Eşiniz madde kullanmış olsaydı hayata nasıl devam ederdiniz

Ben olsam; gerçekten bu bağımlılıktan kurtulmak istese ve çaba gösterse ayrılmazdım.
Ancak Israrla yalan, hırsızlık, borç vs devam ediyorsa, çocuğumu ne yapacağı belli olmayan bu kişinin çatısından uzaklaştırırdım hatta kaçardım.
Çocuğa günah, bırakın ne hali varsa görsün!

Kesinlikle bunun da bir hastalık olduğunu en azından elinden gelen bir şey olmadığını bilin ve eşinizi bu zor günlerinde sırf kendiniz için bırakıp yapayalnız ve daha çok o pisliğe yönlendirirseniz siz kusurabakmayın bence madde kullananlardan daha tehlikeli olursunuz yanında olun bence..

bence hapse girmeli bileklikler de kaybolmaz aklı başına gelir

Bir suç işlemediği şikayet olmadığı sürece hapis olayi olmuyor yoksa ametem é gidenlerin hepsi hapiste olurdu şikayet olursada denetimli serbestlikle çıkıyorlar tahlil veriyorlar yani devletin istediği zamanlar çıkarsa hapis cezası veriliyor

Kesinlikle bunun da bir hastalık olduğunu en azından elinden gelen bir şey olmadığını bilin ve eşinizi bu zor günlerinde sırf kendiniz için bırakıp yapayalnız ve daha çok o pisliğe yönlendirirseniz siz kusurabakmayın bence madde kullananlardan daha tehlikeli olursunuz yanında olun bence..

Kızım. İçin o da daha çok pislige bulaşmasın diye en azından vicdanım rahat edene kadar yanında olucam yarın öbürgun kızımın babası bu pislikten öldü diye duysun istemem

Değerli eşyalarınızı kesinlikle evde tutmayın böylelikle eşinize karşı tutumunuz daha net olur
İçiniz de rahat olur.
Parmağınız daki yüzük yeterli belli bir süre

Yani ne diyim ki aklım benimde Öyle diyor vicdanım yardım et diyor bende çok memnun değilim yanında olmaktan arkamı dönüp gidemiyorum hala
Sanane yahu
anan degıl baban degıl hatta yerı gelıyor ınsanlar onları bıle ardında bırakıyor ne ugrasıyorsun kı

Sanane yahu
anan degıl baban degıl hatta yerı gelıyor ınsanlar onları bıle ardında bırakıyor ne ugrasıyorsun kı
Adam kendini düşünse bu pislige bulasmazdi di mi? Hem kendini hem de cevresini bir gram dusunmuyor boyleleri.

Cok fedakarlık yapmis arkadaş inşallah mukafatini alır obur dünyada.

İnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi
Başlığa istinaden cevap vereyim,
Hayatıma eşim olmadan devam ederdim.
Çocuk varken hele... sağı solu belli olmaz bağımlı adamın...

Başlığa istinaden cevap vereyim,
Hayatıma eşim olmadan devam ederdim.
Çocuk varken hele... sağı solu belli olmaz bağımlı adamın...

Evet herseyi düşünüyorum hele ki kızımı denemem de bu yüzden zaten düzelme şansı var mı Diye yarın öbürgun içim vicdanen rahat olsun istiyorum belkide ardına suginuyirum bunun hala vazgeçemiyorum ne kadar saçma farkındayım işte insanın başına gelmeden bilinmiyor emin olun

Adam kendini düşünse bu pislige bulasmazdi di mi? Hem kendini hem de cevresini bir gram dusunmuyor boyleleri.

Cok fedakarlık yapmis arkadaş inşallah mukafatini alır obur dünyada.

Çok doğru diyorsun ama inanki cesaret edemiyorum ne yapmam gerek.bi yardım mı almam gerek psikolojik olarak yoksa boşanmak en doğru yol biliyorum hergün ne yapıyor yalan mı söylüyor diye peşine düşmek o kadar zor kı hayatıma devam edemiyorum

Bosanma en azindan kirtulmak istiyor diren ...bosaninca iui mi olacak bir insani daha beter oldureceksin suan bir insan yasatiyorsun bol bol sekine duasi oku suyuna cayina yemeyine bagimlilar icin iyi geliyormus alkol uyusturucu gibi ....Allah sifa versin cocugunun yuzu suyu hurmetine ...sana da sabir mibarek gunlerin hurmetine ....

Back
X