Eşiniz mi çocuğunuz mu?

vuslat06

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
942
2
621
47
Ankara
bu soru geçenlerde bir tv proğramında çıktı, sunucu yarışmacıya "sadece birinin hayatını kurtarma şansı sizin elinizde, eşiniz mi çocuğıunuz mu" böyle bir karar vermeniz gerekiyor, ancak ikisini de çok seviyorsunuz, İkisinden birini seçtiniz, böylece iki duyguyu bir arada mı yaşayacaksınız, birini kurtardım, diğerini ise öldürdüm mü olacak?
ya siz...?

açıkçası ben daha evli değilim doğal olarak annelik iç güdüsünü yaşamıyorum..Ama düşündüğümde hangi anne çocuğum demez ki bu soruya cevap olarak..

tabi ki bende bir anne olarak oğlum diyeceğim ve onun hayatını kurtaracağım. Ama arada da kocamın ölümüne ben mi sebep oldum ki diye kendime soracağım ve iyi bir adam dı diyeceğim sanırım.

Hiç düsünmeden çocugumu kurtarirdim(benim koca koca olsa ki kurtarsak tabi yine de üzülürüm ölse ne de olsa çocumun babasi)

çocuğum hayattaki herşeyimden önemlidir.kendi canımı bile feda ederim onlar için.halbuki kendimi de çok severim.ama çocuklarım ayrı herkesten

tabi cocugum esim kendini kurtarir ben esime sordum o da dedi esim dedim ula ben kendimi kurtaririm sen git oglunu kurtar dedi olmaz dedi ben ikinizi birden kurtaririm dedim ah karisi kurban olsun ona :)

tabiiki benim biricik yavrum....
boşuna cennet anaların ayağının altında dememişler.

cocugum derdim tabiki de esimide cok seviyorum ama bilmem yok yok cocugum derdim o benim herseyim canimdan bir parca. gerci yüce tanrim yine verir esimle bana ama daha bir yavru o kiyamam asla

vay beee ne güzel bişey bu annelik duygusu darısı başıma

ya çok zor bi soru bu..ama aklıma gelen ne oldu bilyormusunuz?bunlar hep dünyalık fikirler. ahirette sorguda şimdi canımızı verdiğimiz evlatları düşünemicez bile. demekki şimdi canımızı vermemiz burdaki annelik görevimizden ibaret.seçim yapmıyım ben ikisinide kurtarırdım canım pahasına!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…