Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

Ne mi yapıyoruz biz sizden hicc farkimiz yok hatta daha kotusu adam kahvaltı eder yataga uzanir uyur uyanir vay efendm gezemiyomus calisirken bi dolanayim der aksami eder aksamda anasına gecer sonrada hazirlanin alicam sizi der anasina gideriz hep boyle hic 1 gunu esimle birlikte gecirmedik desem yalan olmaz bu arada 3 yil olacagiz evleneli benimde bebis 10 aylik

Cok sukur bnmkinin anasi cok uzakta yine de telefonla isini hallediyor tabii de neyse beterin beteri varmis allah kolaylik versin

Çılgınlar gibi egleniyoruz,açıyorum dimtis dimtis müziği kahvaltı hazırlıyorum,yapıyoruz kalkiyoruz. Sonra donuyorum çekirdek aileme egleneceguk mu gencler diyorum bı başlıyoruz o mutfak senin bu salon benim ver Allah geziyoruz.

al benden bitane dahaa ben de ayni durumu yasiyirdum canim tabi arada bakiyirdu cocuk surekli aglayinca bizi gezdirmez yorgun olur ama sewdigi is oldu ku aksama kadar ugraasir bi gezmek icin markete sanayiye gidiyiz bizim adamlarin huyu bu odunlar odun ama zmanla cocuga aliscak ve sewcektir benim cocuk nerdeyse 3 yasina gircek yeni yeni oynasiyor cocukla :)

Neden kendinize yazık ediyorsunuz ki. Benim de bugün tatil günüm diyin. Bırakın masayı öyle alın bebeğinizi çıkın dışarı. Yemek de yapmayın etrafı da toplamayın. Ev işleri bitmez arada ara vermek lazım

Eşiniz agir bir iste mi calisiyor? Yada calisma saatleri cok mu fazla? Su an calismiyorum ama bir donem cok yogun bir yerde calisip aksam mesailerine kaliyordum. İzin gunumu iple cekiyordum sirf uyumak icin. Birde bu acidan dusunun ilgisizligine birsey demiyorum ama uyku hali cok yorulmaktan olabilir

En buyuk sorun o oyun
Oyunu biraktirirsaniz reel dunyaya doner esiniz..Nasil bırakılacağını düşünme işi de size kalsın.. (esinizi en iyi taniyan biri olarak)

Bu konuyu baştan sona okuyum da bana moral olsun.
Zira bi adet telefon ve tv bağımlısı da bende var.
İki çift kelam etmeyi özledim yaaaa....

güzelce konuşsanız. cocuguyla vakit geçirsin ot gibi ye iç yat bu nedir yaa kadınlarıda bunalıma sokuyor bu şekilde. hani ailecek bi dışarı çıkın havanız değişssin insan istiyor böle şeyleri

Adama hak veren var ya.
Neden? O erkek, o çalışıyor.
Kadın çalışmıyor zaten, çocuk bakmak çok kolay.
Bunları da geçtim ailece vakit geçirmeye ihtiyaçları da yok.

Siz boş bırakmasanız eşinizi?
Saat 10da kaldırsanız en geç, kahvaltıdan sonra ne yapacağınızı söyleseniz, uymaz mı?

Acıkcası ben böyle bir kocaya tahammül edemezdm çalışıyorsa çalışıyor herkezin kocası çalışıyor
Lakin herkezin kocasının böyle oldugunu düşünmüyorum
Biz pzar günleri genelde hep birşeyler yaparız
oglum 8 gibi kalkar.. eşimde kalkar hadi siz gidinde ben yataym demez birlikye kahvaltı hazırlarız kahvaltı yaparız
ev işi görürüz ( ikimizde çalışıyoruz) ev işlerime yardm eder ögleden sonrada hep bir planımz olur
ya pikgiine gideriz ya arkadaşlarla yaparız plan hava cok sıcaksa aksam gezmesine cıkarız
daha bir pazar evde oturmuşlgmz yoktur yazlı kşlı
oglumu bazen o bazen ben cıkarırız parka
üstü bası oyunu hep eşim ilgilenir sagolsun..
bence sizin bir konusmanız gereklı
cok vurdum duymaz biri gibi geldi..
burda adam calışıyor zaten 1 gün izini varmıs diyenlerede katılmıyorum
1 gün izini olması bütün gün yatmayı telefonla ugraşmayı ve cocukla ilgilenmeme hakkını vermiyor bence!
siz böyle düşünürsenz erkekler ne yapsın coculugu cocugu ile ilgilenen plan yapan eşine yardm eden adamlarnda 1 gün izni var hanımlar !

