- 6 Ağustos 2012
- 164
- 17
- 318
- Konu Sahibi derenderya
Öncelikle allah yardimciniz olsun.Cevremde birininde böyle bir sorunu vardi.Maddi durumlari normaldi onlarin adamin para bulma kaygisi yoktu.Bayan cocugunu alip evi terketti,eşine süre tanıdı.(tabi bayan başta birakmasi icin yaninda destek vermis ama adam birakmamis) .O süre zarfinda düzelmek icin adım atmazsa ve düzelmezse boşanacagini söyledi.Eşi başta kullandigi maddenin dozunu iyice arttirmiş ama sonra tedavi oldu,düzeldi.Kaybetmek istemedi ailesini.Bayanda geri döndü.Şuan iyiler sorunlari yok.Bazen neleri kaybedecegini göstermek gerekir ama bu neyle sonuçlanır bilemeyiz
Allah korusun kimseye yaşatmasın böyle durumlarda özellikle kokain é Vs para durumun çokta iyi olsa para dayanmaz bir milyon un olsun yine gider çok pahalı bi madde hele ki durumu normal.bir insanın böyle bişeye kalkışması kadar saçma bişey yok hala bir sürü borç var ödüyoruz onu bile düşünmedik yeter ki düzelsin dedik evi dé terkettim geldi ailemden özür diledi sözler verdi ağladı ölürüm ayrılma düzelicem dedi konuştuğu zaman çok. Mantıklı umutlu kunusuyor ama gel gelelim saçma sapan şeyler çıkartıyor 5 kuruş a bişey alsa 8 é aldım diyor ne bileyim 50 100 şuna borcu çıkıyor bundan kurtulmuş bi insanın hiç borç yapmaması gerek psikolojimle oynuyor bide bu kokain de hani banzai gibi falan belli olmuyor o an yaptığında 10 dk lik bi etkisi oluyormuş kendini üstün görme cok heyecanlı mutlu his veriyormuş tabi sonrasında tekrar yapma ihtiyqci hissettiriyor eski zamanlarını düşününce hiç yerinde duramiyordu oraya buraya 5 dk zırt pırt cikiyor zırt pırt sigara içiyordu şu an öyle şeyleri yok ama ne bileyim yinede beni tedirgin ediyor acaba arada yapıyor mu diye