Eşiniz ile nasılsınız ??

Gezgin..

Canıma Can Kattın!!...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
2.552
2
156
- Yurtdışı
Hayırlıı akşamlar yerimseniben.....
Evli arkadaşlara sormak istedim;
Eşleriniz ile evde diyaloğunuz nasıl? Birbirinize karşı nasılsınız ?
Ağır mı olursunuz birbirinize karşı yoksa cilveli ve espirili mi?kaydirigubbakcemile2
Nedense merak ettim akşam akşam sengözlerimebaksanab hadi göreyimm sizleriii kaydirigubbakcemile5

biz hep sarılarak tv izleriz ağır yapmayız birbirimize:)
yeri gelir karıkoca dedikodu yapar kaynatırız yeri gelir güler eğlenir yeri gelir birlikte ağlarız..biz birbirmizin yanında kendimizi hiç kasmayız..

biz hep sarılarak tv izleriz ağır yapmayız birbirimize:)
yeri gelir karıkoca dedikodu yapar kaynatırız yeri gelir güler eğlenir yeri gelir birlikte ağlarız..biz birbirmizin yanında kendimizi hiç kasmayız..

Ne güzell olması gereken gibi opuyorumnanaktan

Benim öyle özel birşeyim olduğu için başlık açmadım kızlar merakımı gidermek için açtım kaydirigubbakcemile2
Ama bizi özet geçecek olursam;
Yeri gelir yaşadığımız şeylere göre ağır oluruz yeri gelir birbirimize karşı çoookkk sıcaakk yeri geliirr ağlar yeri gelir güler eyleniriz...
Saygı sevgi çok önemlidir bizde,herkezde olması gerektiği gibi...
arkadaşın yazdığı gibi beraberken hep yan yanayızdır hiç ayrı oturmayız bile :asigim:
Yemek yapıcaksam beni orda bile yanlız bırakmazdıı canımmm eşiimmmm:asigim:
Her dakkamız dolu dolu geçerdi elhmd...ahh yaa özledimm o günlerii :gitme:
Artık az kaldı inş aynı yerden devammm ediceezz opuyorumnanaktan..
cevap verenlere teşekkürlerrr yerimseniben
Bakalım diğerleri nasıllar eşleri ile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
benim aklıma birşey gelmiyor valla sıradan karı kocayız işte , ben bazen odun olurum bazen o odun olur kös kös otururuz:D yalnız çok komik birşey söyliim ,bizde karşılıklı alırız bilgisayarları msn den yazışırız:))))) hatta bazen yeşillik olsun diye webcam'dan konuşuruz aynı odada!! bana iltifatlar eder aşk ilan eder böyle komik şeyler işte:)))az öncede kartopu oynadık karlarda yuvarlandık geldik:D

Biz esimle hiç ayri oturamayiz, o nerde ben orda.. ben nerdeyim o orda.. birbirimize karsi hep açigiz, kasmayiz kendimizi.. Ben cok cilve yaparim nazlanirimda.. Oda sagolsun Ihhh demez kahrimida ceker nazimida, çok sewiyoruz birbirimizii:asigim:.. Ikimizde zewzek maymun i$tahli insanlarizz:)) Hiç ciddi olamayizz.. Hayati ciddiye almiyoruz nesini alalim kii 3 günlük dünya degil miii Rabbim ahirettede mutlulugu nasip etsinn hiç ayirmasinn.. Ama biz suan ayriyiz o turkiyede ben hollandadayim ailemin yaninda.. 2,5 ay once kocami yanima almak icin geldim.. mecbur kaldik ayrildik ama olmadi ayri kalamiyoruz.. O yuzdendir kiii en kisa zamanda yaniii cuma gunu kawusuyoruz.. :1hug:

Evet sürmeli seni hatırlıyorum,eşine süpriz yapıcaktın heyecanla bekliyorum sonucu kaydirigubbakcemile2 Bende eşimden senin gibi ayrıyım,kavuşmayı bekliyorum az kaldı sayılır,ondan çook iyi anlıyorum seni opuyorumnanaktan Rabbim sevdiceklerimizle beraber olmamızı nasip etsin,ayrılık çoook zor... Helede birbiriniii çoook seven eşler içiin :asigim: ....

