Ayy pek tembel bir adammış: çocuğu birlikte gezdirin, parka, havuza falan gidin ne biliyim... Bizde kocam önce kalkar zaten:))) ben uykumu alınca daha mutlu oluyorum.. Bizde bebek yok, 2 side büyüdü.. Geniş bir kahvaltı hazırlarım.. Sonra eşim m utlaka oğlanı denize götürür, malum su kuşu:))) bende evle ilgilenirim, onların yanına gider denize girerim.. Bazen yazlıkta merkeze inip çarşı pazar gezerim.. Ufak tefek eve bişeyler almaya bayılırım:)) Karides tava, kalamar tarzı şeyler yerim deniz kıyısında.. Yazlıkta mutlaka pazara giderim.. Taze yeşillik meyve sebze alırım.. Otantik cafelere giderim.. Koruk suyu içerim:)) Böylee...
Kendi kendime oyalıyacak şeyler buluyorum.. Eşimi gün boyu sıkboğaz etmiyorum.. Anlamında yazmıştım..Daha hoşgörülü olma babında.. Bu kadar sorun olduğunu düşünemedim..Konu sahibine, ve hatta onun bahanesiyle tüm Kk.ye hava atmaya mı geldiniz?
Koruk suyu ile konunun ilgisini anlamadım.
Kalamar ne alaka.
Vs. Vs.
Yani sorulmayan onlarca sorunun cevabı.
Hasedimizden çatladık.
Mutluluklar :)
Planlarinz nelerdir? Bende uygulamak istiyorumValla esim izinli olduğu zaman daha cok yorulduğunu söylerişte bu kdar yorulmuyor der.. kii isi cok yorucu.. ama carsi pazar alışveriş gezme derken adam bizim gönlümüzü de yapacak diye mahvoluyor.. ama neyapalim bizde dört gözle onun iznini bekliyoruz ben aksamdan başlarım neler yapacağımızı anlatmaya sende bunu dene.. yarin şöyle yapalim surya gidelim de! Biraz emrivaki oluyor ama baska türlü adamlari yola getirmek zorr..
Canim.. en basit örnek... evin yada sizin yada çocuğunuzun hicmi bir ihtiyaci olmuyor.. sabah kalkinca disarda bi kahvalti yapin maddi olarak uygun degilse evde yapin ama ev alisverisini yada sizin bihtiyacinizi esinizin izinli gününe birakin o bahaneyle dışarı çıkmış olursunuz zaten gerisi kendiliginden geliyor... yorulunca bi yerde oturup bi cay icin yada bi avm ye gidin ne bilim yani.. ornek ben pazar alisverisini bile yapmam mecbur kalmadikca esimle beraber gideriz ben alirim o tasirPlanlarinz nelerdir? Bende uygulamak istiyorum
Biz eşimle tüm gün uzanırız eğer dışarı çıkmayacaksak, al kızı sen de yat yatağa, kocanla şakalaş, çocuğu oynat vb., evin işini salla.esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Düğün zamanı izin almıştı evdeydik haftasonlarıda hep evde oluruz bu durumu seviyoruz.esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?