Bana her yer uyar beraber parka goturelim diyorum onu bile kabul etmiyor arkadaslariyla takilmayi seviyorum ve tek basina takilmayi suan bile tek basina salon da takiliyor oyun tv :))Eve yakın yerler secseniz uymuyor mu
Bana her yer uyar beraber parka goturelim diyorum onu bile kabul etmiyor arkadaslariyla takilmayi seviyorum ve tek basina takilmayi suan bile tek basina salon da takiliyor oyun tv :))
Arkadaslariyla takilmayi seviyor ve tek takilmayi olacak :)Eve yakın yerler secseniz uymuyor mu
Cok sukur bnmkinin anasi cok uzakta yine de telefonla isini hallediyor tabii de neyse beterin beteri varmis allah kolaylik versinNe mi yapıyoruz biz sizden hicc farkimiz yok hatta daha kotusu adam kahvaltı eder yataga uzanir uyur uyanir vay efendm gezemiyomus calisirken bi dolanayim der aksami eder aksamda anasına gecer sonrada hazirlanin alicam sizi der anasina gideriz hep boyle hic 1 gunu esimle birlikte gecirmedik desem yalan olmaz bu arada 3 yil olacagiz evleneli benimde bebis 10 aylik
al benden bitane dahaaesiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Arkadaslariyla takilmayi seviyor ve tek takilmayi olacak :)
Alistim aynen dokunmuyorum artk ama zaman zaman da moralimi de bozmuyor degil psikologu falan hayatta kabul etmez , sizin esiniz duzeldi miAdamın huyu bu o zaman ya böyle kabul edicek sin yada psikolog ikna edicek sin çok köpüksüz bnim eşimde öyleydi
Alistim aynen dokunmuyorum artk ama zaman zaman da moralimi de bozmuyor degil psikologu falan hayatta kabul etmez , sizin esiniz duzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?