Alistim aynen dokunmuyorum artk ama zaman zaman da moralimi de bozmuyor degil psikologu falan hayatta kabul etmez , sizin esiniz duzeldi mi

Allaha çok şükür eskiye nazaran ağır adımlarla ilesme var huyuna git derim bir muddet kızında al yanında vakit geçir canim benim eşimde gitmiyordu çok uğraştım 1 seneye yakın 1. Beğenmedi 2. Psikolog kaldık çabala derim canim uğraş ona kesinlikle ınatlasma yaptıklarıyla kısas kısas yapma yoksa iyicene koparsiniz denenmiştir. Eşinin sevdiği şeylerden git taktir et konuşmada olsun yemekte olsun güler yüzlü olmaya çalış bir muddet böyle devam et erkekler kadınlara göre 1 2 adım geride geliyor geç algılıyor 1 konuyu 1 günde konuş fazlasını yapma arada trip at.

Benim esim tir soforu butun hafta saati belli olmadan calisir cumartesi erken geliyo pazar gecesi yada sabaha karsi yine yola gider... ama cumartesi erken gelince pazar marketi hallederiz kizim 19 aylik bebekkende o duzerdi simdi hem gezmek hem ihtiyac giderme gb yapiyoruz. Sonra evimizde dinlenir ailelerimizle gorusmemiz gerekiyosa gorusuruz. Pazar kizim iacta lutfederse o saatte uyaniriz:) bazen 8/10 ...10 sa cok sevinir esim:) kahvalti yapariz esim cayini alip tv ye gider kizimla ben mutfagi toplarim evi toparlarim. Onlar oyun oynar cizgi film izler kiz oyuncakla oynuyosa telefonla oynar.. kahve yaparim. Sonra kizim oglen uyur bizde uyuruz yine uyaninca gezmeye cikariz. Yani tatilini bize adar. Calisiyisa mazeret degil bizimde ona onunla yaptigimiz seylere ihtiyacimiz var.. bazen cikmazsak kizim uyurkwn birakip pazara giderim berabr uyurlar. Bence siniz uyanmadan telefonunu saklayin bas ucunada bi mektup yazin. Iyi seyler yazip yazip sitemlerinizi tatli dille kagida dokun. Soz ucar yazi kalir. Insan konusurken sinirlenebiliyo sozker mimikler ters etki yapabiliyo. Yazarak anlasmayi deneyin kalbine dokunmayi basarabilirsiniz insallah. Cocuguna sevgi ilgi gostermenesi cok can sıkıci insallah duzelir

Aman sanki bizim için mi çalışıyor sadece. Biz olmasak çalışmayacak mıydı? Yoruluyorsa ben de yoruluyorum. Çocuk daha çok yoruyor vallahi o kadar çalıştım şimdi işe başlamayı bekliyorum dört gözle. Bana esas tatil o olacak. Ki eşimde diyor vallahi işte bu kadar yorulmuyorum az rahat ver kuzum diye :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tahammül edemem eşim bı hafta evde olmak istiyor deli oluyor yahu biseyler yapalım diyorum uyumak istiyor hep
Deli oluyorum
O izindeyken arabalarla uğraştı nete takıldı hep nette hep film izliyor ya .
Gezelim şöle desem kavga ediyoruz

Eşinizin sizinle vakit geçirmemesinden çok, sizin ,iş yükünüzü hafifletmemesinden şikayetçi gibisiniz. Bence ikiniz adına birşeyler paylaşacak ortamı yaratamıyorsa konuşmalısınız. Ama izin günün de eşinizin de kendisine vakit ayırmasına izin vermelisiniz. Eşiniz izinliyken ev dağınık kalsa da olur, o gösteremiyorsa
siz ona gösterin onunla vakit geçirmek istediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…