ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım bi haftaya kalmadan eşim de hissetti.hatta bakınca göbeğim de inip kalkıyordu
yani eşin 18.haftada mı hissettii?.vala iyiyimiş. :)ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım bi haftaya kalmadan eşim de hissetti.hatta bakınca göbeğim de inip kalkıyordu
aslında ikisi de:) 45 kiloyla hamile kaldım 165 boy.ve bebeğim gerçekten çok hareketli. bir başladı harekete pir başladı.çok fazla hareket ediyor ben de anlamadım niye.üstelik ilk gebeliğim.artık geceleri bile uyanıyorum hareketiyle bi de başladı mi neredeyse bi saate yakın vuruyor da vuruyor...Ya çok zayıfsın ya da bebeğin çok hareketli :/ ben bu haftada zor hissediyorum bebeğin hareketlerini :) erkek mi bebeğiniz?
bi tek eşim olsa iyi, beraber çalıştığım arkadaşım da 18 haftalıkken hisetti baya bi şiddetli vurdu çünkü, 2 hafta öncesinde komşumdaydım açtım karnımı karnım inip kalkıyor , komşum bebek oryantale başladı diyoyani eşin 18.haftada mı hissettii?.vala iyiyimiş. :)
benden 10 gün önde olan bi arkadaşım var o da 21 haftalıkken hissetmeye başladı genelde gece hareket ediyomuş onun bebeği de.onun ki de kız benimki de.herkeste farklı farklı oluyor canım az daha sabır:)ben 12 haftadan itibaren artık hareket etsin hissedeyim demeye başlamıştım:)Ya çok zayıfsın ya da bebeğin çok hareketli :/ ben bu haftada zor hissediyorum bebeğin hareketlerini :) erkek mi bebeğiniz?
maşallah diyelimde nazar değmesin o zaman canmbi tek eşim olsa iyi, beraber çalıştığım arkadaşım da 18 haftalıkken hisetti baya bi şiddetli vurdu çünkü, 2 hafta öncesinde komşumdaydım açtım karnımı karnım inip kalkıyor , komşum bebek oryantale başladı diyocinsiyeti kız bu arada
o bende de oluyor oğluma hamileyken ses çıkarmadan çağırıyordum eğer konuşarak çağırırsam hemen duruyordu muhtemelen kulak kabartıyordu bizeeşim dokunduğunda da baktığında da kızım hareket etmiyor naz yapıyor babasına
o bende de oluyor oğluma hamileyken ses çıkarmadan çağırıyordum eğer konuşarak çağırırsam hemen duruyordu muhtemelen kulak kabartıyordu bize
bu haftalarda pozisyona göre bazen hissetmeyebilirsin. ikiz olduklarına göre belki daha içerdeyken kardeş kavgasına başlamış olmasınlarNe kadar şanslısınız. Ben daha doğru dürüst hissetmiyorum bile :-( üstelik ikiz ama belkide ben ayırt edemiyorum. Yada çocuklarım çok hayırlı evlatlar analarına tekme atmıyollar
bu haftalarda pozisyona göre bazen hissetmeyebilirsin. ikiz olduklarına göre belki daha içerdeyken kardeş kavgasına başlamış olmasınlar
o bende de oluyor oğluma hamileyken ses çıkarmadan çağırıyordum eğer konuşarak çağırırsam hemen duruyordu muhtemelen kulak kabartıyordu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?