• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kk ya üye olduğunuzu biliyormu..

Bende buradaki kegel egzersizleri ve pozisyon önerileriyle yendim çok şükür.
Tam yenmedim ama çok daha iyi durumdayim.
Sizde kurtul musunuz dur insallah

Yok maalesef henuz değil ama çok yakın sürede inşallah

Bilmiyor gerek te yok zati...
Ondan dert yandığım zamanlar da oldu bilsin istemem :KK23:

bende istemiyordum ama öğrenmiş oldu...
Benimde eşim biliyor hatta bazen beraber okuyoruz oda yorum yapıyor felan güzel oluyor gizlimiz saklimiz yok şükürler olsun :KK48:

Biliyor, arada esprileri ardı ardına patlatıyor ..

ikinizin durumu da çok iyiymiş benimki onla ilgili ve kv ile ilgili olanları okuyup bana epey bir kırılmış..

Benimki biliyor. Hatta hosuna gidiyor, burda takilirken ona sarmadigim icin:KK53:
En azindan kafa dagitiyoruz cok mu yani:KK51:

Yok maalesef henuz değil ama çok yakın sürede inşallah

bende istemiyordum ama öğrenmiş oldu...

ikinizin durumu da çok iyiymiş benimki onla ilgili ve kv ile ilgili olanları okuyup bana epey bir kırılmış..

Sonuçta sen burda derdini anlatmissin bence hiç kırılmasına gucenmesin. Alıp seni yanına otuttup karicim problem ne beraber çözelim diyebilirdi. Ve dertlebilirdi
Çözemedim açıkçası. .:cool:

Sonuçta sen burda derdini anlatmissin bence hiç kırılmasına gucenmesin. Alıp seni yanına otuttup karicim problem ne beraber çözelim diyebilirdi. Ve dertlebilirdi
Çözemedim açıkçası. .:cool:
bende ona aynen bunu söyledim..
ama işte benimkiis biraz kalın kafalı

Biliyor. O eve iş getirdiğinde filan bakıyorum buraya görüyor.

biliyor hatta burdan sağlam dostluklarım var ailece görüştüklerimiz var

evett biliyor :KK45::KK45:
arada gir oku diyorum dalga geçiyorum :KK30::KK30:
kk daha değerli benden diyor arada :63::63:
içine de düş diyorr :-):-):-)

Benim esimde cok onceden beri biliyor ve hic memnun degil burada olmamdan dolayi.

üye olduğumu biliyo arada konu başlığına bakcam gircem yazışmaları okucam seni yazdıklarından tanırım dedi ama oyundan kafasını kaldıramıyo şükürler olsun ki. nickimi söylermiyim hiç :KK48:

benim eşimde biliyor hatta,erkek kardeşim de bazen takılır abla yine pembe sayfadamısın diye :) :)

biliyor hatta burdan sağlam dostluklarım var ailece görüştüklerimiz var

Aaa işte buna cok sasırdım ve sevindim maşallahhh

evett biliyor :KK45::KK45:
arada gir oku diyorum dalga geçiyorum :KK30::KK30:
kk daha değerli benden diyor arada :63::63:
içine de düş diyorr :-):-):-)
Hahaha benimkide öyle diyor ordakilerle konusşmaktan bana fırsat kalmıyor diyor
Benim esimde cok onceden beri biliyor ve hic memnun degil burada olmamdan dolayi.

Benimki bir ara girip şifreyi değiştirmişti çok takiliyorum bayanlara üzülüp erkek olarak ona patliyorum diye :KK70:ama napiyim hayatin gerçekleri öğrenmek bilgi edinmek lazim demi ama :)

hahahaha benim esimde biliyor hatta bit pazari bolumunde guzel bisey oldugu zaman onada gosteriyorum guluyor:KK45:

hahahaha benim esimde biliyor hatta bit pazari bolumunde guzel bisey oldugu zaman onada gosteriyorum guluyor:KK45:

Aaa işte buna cok sasırdım ve sevindim maşallahhh

Hahaha benimkide öyle diyor ordakilerle konusşmaktan bana fırsat kalmıyor diyor
Vallahi sanal ortamda başladı hamilelik sevincimizden tutun şuan çocuklarımız 1 yaşına gircek nerdeyse muhteşem dostluklarımız var Allah daim etsin inşaallahh iyi ki varsın kkEn Büyük KK:KK76:

Back
X