eşiniz maddi konuları size danışmazssa tepkiniz ne olur?

ayhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
33
1
36
Ankara
arkadaşlar 5 yıllık evliyim iyi bir mesleğim var ama 2 yıldır bebeklerim sebebiyle çalışamıyorum eşimle bebeklerden dolayı sorunlar yaşıyoruz birbirimize tahammülümüz azaldı ve en önemlisi maddi konuları benimle hiç paylaşmıyor ikiz büyütmek ev geçindirmek zor ama hiç değilse çektiği kredilerden haberim olmalıydı diye düşünüyorum çok kırgınım aynı şey başınıza gelse tepkiniz ne olurdu?lütfen yardım edin tek başıma işin içinden çıkamadım

Tepkinizde haklısınız.

Ama sağlık sorunlarınızı bu denli ilişkinize yansıtmanız her ikiniz içinde hiç doğru olmamış; karşıt kutup olmak yerine birbirinize daha töleranslı ve daha bir kenetlenip yol almanız daha doğru olurdu.

Tabi ki özelinizi bilemeyiz; ama bence bu yapılanın asıl temelinin bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Yerinizde olsam bu rahatsızlığımı dile getirirdim.Ve madem bir çocuk sahip olmayı düşünüyorsunuz; "sağlıklı aile" ortamı için öncelikle eşimle ilişkimi,iletişimimi iyileştirmeye çalışırdım.:ssz:

Bu her ikiniz içinde geçerli.

Sevgiyle.

Son düzenleme:
ne olursa olsun benımle paylasmalı maddı manevı tum sorunlarını ıhtıyaclarını suan paylasıyor tabı zamanla paylasmazsa aramız bozulur sanırım bıraz bende tepki koyarım

Tepkinizde haklısınız.

Ama sağlık sorunlarınızı bu denli ilişkinize yansıtmanız her ikiniz içinde hiç doğru olmamış; karşıt kutup olmak yerine birbirinize daha töleranslı ve daha bir kenetlenip yol almanız daha doğru olurdu.

Tabi ki özelinizi bilemeyiz; ama bence bu yapılanın asıl temelinin bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Yerinizde olsam bu rahatsızlığımı dile getirirdim.Ve madem bir çocuk sahip olmayı düşünüyorsunuz; "sağlıklı aile" ortamı için öncelikle eşimle ilişkimi,iletişimimi iyileştirmeye çalışırdım.:ssz:

Bu her ikiniz içinde geçerli.

Sevgiyle.

iki erkek bebeğim var ikizlerden sonra çalışamadım sanırım bebek için uğraşıyorum sandınız fikirleriniz için sağolun

ne olursa olsun benımle paylasmalı maddı manevı tum sorunlarını ıhtıyaclarını suan paylasıyor tabı zamanla paylasmazsa aramız bozulur sanırım bıraz bende tepki koyarım

bizde paylaşırdık herşeyimizi beraber çalışır beraber yerdik ne zaman ben evde oturup çocuk bakmaya başladım beni herşeyin dışında tutmaya başladı tesadüfen öğrendim kredi aldığını konuştum bana beni üzmek istemediğinden söylemediğini ve kızacağımdan korktuğunu söyledi dırdır edermişim

ben evli değilim yalnızca bakış açımla bu konuya yorum yapmak istiyorum.
canım bence hemen önlem almaya başlamalısın. çünkü siz bir bütünsünüz. bir yarı diğerine sormazsa işler de de bütünlük bozulur. güzelce kırgınlığından bahset, onunda anlatmasına izin ver. seni rahatsız eden şeyin nasıl çözülmesi gerektiğini sor. sen de fikirlerinden bahset. çalışmasan da bu eve karşı bir sorumluluğun olduğundan bahset. eğer yapılanları benimle paylaşırsın bende belki fikir belirtebilirim. böylce senin için de önemli olduğumu bir kez daha hissederim diyebilirsin.

Back
X