- Konu Sahibi bugungunlerdenaralik
-
Regl zamanı gerginliği ise özellikle ...Öncelikle hissettiğin anda ağzından kötü sözler çıkacağını işin büyüyeceğini aklından geçeni söylemeden hemen başka odaya git.Eğer dışardaysanız şu an konuşmayalım diyebilirsin.Eğer kocan benimki gibi sen arka odaya gittiğin halde yanına gelip vır vır konuşursa kafanı çevir yanıt verme..Yanıt vermezsen eğer kendisi özür diler benim kocam gibi.
çok normal bazen bizde de gereksiz kavgalar olur. önemli olan birisi ağzına geleni sayarken bi tarafın alttan almayı başarabilmesi. iki taraf birden bağırırsa oalylar kopuyor tabi.
canım biz de bi kere kavga ettik daha yeni evliyiz, baya üzülmüştüm ben ağladım ettim. gereksiz yere bağırmıştı bana. çok kırılmıştım. geldi özür diledi etti ama affedemedim. git dedim. gitsin diye zorladım baya. neyse gitti uyudu. yatak odasının kapısını da kapattı. ben de kapıyı kapatınca beni istemio sandım. oturma odasında yattım. uyuyamadım edemedim tabi,içerden öksürük sesi geliodu hastaydı eşim. gitmedim yanına. kırgındım. sonra uyuya kalmışım. en son gelip beni kucağına alıp yatağımıza götürdüğünü hatırlıyorum.sarıldık uyuduk beraber.
bi şekilde sorunlar halloluyor canım,evlilik bu kapris yapsan da en fazla yan odaya kaçabiiyorsun.
Ayy iyi bari canım barışmışsınız
bugungunlerdenaralik; Evlilik çok farklı bir olay canım. Ailenin yanındaki gibi olmuyor hiç bir şey...Çok sabır,emek gerekiyor. Ama her ailede oluyor tartışmalar,kavgalar yeterki dozunda olsun. Biz de evliliğimizn başlarında abuk subuk bi şey yüzünden tartışmıştık,küstük hatta. Ben mutfakta oturuyordum eşim salonda. Birbirimize msj atmıştık öyle barışmıştık. Eşim gelip özür dilemez hiç ya telefonda diler ya da not yazar,haksız olsa bile gelip yüzüme bişey demez.Ben evin en küçüğüydüm herkes nazımla oynardı. Evlenince öyle olmadı,yeri geldi ben eşimin triplerini çektim,yeri geldi o beni idare etti. Dengeledik birbirimizi.
çok normal bazen bizde de gereksiz kavgalar olur. önemli olan birisi ağzına geleni sayarken bi tarafın alttan almayı başarabilmesi. iki taraf birden bağırırsa oalylar kopuyor tabi.
bu durum sadece bende olmuyor değil mi? Genelde bayanlarda görülüyor değil mi? Kendimi çok kötğ hissediyorum da. ANlamaıyorum o kadar iyi geçinen biz nasıl o dönemde o kadar gelebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?