Eşiniz kayınvalidenizin yanında şımarırmı

ay onu benim eşimde yapiyor zaman zaman
yani şunu yap bunu getir değilde adamın tavırları değişiyor
bi tuhaf oluyor resmen şimarik çocuk gibi
çok sık gitmiyoruz zaten kayinvaldemlere
ama gittiğimiz zaman hemen üstünde kazak çeket vs varsa hemen çıkarır ev haline geçip koltuğa uzanır elinede kumandayı alıiyor dünyalan ilişkisini kesiyor
sinir oluyorum o hallerine
o yüzden onu bikaç kez uyardım
artık okadar sık yapmiyor ama işten çıkıp gitiysek yorgunum diyor gene yapiyor
yemek yiceksek kayivaldem zaten sofrayı hazırlamış oluyor
ben ya bi salata yaparım yada onuda yapmış oluyor genelde ondan sonra herkes sofraya oturuyor eşim en son
asolist gibi
bikaç kez sinir olduğumu söyledim dediğim gibi biraz azaltı
ama ara ara gene yapiyor

insanlar kapalı kapılar ardında zaman zaman seslerinide yükseltirler, kavgada ederler... birilerinin yanında bu durumun yaşanması çok kötü.. hele o birileri aile ise...

eşim tam bir çocuk gibi davranıyor.gerci kaynanamda ilgilensin diye oda çocukluk yapıyo.ikisi birbirine çocuk gibi davranıyorlar sinir oluyom ya...Kötü Kazen

benımkıd eyenı evlendıgımızde oyleydı...ama soyleye soyleye bıraz yol aldık galıba.....evet cok sınır bozucu bısey....bence sende senın aılenın yanında ona ole yap...o zaman anlar heralde:

bizde tersi ben simariyomusum, øyle diyor kendisi, rahatsiz oldugunu falan søylemedi ama ben kendimi kontrol ediyorum artik, onun yapmasini istemezdim cunku

Şuanda boşanma aşamasındayım ama yinede bu konu hakkında birşeyler yazmak istedim.Kesinlikle annesinin yanında şımarırıp çocuk ruhlu oluyor adeta benliğini kaybetmiş duruma geliyordu!
Tahammül edilemeyecek çok sinir bozucu bir durum.

Ne şımarması ya annesine gittiğimiz zaman hep uyur genelde yanında bile olmaz ben tek kalırım.Onun için şımarmaya fırsat bulamaz,kayınvalidem 1 haftadır bende yine odasında bilgisayar tepesinde bizde pek olmaz şımarıklık aman istemem zaten çekilmezler.

bizim durumlar garip şımarıklıkmı desem başka bişi mi bilmiyorum.çocuk dolayısıyla hergün gidiyoruz onlara..bazen beni tersler.kalk iş yap der..kafasına göre...yorgunluğuna göre..ama tam şımarıklık sayılmaz..ve onalrda ters bişey yaparsa kapıdan çıkar çıkmaz burnundan geitirirm...
kaynanam da bazen şıamrtır oğlunu..benim oğlum böyle şöyle onun gibisini bulamazsın falan..bi dünya tantana....,

ayyy benmkinede bişiler oluyo böle bi havalar evin erkegi bnm modu getirsene yapsana suna yardm et dersin yapamam eee ben altta kalırmıyım?hemn cevabını veriyorum o zaman kuzu kuzu yapıyo annesinede sölüyom bu senin yanında tuhaflaşıyo diom kayınvalidede bnden taraf çıkar herzaman.ama tekken dizimin dibinde noluyo bunlara yaaa.

kayınvalidemler başka bir şehirdeler.dolayısıyla eşim çok sık görmüyor.evliliğimizin başlarında ,biraraya geldiklerinde eşim acayip değişiyordu.olur olmaz şeylere kızıyor,hiç tepki vermediği şeylere tepki veriyor,ipleri elindeymiş gibi gösteriyordusırnaşık şey ancak birkaç sert bakış,ve birkaç ufak laf sokmalarımdan sonra bu huyunu bıraktı çok şükür.en çok hoşuma giden şey ise bişey söylemeye bile kalksa kayınvalidem hemen benim tarafımı tutuyor.jeyyar yaşasın kadınların gücü!:sm_cool: onun o zamanki mahçup ve süt dökmüş kedi hallerine bayılıyorum!Şeniz

