Eşiniz ilki misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizin ilki misiniz?

• Ankete Katılan
    344
Sanırım değilim o ilkimsin diyor ve inat ediyor ama ben inanmıyorum :)
O benim ilkim tabii
Sonuncusu olurum inşallah...

Keşke olsaydım derim herzaman,ilki değilim,inşallah sonu olurum.başkasına bakarsa gözü çısın,başkasıyla olursa canı çıksın diyorum bundan sonra.

yok ilki değilim
zaten böyle bişeyede hiç ihtimal vermezdim
inşallah sonu olurum ölene dek

evet ilkiyim diyen arkadaşlar nasıl anlıo ilki olduğunu acepp

anlamak mümkün olmazda
eşlerine inaniyorlardır diye düşünüyorum
gerçi bana çokda inandırıcı gelmiyor bilmem kaç yaşına gelmiş bir erkeğin bakir olması

iyi ki ilki değilim....çok memnunum bundan da asla yüksünmem...onun geride bıraktığı herkes, şuan benimle olmasını daha değerli kılar...şakkıdı
kaç kişiyi BEN sanmış, bilemem ama doğru yolu yani beni bulmuş, önemli olan bu :))))a.s

evet ilkiyim diyen arkadaşlar nasıl anlıo ilki olduğunu acepp

hareketlerinden belli olur.daha önceden bişiler yaşamışsa daha profesyonel davranır
bi de küçük yaşlardan beri sevgili olanlar ilki olurlar muhtemelen
eger tanıştıgınızda adam 30 yaşındaysa ona ben de inanmam ilk olduguna

ilki değilim ama bu beni hiç rahatsız etmedi,
sonu olduğuma eminim ama :)
ben bağımlılık yaratırım çünkü :)
derrrrrmişim :):lepi::lepi::lepi:

valla birisi açıklasın ilkiyim diyen

Kendi adıma hemen açıklayayım.
Diğer arkadaşlarımız nasıl biliyor ilki olduğunu ama ben dediğim gibi kendi adıma konuşuyorum...
Biz çook uzun zamandır birlikteyiz..Çocukluğumuzdan bu yana ,arkadaş olduk,sevgili olduk birlikte büyüdük vs...Ve bu geçen uzun sürede her konuyu konuştuk açıkça hiç gizlemeden...Ve adım gibi biliyorum ilk aşık olduğu ve sevdiği kişide benim ilk cinsel ilişkisini yaşadığı kişide.Benim içinde geçerli aynı şey...

ilk oldugumu düşünüyorum yani insan anlıyor heyecandan utanctan
ama değilsemde bilmiyorum yani sonucta erkek hem değilsemde umursamam sonu benim ya

erkeklerde de zar diye bi kavram olsaydı eminim çoğunun olmazdı:roflol:

evet insan hareketlerinden ilk miyim değil miyim diye anlar
süper oyuncu değilse tabi:1shok:

Asortieye katılıyorum evlendiğimizde eşim 31 yaşındaydı...
asla ilk olduğumu düşünmedim.asıl ilk olsaydım şüphelenirdim bi sorun var demektir bi erkek 31 yaşına kadar bakir kalamaz bence....
ilk aşkıyım,son partneriyim önemli olan bu benim için...

çok canm ilk değilim ama inşallah son olacağım aşkımın...

anlamak mümkün olmazda
eşlerine inaniyorlardır diye düşünüyorum
gerçi bana çokda inandırıcı gelmiyor bilmem kaç yaşına gelmiş bir erkeğin bakir olması

Eşim evlendiğimizde bakirdi, zina günahını işlemek istememiş olanlardandı yani, helalimle olsun demiş...
İnanıyorum inanmanın ötesinde biz ilk gecemizde çok zorlandık eminimki deneyimli olsaydı daha farklı olurdu, seksi birlikte yaşayarak öğrendik. Temiz ve içimiz rahat.

bazı arkadaşlar demişki 30 yasında bi adam bakir olursa anormal karşılarım filan.
anlmadıgım neden anormal olsun. erkek kendini eşine saklayamazmı. adam Allahdan korkup yapmıyor veya evlenmeden sırf cinsellik icin bu tarz seyler yasamak istemiyor.
yani buna hic katılmıyorum. türk erkeklerin çogu evlenmeden bişiler yapıyor ama yapmayan erkeklerde var ve anormal degiller bu bir seçim.

+ nişanlıyım . henuz adam gidip birine vermedi beni beklio :hooray:
ilk bana vercek kaydirigubbakcemile

nerdee nerdeyse cocuk yasta kaybetmis bakirligini o bile anlamadan sonrada merak iste
ne geldiyse basına meraktan ğelmis yoksa oda bakir gelmek istermis:delphin:

ilki değilim olmayıda hiç istemezdim..32 yaşında adamın 32 yıldır hiç cinsel ilişki yaşamamış olması beni çok rahatsız ederdi..hiç tarzım değil o tipler...ama son olurum inşallah :)

Back
X