Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

Konu sahibine, ve hatta onun bahanesiyle tüm Kk.ye hava atmaya mı geldiniz?
Koruk suyu ile konunun ilgisini anlamadım.
Kalamar ne alaka.
Vs. Vs.
Yani sorulmayan onlarca sorunun cevabı.
Hasedimizden çatladık.
Mutluluklar :)

Bizim henüz çocuğumuz yok ancak yine de ev islerinde eşimin yardımına çok ihtiyacım oluyor bazen ama nerdee yaptığı belirli bir kac is vardır cop dökmek cirplilmasi gereken haliustu sofrabezi vs şeyleri çırpmak bi de kisin kova doldurup dökmek su bi kaç isi bile bazen dil döke döke yaptiriyoum bunların dışında küçük bi is daha rica etsem yaaa ben çöp dokucem cop diyor bende kendi kendime söyleniyorum adam cop dokucek cop daha ne yapsın diye sonuç olarak kendi isimi kendim görüyorum:) bi çözüm bulursanız bana da haber verin :)

Konu sahibine, ve hatta onun bahanesiyle tüm Kk.ye hava atmaya mı geldiniz?
Koruk suyu ile konunun ilgisini anlamadım.
Kalamar ne alaka.
Vs. Vs.
Yani sorulmayan onlarca sorunun cevabı.
Hasedimizden çatladık.
Mutluluklar :)
Kendi kendime oyalıyacak şeyler buluyorum.. Eşimi gün boyu sıkboğaz etmiyorum.. Anlamında yazmıştım..Daha hoşgörülü olma babında.. Bu kadar sorun olduğunu düşünemedim..

Planlarinz nelerdir? Bende uygulamak istiyorum

nereye gitmek istiyorsam onca kizima soyluyorum.oda babasina.hayir demeyecegi cok bellimesela bu hafta tekne turu

Arkadaslar bir gün önce Plan yapin diyorsunuz ama ne gibi planlar Mesela ?
Benim kaldigim yerde deniz falan Yok Yani tekne turu karada yapamayacagimiz icin
Walla fikirleriniz icin Cok mutlu olurum Iste o zaman Bana yardimci olursunuz

E ne dediginiz belli degil ki.. Plan yapin, bi yerlere gidin diyolar, "e bebege mi bakayim oralari mi toplayim" diyosunuz..
1gun onceden plan yapin, ertesi gun erken kalkin, islerinizi bitirin o zaman..
Bu durum eşle olan diyaloğa, iliskiye bağlı.. Sadece is, guc, yorgunluk, bebek meselesi degil.. Millet bebegi takıyor sırtına veya kucagina, gayet de guzel geziyor..
Uzanma, yatma, dinlenme konusunda bisey diyemiyorum, esinizin işi cok agirsa zulum geliyor olabilir izin gununde disari cikmak vs..
Bi de izinli oldugunda illa disarda bisey yapma kosulu yok.. Evde biseyler ayarlayin, guzel bi film izleyin mesela birlikte veya bebeğinizle oyun oynayin hep beraber.. Yatakta siz de uzanın, oynaşın, beraber vakit gecirin vs vs..

Planlarinz nelerdir? Bende uygulamak istiyorum
Canim.. en basit örnek... evin yada sizin yada çocuğunuzun hicmi bir ihtiyaci olmuyor.. sabah kalkinca disarda bi kahvalti yapin maddi olarak uygun degilse evde yapin ama ev alisverisini yada sizin bihtiyacinizi esinizin izinli gününe birakin o bahaneyle dışarı çıkmış olursunuz zaten gerisi kendiliginden geliyor... yorulunca bi yerde oturup bi cay icin yada bi avm ye gidin ne bilim yani.. ornek ben pazar alisverisini bile yapmam mecbur kalmadikca esimle beraber gideriz ben alirim o tasir ve bu konuda cok şikayetçi olmasina ragmen umursamiyorum.. bastan esiniz biraz zorlanabilir ama alisacaktir herseyin izinli gunune birakilmasina.. ve bu bahaneyle dışarı cikarsiniz biz bi sut almaya cikiyoruz aksam eve zor dönüyoruz.. bunu deneyin inanki devami gelecektir

Kardes allah kolaylik versin
Ben kafaya koydum cocuk da yapmicam
Kocayla da takilmiycam
Bunlarin hepsi ayni model
Benimkinin en büyük hayali de su an eve geri donup yatmakmis
Daha 3 gun oldu tatile cikali
Gittimiz yerler 1 gun babam 2 gun onun anne babasi
Daha kendi basimiza tatile bile gitmedik yani
Diyor ki seni denize gotureyim iyice bi doy denize de erkenden eve donelim yatalim
Ben sanki zorla goturuyorum

Bu sene sondu bi daha tövbe
Seneye alirim 1 haftalik her sey dahil otel kimseyi de karistirmicam esim dahil
Gelen gelsin gelmeyen bana ne

Biz eşimle tüm gün uzanırız eğer dışarı çıkmayacaksak, al kızı sen de yat yatağa, kocanla şakalaş, çocuğu oynat vb., evin işini salla.

Düğün zamanı izin almıştı evdeydik haftasonlarıda hep evde oluruz bu durumu seviyoruz.

Yorgundur kocaniz hanimefendi evini seviyodr yatmayi seviyo telefonla oynamayi seviyo bazi adamlar boyledir iste hic degilse o arasira balkona cikiyo yatak odasina gidiyo benim esim cekyata uzanir ertesi gun ordan kalkar halinize sukredin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…