COLOR="Purple"]şımardığına şahit olmadım henüz. daha resmi ilişkileri annesiyle. oyle beni terslese, bağırıp çağırsa bu, annesi değil üçüncü herhangi biri dahi olsa hatta kimse de olmasa büyük sorun olur. Çok üzgünüm çoook sen de altta kalma ver cavabını bak bir daha yapıyor mu :oklava: :enbuyukkk:[/COLOR]

en sinir olduğum durum şımar şımarıcaksan da karşındakini de gör bil duy yani dimi..kayınvalide de havalara girmesin gelininin yanında yaniii..evlendikten sonra kvalide değil eşin pohpohlanır canım ama anlatamıyorsun iştee :(

benimki de şımarıyo ama o zaten evde hep şımarık :roflol: :roflol: gündüz sürekli ciddi görünmek zorunda olduğu akşam da evde stres attığı için öyle oluyor...

annesinde yaptığı ters bi hareket yok, çocuksu oluyor ve maskotluk yapıyor sadece :roflol: :roflol: ama ne annesinin ne de başkasının yanında asla ters bi davranışı olmadı hamdolsun... gerçi daha yeni evliyiz ama değişeceğini de sanmıyorum, kendi ailesine karşı da öyleymiş yapısı oymuş onun..

zaten bana şakadan da olsa ters davransa anası terliği fırkatıyo kafasına :roflol: :roflol: :roflol: hamdolsun hiçbirinden şikayetim yok Allahım nazarlardan saklasın, hep böyle gitsin inş.

şöyleeeeeeeee azının ortasına bir cakarım varya neye ugradığını şaşırır :roflol::roflol: aaaaaa ben gelemem ole şeylere nedemek şımarmak ya benimkide ilklerden olyleydi sonradan söndü havası kendi ailesini bırak benim ailemin yanndada şımarıyodu gelmişler kaç yailarına evlenmiş barklanmışlarda neler yapıyolar bak hele .... sengözlerimebaksanab bize şımarsınlar bize yapsınlar ne yapacaklarsa :dilcikar: aa bak cok sinirlendim şimdi dilim yandıya bi kere bu konuda ondan yani ay cok sogudum eşimden birden aklıma geldi :roflol::roflol::roflol:neyse ezdirmeyin kendizi kızlar ya sizde aynısını kendi ailenizin yanında yapın nasıl oluyomuş görsünler ..........:teytey:

yaparlar canım yaparlar benimkide yapardı eskiden sanki ben kazak erkeğim bakın görüntüsünü vermek istermiş gibi sonrada kayınvalidemlerden çıkar çıkmaz karıcım canım diye arkamdan gezerdi.şükür şimdi pek kalmadı. arada bir yapacak oluyor ama kayınpederim benide tanıdı artık saolsun ona fırsat vermiyor. hemen ikaz ediyor.

ayol yoq wala eşim annesinin yanında beni şımartır tam tersi :1hug:bebeeem bebeeem diye yemekleri eliyle yedirir benim karımı üzme der benim yanımda annesine gözümün içine bakar yapma desemde yapar eşim özellikle annesi bana kırıcı bişey yaptığında kayınvalidede kıskanır :dilcikar:çatlaaaaa emi:roflol::roflol::roflol: tabi şu aralar gitmiyoruz orası ayrı bi meseleKötü Kazen

benimki hem kendi ailesinin hem benim ailemin yanında şımarıyo ama beni üzecek zor durumda bırakcak bi şımarıklık değil benimde çok hoşuma gidiyo o halleri:48: o anda öpüp koklamak istiyorum ama aile yanında olmuyo

Back
X