Eşiniz ilki misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizin ilki misiniz?

• Ankete Katılan
    344
Evlendiğimiz erkeğin bizden önce kimseyle beraber olmama ihtimali çok çok düşük.Mesleğini eline almış bir kızla erkek günümüzde ancak 26 'lı yaşlarda evleniyor.Eee,o yaşa kadar hangi erkek durur ki? Aklınız,mantığınız alıyor mu? Bunu erkekleri savunmak için söylemiyorum,ama bazı gerçekler var ki inkar edilemez.Etrafımıza at gözlükleri ile bakmaya hiç gerek yok.Dürüst olan erkekler zaten eşlerine bunu itiraf ediyorlar.Hiç mi yok evlenmeden önce ilişkiye girmeyen erkek?Var elbette ,ama sayıları çok az.Onların da zaten bir kısmı çocuk denecek yaşta evlendiği için onu yapmaya fırsatları kalmıyor.Bir kısım da gerçekten bu konuda radikal düşünceye sahip olduğu için evliliği bekliyor.Bir kısmı da yapmaya cesaret edemiyor ki(utancından) onların da sayısı çok az.
Bir erkeği benim gözümde ayrıcalıklı kılan ben yokken yaptıkları değil,benden sonra yapacaklarıdır.

insanlara vereceğiniz değeri neden hala 'cinsellik' temelli ölçüyorsunuz yahu ? hem kadınlar hem erkekler için söylüyorum bunu...'bakir erkek daha değerli' veya 'evlenmeden cinsellik yaşana kızlar BİLE var' derken, nedir yani demek istediğiniz şey? var tabi ki, bu da gayet doğal, daha da tartışılmasın bence...sanırım asıl kadınların aklı fikri ''o konuda'' .... :))) durum onu gösteriyor.

İlki değilim..
Ama tabiatına ters düşse bile tek olmak istediğiyim (erkek tabiatı çok eşlidir)
Ben onun gençliğinde henüz çocuk olmasaydım belki de ilki olabilirdim diye kendimi de avurutum gerekirse amaaan :p

eşimin ilki tabii ki değilim .''TABİİ Kİ' deme sebebım su; 30 yaşına gelmiş sağlıklı bir erkeğin aktif cinsel yaşamı olması kadar doğal bir şey yok bana göre.ve ilki olmayı da kesinlikle istemezdim.erkek sahip olduğu tecrübeyle kadını yatakta daha mutlu edebilir .

evet ilkiydim çünkü herhalinden anlaşılıyordu ve ben sordum ve sen ilksin dedi namaz kılıyo abdestli filan benimki inanırım yani

ilki kesinlikle değilim olmakda istemezdim belki tecrübeli bir erkek eşini her zaman daha iyi tatmin eder nasılki ilk arabaya binenle yeni binen arasında fark varsa o da öyle bişey işte ama erkekler kadının toy olanını yani tecrübesisz olanını tercih eder çünkü onlar için kadının deneyimsiz olması kendi işlerine yarar tıpkı bir oyuncak bebek gibi yatakta oyun oynarlar kendini tecrübeli kollara bırakmakda güzel bir şey güvende oluyosun bence ilki değilim yani sonu olurmuyum ee artık bende tecrübe kazandım boynuz kulağı geçti böyle devam edersem sonu olurum bence biz 6 yıllık evliyiz bu arada

tabi ki herkesi farklı düşünüyo olabilir lütfen yanlış anlaşılmasın yazdıklarım her görüşe saygılıyım

Son düzenleme:
65.nciyim.... (her soruşumda öyle diyor)

ama sonuncusuyumm

ne kötü bişey ya..espiri bile olsa böyle denmesi..:kızgın:
valla bu lafa karşılık 'sen de benim 1265.cimsin' falan demek yerinde olur..

erkekler bunu kendi aralarında bir hava atma mevzusu yapıyorlar (ufak beyinli olduklarından) hadi neyse desek ..ama tutup da sevgilisine veya karısına bu denirmi yayasakkelime:mymeka::1ninca:Çok üzgünüm çoook

ama anket sonuçlarında evet cevabı hayır cevabına çok yakın 53e 59 ..valla süper:sm_cool:

eşinin ilki olmayanları da unutmamak gerekir, biz böyle şeyleri konuşabiliyoruz; bu yüzden de şanslıyız.

bir erkegin ilki olunabilirmi erkekler [duymasınlar] çok kurnazlar

eşimle tanıştığımda ben 15 yasındaydım o ise 18 malum benim ilk aşkım ve ilkimdi :utangac:
ama onun için aynı şeyi söyliyemiyeceğim hızlı bi gençlik yasamış ilk aşkı bendim ama cinsel anlamda benden öncesi varmış neyazıkki:oklava:

ilki kesinlikle değilim olmakda istemezdim belki tecrübeli bir erkek eşini her zaman daha iyi tatmin eder nasılki ilk arabaya binenle yeni binen arasında fark varsa o da öyle bişey işte ama erkekler kadının toy olanını yani tecrübesisz olanını tercih eder çünkü onlar için kadının deneyimsiz olması kendi işlerine yarar tıpkı bir oyuncak bebek gibi yatakta oyun oynarlar kendini tecrübeli kollara bırakmakda güzel bir şey güvende oluyosun bence ilki değilim yani sonu olurmuyum ee artık bende tecrübe kazandım boynuz kulağı geçti böyle devam edersem sonu olurum bence biz 6 yıllık evliyiz bu arada

heralde bu konunun en radikal yorumu bu sanirim dürüst yorumun icin tesekkurler
bana gelince evet ilki benim ve sanada hak veriyorum ilk 6 ay sex hayatimiz cok berbatti baktik olmuyor bizde biraz tabulari yiktik simdi ise super umarim sonuda ben olurum öylede görünüyor kendimi astim oscara adayim :hooray:yim dermisim

biliyorum.. eminim.. ilkiyim.. bundada ben anormal bisey görmüyorum.. tam tersine ilki olmasaydim eger ve bunu bilmeseydim bu beni zaman zaman yer bitirirdi.. kompleks yaptigimdan degil.. ama bana göre illa hos birseyde degil..

Ben aşkımın ilk aşkı ilk sevgilisiyim.Biz 17 yaşımızda tanıştık şu anda 20 yaşındayız ona sormadım ama yapmamıştır diye düşünüyorum.:1closedeyes:Düşündüklerine söylediklerine göre evlilik öncesi tersmiş
Zaten nasıl ben saklıyorsam evleneceğim adama karşımdakinden de beklerim bilemiyorum bu benim düşüncem:dilcikar:
Eğer ilki değilsem de bilemiyorum yaniiisositososito

Back
X