Eşiniz kayınvalidenizin yanında şımarırmı

parxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
642
0
116
İstanbul
Arkadaşlar merak ediyorum eşiniz kayınvalidenizin yanında küçük bir çocuğa dönüşüyormu:emir_bebek:.Benimki maalesef 4 yaşına geri dönüyor bana karşı davranışları anormal değişiyor daha tahamülsüz ve her söylediğimi bağırarak cevap veriyor:bbo:.Ve ne yazıkki kayınvalidemde o na sus diyeceği yerde koruma gibi arkasına dikilip:oklava: ister haklı olsun ister haksız yangına körükle gidiyor.İnanın bazen söyleyecek söz dahi bulamıyorum onlara :1no2:

ahh canım bunu benzer bişeyde dün akşam benim başıma geldi
benim kocamda annesinin yanında bana bebek gibi şımarır tamam iyi hoş
bazende bişey getir derim yada bişey yap derim eşim agresif cevap verir hemen benim kaynanada ona ne söliyosun ki sen kalk o bilmez falan diyip hemen laf sölemeye hazır mış gibi karış aramızdaki diyolağa
dün akşam böle bişey yaşandı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum valla

bizimkinde şımarıklık degilde entersasan bişey oluyo sanlki böyle evin patronu durumları ,enteresan bi mutluluk,bi havalar .......
bende onların yanında hiç bişey demiyom bişey istersede duymamazlıga vuruyorum. sonra kalkıp kendi alıyo...gerçi kaynanamda sağolsun bişey istese oğlunda ister artık beni yormamak istemesindenmi ,oğlunun elinden içmek istemesindenmi bilmem...............
sonra misafirler gidince ceza olarak eşimin heryerini cimcikliyorum......:p

onu ben yapıyorum da eşim yapmıyor maalesef..yapsınlar ya her insanın içinde bir çocuk vardır oda ya annesine yada eşine yapacak yazık başka kime yapacak..ama biz bayanlar annemize,babamıza,ablamıza,eşimize ben bazen kızıma bile çocukluk yapıyorum..arada hoş oluyor bunlar..tabi sürekli çekilmez olurdu herhalde...

yaa tabiki güzel güzel bebek gibi tatlı şımarıklığını yapsın o benimde hoşuma gidiyo ama
bazende bişey istediğimde yada dediğimde aman öfff neyyy gibi tavırla sanki cvp vermesi kaynanamın yanında olmuyor aslında ben eşimede burda bişey demiyorum çünkü bana kalsa ben güzel dillilikle getirtcem genede ama
kayınvalidemin hemen araya girip karışması laf sölemesi asıl benim sinirimi bozan

yok canım hiç yapmıyoo zaten yaparsa hele hele başkasının yanında biraz sesini yükseltirse alır cavabını oturur.
ben gelemem böyle şeylere.
30 yaşına geldi ne şımarıklığıymış... bana şımarsın dimi ama

Yapmaz ama yapsa da sorun olmaz benim için
Eşim kendini bilir her zaman,
Beni rencide temediği müddetçe istediği kadar şımarabilir anneciğine..

;) Arkadaşlar konu süper..Benim eşim de şımarıyor sanki ama çok tatlı oluyor;))) O hallerini seviyorum..Ben hiç bir zaman rencide etmiyor bilakis el üstünde tütüyor..hıı eğer k.walidemin yanında şımarıklığın dozunu kaçırır da abuk subuk konuşur,beni zor durumda bırakır,gücendirirse naparım bilemiyoum..Dominantlık devreye girer,,Oklavalaaar da kafaya:P

benimkide çok gergin olur ..sanki bi hata yapıcam ona annesine bi kusur saygısızlık yapacam diye bana direksiyon muamelesi yapar ...:kızgın:.bide hep onlara karşı problemim olsa bile hiç belli etmeyecek hep sırıtacakmışım ..sırnaşık şey

eşim annesinin yanında şımarıklık yapmaz bana yapar küçük oğlum o benim çok şirin :)

benım esım annesının yanında daha bır el ustunde tutar benı tabi annesınıde.. zaten onun en cok bu huyunu sevıyorum ( nazar degmesın ) ailesi ile eşi arasındakı dengeyı cok guzel kuruyor benım kucuk sevgılım Şeniz..

Yok Allah'a şükür yapmaz öyle birşey... Ne o çocuklar gibi koca adama yakışır mı hiç.... Ama ben şımarırım ailemin yanında.. Onlar da şımartır...

Eşimi de ben şımartırım zaten...Gerek yok öyle annesinin yanında abuk sabuk hareketlere...

benim eşim şımarmaz ama tam tersi olur,kayınvalidem bize gelince eşimin yanında şımarır ve şımartılmak ister eşim tarafından ,anlamadım gitti zaten,60 yaşındaki kadının o halleri de beni şaşırtıyor,eşim bana canım dese kafayı uzatıp bana yok mu der gibi bakıyor eşimde hazır zaten şımartmaya hemen ona da güzel şeyler söylüyor,anlamadım gitti ben niye şımarmıyorum ki CADIARZU

İnanın arkadaşlar o evin havasındanmı suyundanmı bilemiyorum ama eşim ve oğlum resmen deliriyorlar.laelaelaelaelaeHangi birini idare edeceğimi şaşırıyorumkafamçokkarıştı. Zaten yakında dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmayacak.:roflol:

Benim kayınvalidem,eşimin yanında şımarır desem.sırnaşık şey
Kayınvalidemin 4 oğlu var ama en kıymetlisi benim eşim..
Bu bakımdan eşimin dizine yatar,sürekli sarılır,nazlanır;bunları yaparken de benim gözümün içine bakar.:1rolleyes:

Eşime gelince hakkaten çok memnunum.
Ailesinin yanında beni her zaman yüceltir ve asla üzmemiştir.:nazar:

Kesinlikle eşim böyle bi şımarıklık yapmaz zaten annesine bile çok mesafelidir. Ben annemin yanında çok şımarırım mesela ama o yapmaz. Zaten yapamazda neyi isbat edecek erkek oldugunumu sözünün geçtiginimi bak nasıl korkuyo bak nasıl yapıyo desinler diyemi şımaracak.Hayatta tahammül edemem böyle şeylere aşkım benim bana asla kıyamaz zaten.

Istediği Kadar Havaya Girse Ne Olur Yaa Bir Lafimla Havasini Alirim..gelemem Ben Böyle şeylere....

merhaba arkadaşlar genel olarak biz kadınların sorunu benimde başıma geliyor.neyse ki başka şehire taşınınca problem ortadan kalktı.darası sizlerin başına arkadaşlar.

Back
X