eşiniz kıskandı mı sizi bebişinizden

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
hiçi eşiniz çocuğunuz olduktan sonra sizi bebeğinizden kıskandı mı . yani artık benimle eskisi kadar ilgilenmiyosun beni ikinci plana attın diye yakındığı oldu mu? hep merak ederim. bide ben şimdi niişanlıyım oturup bu konu açıldığı zaman hayatında herkesten önce ben gelmeliyim lütfen bebeğimiz olunca bana olan ilgin azalmasın diyo da acaba bütün eşler böyle mi diye merak ettim?

ay bizim bebeğimiz yok olmayan bebeği bile kıskanıyor manyak.hep sorar onumu daha çok seversin benimi? :roflol:

ay bizim bebeğimiz yok olmayan bebeği bile kıskanıyor manyak.hep sorar onumu daha çok seversin benimi? :roflol:

heh bende bunu soruyorumm iştee şutarafagitti demekki hepsi böle laelaelaelaelae

bazen sen bebğimizi daha çok seveceksin deyip küsüyor :roflol:

bazen sen bebğimizi daha çok seveceksin deyip küsüyor :roflol:

nee :1shok: bende sadece benimki böle sanıyodum. ama o öle yapınca benim çok gülesim geliyo. var ya başkasının kini duymak daha da komik miş. olmayan bi bebek için :roflol::roflol:

bende senin gibi düsünüyordum, yegenlerimi severken çocugumuz olunca sen beni unutursun derdi hep.ama hiç öyle olmadi merak etmeyin kizlar, çunki çocugunuzun babasi sonuçta, sizin kadar onlarda çocuklari için deliriyorlar

bende senin gibi düsünüyordum, yegenlerimi severken çocugumuz olunca sen beni unutursun derdi hep.ama hiç öyle olmadi merak etmeyin kizlar, çunki çocugunuzun babasi sonuçta, sizin kadar onlarda çocuklari için deliriyorlar

sana katiliyorum benim esimde oglum dogmadan diyodu ayni seyleri cocuk dogdu esim hastaneye geldi bebegi kucagina alip saatlerce bakti adam beni unuttu bu arada.

BİZDE BİRAZ TERS BEN ÇOK SORARIM .AMA DÜN GECE GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA EŞİMİN KARNINMDAKİ OĞLUYLA KONUIŞMASINA ŞAHİT OLDUM. UYKUSU KAÇMIŞ OĞLUYLA DERTLEŞİYORMUŞ SEN YAT BEN OĞLUMLA KONUŞUYORUM DEDİ .BENDE KÜSTÜM DAHA DOĞMADAN BENİ UNUTTUN DİYE HATTA DEWAMLI SORARIM DOĞUMDAN ÇIKINCA BENİM SAĞLIĞIMIMI YOKSA ÇOCUĞUN SAĞLIĞINIMI MERAK EDECEN DİYE PSİKOLOJİM BOZULDU GALİBA İYİCE gamyoncuiremsu

Kesinlikle Hayir.....:delphin:

Ne cocuk olmadan nede olduktan sonra böyle birsey duymadim görmedim esimden.

Tabikide dogumdan sonra ve bebegin ilk aylari eslere olan ilgi alaka azaliyor...lohusalik, uykusuzluk, evin isinemi yetiseyim cocugami derdi......bu gayet normal... bu konuda bana gereksiz kiskancliklar yapsaydi o stress o sinirle beynini patlatirdim onun....:kahve:

evlenip Allah nasip ederse cocuk dogurunca durum ne olacak bilmiyorum ama şu an bu ihtimal bile onu korkutuyor
beni de korkutuyor tabi
doğmamış bebek yüzünden birbirimizi kıskanıyoruz ne manyağız Allahım :roflol:

benim sevgili kocacımda bebeğimiz olunca emzireceksin değilmi ben çok kıskanırım diyor:mymeka:

Offf offf hemde ne biçim kıskanırdı, oğlan 13 yaşında hala kıskanır. Hiç unutmam bir keresinde "benim gömleğimi özensiz ütüledin oğlununkini jilet gibi yaptın" diye kavga çıkartmıştı.
Sonunda bu kıskançlığı kendi lehine çevirip istediği bir şeyi bana yaptırabilmek için çocuğu kullanmaya başlamıştı. "oğlum git annene canım sütlaç çekiyor de" diyerek çocuğu alet ediyor bende çocuk istedi diye kalkıp yapıyordum. Amaaa maymunun (maymun=ben) gözü açıldı şimdi o numaraları yemiyorum.

Evet malesef eşim oğlumu çok kıskanmıştı.
Ona ayırdığım vakit bebeğe döndüğünde hep kendini ikinci planda hissetti.
Bir keresinde işi abartıp; bir gemide olsak ve gemi batacak olsa hangimizi
kurtarırdın diye sorduğunda,:1shok: bu kadarına da pes deyip çok kızmıştım.
Hala oğlum 12 yaşında zaman zaman eşim birşeyler demeye, bende
yanılıyorsun yerleriniz çok farklı demeye devam ediyorum.
:delphin:

Benim bebeğim ilk doğduğu zamanlar beni hiç ememedi göğüsümü zorlandı biraz nerdeyse 1 ay çalıştım ve allaha şükür gayet güzel emiyor artık.Eşim Acayip kıskanıyodu ilk zamanlar sürekli bebğimle vakit geçiriyodum ona hiç zaman ayırmıyyodum.Ben emzirmeye çalışırken diyodu ki amaan git mama yap yedir.Ben bebeğimin vücudunu öpüyodum oh ne güzel diyerek beni öpmezsin öyle diyodu:DAma yavaş yavaş alıştı erkekler biraz daha geç benimsiyolar çocuğu.Şimdi de ben şikayetciyim ikisi de beni unuttu:D

Back
X