Eşiniz ile kavgalarınız

bazen öyle saçma şeylerden ediyoruzki kavga anında bile aklıma gelince gülüyorum
tartışırız ama sınırımız vardır saygı asla sınırını geçmez..zaten çok sinirli olan benim hep alttan alan eşimdir
allah dağına göre kar verirmiş benim sinirli bir yapım var eşiminde sakin ve sessiz

ama barıştıkdan sonra (24 saati hiç geçmemiştir küslüğümüz) eşimin ilk lafı neden ben hiç haklı çıkamıyorum hep sen haklısın nasıl yapıyosun haklıyken haksız duruma düşen ben oluyorum diyo

topıgını okudum sımdı sinirlisin ondan... öle deme.. oda bılıodur mutlaka hatasını

Bu aralar suratım sürekli asık,saldırmak istiyorum.Onu boğmak istiyorum.Gündüz işteyken çok özlüyorum ama akşam boğmak istiyorum.Ben hastayım.kafayı yedim ama yedirdi tabi.
biri beni mi anlattı ne
2-3 aydır bir sebepten eşime çok öfkeliyim unutmak istiyorum boşvereyim diyorum olmuyor adama hep surat yapıyorum.bir gün yüzüm gülüyorsa ertesi gün en ufak birşeyde asılıyor suratım ters konuşuyorum huzursuzluk çıkartıyorum
ruh halim iyice bozuldıu ama buna sebep yine kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…