- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bız cocuk gıbıyız. En azından benım sayemde esımde oyle oluyor kaydirigubbakcemile2 Ben durup dururken sarılırım operım. Kocum canım dıye komık komık lakaplar takarım o da aynı sekılde. Gece sarılmadan uyumayız.Iyıyız bz ya![]()
eşler evlerinde tekken agır olabilir mi ya?biz de hiç olmuyorda benim cilvelerim eşimin espirileri oooo...televizyon seyrederken mutlaka sarmaş dolaş olmalıyız birkere yoksa rahat seyredemiyoruz
çok saglam dedikodu yaparız ikimizde-tatlicadiarzu-ama zararsız yaaa birbirimize günümüzün nasıl geçtigi konusunda bi özet geçeriz ben bazen aglama krızıne girerim(sebebsiz)oda karsımda sinir bozucu bir şekilde güler işte böyle abuk subuk bir çiftiz bizi ne zaman ne yapacagımız çok belli degildirzemuszemus
inanım öyleine özendimki hepinize allah mutluluğunu bozmazın ben yaşayamıyorum şu an bunları ağlayarak okuyorum çünkü biz evde iki yabancı gibiyiz neredeyşe işte arada bir bazı konuşmalar onun dışnda o bi tarafta ben bi tarafta bıktım ya böyle yaşamaktan inanın benim eşime tavrımda anlayamayacağınız kadar mükemmeldir ama o bana karşı boş ve alakazız yok ya çekilmiyo artık ne yapıcam ben şaşırdım kaldım valla
canım çok iyi ilgilenip herşeyi dört dörtlük yapıp baktın hala takdir yok, elini çekiver. öyle deli divane olur ki.
eşimle aram çok iyidir ama işinden dolayı stresli sıkıntılı olduğunda evde iki gün sakin sessiz olsun 3. gün ben aşkım sanırım seni ilgimle boğuyorum biraz yalnız kalmaya mı ihtiyacın var derim:) işler anında değişir:) dene istersenopuyorumnanaktan
biraz daha açarmıın canım nazıl davranmalıyım bilmiyorum artık
yani demek istediğim onun için ekstra neler yapıyor da karşılığını alamıyorsan takdir görmüyorsan artık yapma ve artık değişmem lazım seni bu şekilde mutlu edemiyorum diyebilirsin. ve ona yatakta sarıldığında nasıl bir eş olmamı isterdin diye sor. bakalım neler anlatacak.aklinialirimsmile
bu zoruyu zorduğumda bana zöylediği şey şu çok konuşma bişeyin üztünde fazla durma muhalefet olma zurat azma itiraz etme bu tür şeyler işte
bu arada baştada dediğim gibi çok kötü bir eş değildir ama ben çok zıcak olmazını itiyorum düşüncelerime zaygı duyzun konuştuklarıma biraz önem verin iztiyorum yokza benmi abartıyorum bilmiyorum artık
cnm biraz yapı ve yetişme tarzındandır..bilmiyrm eşinin ailesi nasıl babasından öyle görmüştür belki ne bileym..bence sen de çok kafana takma..biraz kendine bak..kendini yetştir..kitap oku..çocukların falan varsa onlara yoğunlaş..bazıları konuşan kadınları sevmiyor işte yapı..benim babam da sevmezdi ve annemin hiçbir düşüncesine önem vermezdi..hele surat asma olayı erkekleri sinir ediyor kendimden biliyrm..ben artık surat asmıyorm hiçbişey olmamış gibi yapıyorum....onu olduğu gibi kabul edip kendine bak ve kafana takma..
cnm biraz yapı ve yetişme tarzındandır..bilmiyrm eşinin ailesi nasıl babasından öyle görmüştür belki ne bileym..bence sen de çok kafana takma..biraz kendine bak..kendini yetştir..kitap oku..çocukların falan varsa onlara yoğunlaş..bazıları konuşan kadınları sevmiyor işte yapı..benim babam da sevmezdi ve annemin hiçbir düşüncesine önem vermezdi..hele surat asma olayı erkekleri sinir ediyor kendimden biliyrm..ben artık surat asmıyorm hiçbişey olmamış gibi yapıyorum....onu olduğu gibi kabul edip kendine bak ve kafana takma..
kitapta okusan çocuklarınada yoğunlaşsan eşinle soruluysan ve sorun eşinin yapısal durumu ise çıkmaza girip orada boğuluyorsun kader kısmet ALLAH her kese hayırlı iyi huylu eşler nasip etsin benim eşimede iyilikler versin inşallah yoksa mükemmel eş olmakta çözüm değil