Eşiniz ile cinsellik

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.968
298
arkadaşlar merhabalar. Eşinizle cinsel ilişkiniz nasıl gidiyor? Ben çok isteksizim normalde,eşimle fazla birlikte olmam,bazen 2 haftayı bile bulduğu oluyor.
Ben onun isteksiz olduğunu düşünerek hiç yaklaşmıyordum,son iki gündür hep ben yaklaşıyorum ve bu durumdan hem zevk almaya başladım hemde kendisinin zevk aldığını fark ettim. Erkekler için cinsellik çok önemli,ama kadınlar yaklaşmadığı sürece cesaret edemiyorlar sanırım. Yani en azından benim gördüğüm bu. Bende artık sıklıkla ona yaklaşmaya karar verdim hatta o işteyken ona biraz cinsel içerikli bir msj attım,akşam eve gelir gelmez sevişmeye başladık. Benim sorunum her zaman istekli değilim,bazen bu 1 ay bile sürebiliyor :( bu konuda önereceğiniz birşey var mı?

Peki neden bizim kocamızla aramızdaki ilişkiyi merak ettin anlamadım?
İstek yoksa eşinle konuş destek olsun.

Canım evlilikte sorun yaşanabilir bu tarz.
Aranızdaki özel ilişkiyi açık açık anlat demedim? Nasıl bir mantığın var anlamadım.

Konuyu başka yerde açamıyorum sonucta:) ayrıca bunda ne var? Bir sürü cinsellikle alakalı konu var sitede benimkinden mı rahatsız oldunuz?
Tmm iste bu konunu gidip cinsellik bolumune acman gerekiyor. :KK66:

Tmm iste bu konunu gidip cinsellik bolumune acman gerekiyor. :KK66:

Gold üyelik gerektiği için burda açtım. İlk de değilim zaten :) ayrıca bu da bir dert sayılır evliyim ve evlilikte bu bir sorun:) niye bu kadar takıldın anlayamadım.

Ayh ben ne diyorum sen ne diyosun
Mune Mune arkadas konuyu yanlis yere acmis hala bu da benim derdim diyor.

Back
X