19

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
127
20
318
37
Çorum
Evlenen bazı arkadaşlar,bekarlarken eşleri ile ilgili ettikleri duaların kabul olduğunu,istedikleri özelliklerin olduğunu söylüyorlar.
Gerçekten sizde de oldu mu,bekarken eşimde şu özellikler olsun dediğiniz şeyler gerçekleşti mi?

Son düzenleme:
Evli degilim ama 3.5 yillik iliskim var

Platonik asiktim nolur beni sevsin diye cok dua ettim kabul oldu :)

Ondan once evlenecegim kisi hem dindar hem de modern goruslu hem kulturlu hem de zeki cok cocuk sahibi olmayi isteyen biri olsun istiyordum suanki sevgilim hem dindar hem modern gruslu hem cok zeki (ustun zekali hatta ) hem de cok kulturlu ve bikac cocuk istiyor :)

Dualarim kabul oldu yani :)

benim oldu valla .mesela hep benden yaşça büyük olgun biriyle evlenmek istemiştim oldu .kültürlü kariyerli olsun dedim oda oldu .uzun boylu olsun dedim oda .yani olu benim seninde olur dua et sürekli .

benim olmadı canım çünkü düşünmeye fırsat kalmadan 14 yaşımda aşık oldum kocacığıma

Benim de kabul oldu neredeyse hepsi. Koca bi listem vardı neredeyse ama hep hayırlısıyla demek lazım. Çünkü ben demedim bazı huyları pek te hayırlı olmadı.

bu konuya bir eğilebilirmiyiz arkdaşlar evliller veya bu konuyu tecrübe edebilmiş bekarlardan cvp bekliyorum varmı bilgisi olan

Son düzenleme:
Eşim olmadı henüz ama sevgilime hep şunu derim onu her kokladığımda
Sen benim en kutsal gecedeki Amin'imsin...

Allah'ım inşallah bizlerınde dualarını kabul eder.gönlümüze göre eşler nasip eder.Duayı eksık etmemek lazım

yıllardır kafamda kurduğum gibi biri karşıma çıktı aynen istediğim bütün özelliklere sahip

ama duygularımız karşılıklı değil beni seveceği günü bekliyorum plataniğim yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…