ay cok hos! kendi kendime guldum biraz once yazacaklarimi dusundukce...
ben genelde surat asar otururum (mutlaka asacak bi sebep bulurum) kocisim tatlim benim gelir gonlumu alir yanyana sarmas dolas otururuz sırnaşık şey ... Allah bozmasin

:asigim:

ay cok hos! kendi kendime guldum biraz once yazacaklarimi dusundukce...
ben genelde surat asar otururum (mutlaka asacak bi sebep bulurum) kocisim tatlim benim gelir gonlumu alir yanyana sarmas dolas otururuz sırnaşık şey ... Allah bozmasin

:asigim:

amin canım kimseninkini bozmasınn daha çok muhabbet versinnn opuyorumnanaktan

eşim işten eve geldıgınde önce yemekteyken iş muhabbeti yapar sonra ascık dedikodu yaparız :))
sonra mutfagı bırlıkte toplarız (eger keyfi yerındeyse) , tv acıp koltukta uyuyakalırız :))
çok nadir ayrı oturmuslugumuz vardr..
eger yanımda yoksa ben giderinm asla kasmam kendımı illakı gelsınde yanıma otursun diye beklemem :))
zaten eşim eve geldıgınden itibaren sureklı yanımda oturmamı ister ..o gelene kadar evın işini yada el işimi yapıyorum.. aşkım geldıgınde elimde bi iş olsun istemıyor..sureklı onunla ilgilenmemi istiyor.(yanyana oturmak dsında sureklı sarılmamı)

eşim işten eve geldıgınde önce yemekteyken iş muhabbeti yapar sonra ascık dedikodu yaparız :))
sonra mutfagı bırlıkte toplarız (eger keyfi yerındeyse) , tv acıp koltukta uyuyakalırız :))
çok nadir ayrı oturmuslugumuz vardr..
eger yanımda yoksa ben giderinm asla kasmam kendımı illakı gelsınde yanıma otursun diye beklemem :))
zaten eşim eve geldıgınden itibaren sureklı yanımda oturmamı ister ..o gelene kadar evın işini yada el işimi yapıyorum.. aşkım geldıgınde elimde bi iş olsun istemıyor..sureklı onunla ilgilenmemi istiyor.(yanyana oturmak dsında sureklı sarılmamı)

Olması gerektiği gibisiniz Rabbim bozmasınn opuyorumnanaktan

Olması gerektiği gibisiniz Rabbim bozmasınn opuyorumnanaktan
çok tşk ederim opuyorumnanaktan Aminn.. herkesın yuvası huzurlu olsun..
Allah kavustursun bu arada.. en kısa zamanda eşine kavusman dileğiyle..
bende eşimden ayrıyım :(( salıya hazırlamıstım kendımı ama hava muhalefeti işte bilmiyorum ne zaman gelıcek yanıma :((

Slm.Böyle mutlu çiftleri görünce çok mutlu oluyorum.Bizde aşağı yukarı aynı şekilde yaşıyoruz.Şimdi de bebişimizi bekliyoruz.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok tşk ederim opuyorumnanaktan Aminn.. herkesın yuvası huzurlu olsun..
Allah kavustursun bu arada.. en kısa zamanda eşine kavusman dileğiyle..
bende eşimden ayrıyım :(( salıya hazırlamıstım kendımı ama hava muhalefeti işte bilmiyorum ne zaman gelıcek yanıma :((

amiiinn canımmm sağolasınnnyerimseniben
sende kavuşursun inşallah sevdiceğine opuyorumnanaktan
Rabbim ayrılık vermesin ya,zor gerçekten....

Slm.Böyle mutlu çiftleri görünce çok mutlu oluyorum.Bizde aşağı yukarı aynı şekilde yaşıyoruz.Şimdi de bebişimizi bekliyoruz.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Maşallaah sizede yerimseniben Bebişinizde hayırlısı ile kucağınızda olur inşallah opuyorumnanaktan Darısı diğerlerine opuyorumnanaktan

Back
X