• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz mini etek giymenize izin verırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evli değilim erkek arkadaşım kıyafetlerime karışmaz."izin" kelimesi ilişkide çok saçma bence.Kadın kendini bildiği sürece izin nedir anlamıyorum.Onlardan önce giyinmeyi bilmiyorduk ta onlarmı öğretecek bize :ssz:

valla ne karışıyo diyenlere falan sinir oluyorum
siz admın ne giycene en ince noktasına kadar karışın ona gelince niye burnunu sokuyo olsun
elbette abartmaya karşıyım ama müdahele etmesinede karşı değilim
zaten kişi kendini bilir ve ona göre giyinirama abartıyosada karışsın eşlerimiz
ona karışmasın buna karışmasın neye karışsın Allah ınızı severseniz
o kadar özgür olmak istiyosanız evlenmeyin
bu sözlerim konu sahibine değil kocam karışamaz diyenlere
yorum yaparken usturuplu yapalım arkadaşlar

benim eşimde karışmaz,aşırıya kaçmadığım müddetçe,sadece göğüs dekoltesinden hoşlanmaz,ben her düğünde her yemekte giyinirim normalde pek sevmem zaten...

sevgilim karışıyor miniyi asla istemiyor ama ben giyorum yinede kıskanması hoşuma gidiyor .eylülde düğünümüz var valla bilmiyorum evlendikten sonrada giyerim gibi geliyor bana ama dediğim giibi karışıyor .

yerine göre değişir. eğer gittiğimiz yer miniyi kaldırabilcek bi ortamsa verir sözlüm... ben yanındayken istediğini giy diyor zaten ama ben gitceğim yere göre seçiyorum kıyafetimi. ama o yanımda değilken etek bile giymemi istemiyor pek...

Evli değilim ama erkek arkadaşım mini giymeme müsade etmez kaldı ki ben zaten giymem. Oturuşuna kalkışına istediğin kadar özen göster yine de dikkat çekiyorsun.
Kocam karışamaz diyenlere de çok güldüm açıkçası :1:

arkadaşlar gelin gelinliğimizi mını alalım:)
salona bır gırıyormuşuz herkes aaaa geline bak diyorlarmış:9:

evet izin verir uzun giyince de rahiba teresa diye seslenir. özellikle makyaj yapmadıgım zaman "kendine hiç bakmıyosun" diyede homurdanız

Evli değilim ama erkek arkadaşım mini giymeme müsade etmez kaldı ki ben zaten giymem. Oturuşuna kalkışına istediğin kadar özen göster yine de dikkat çekiyorsun.
Kocam karışamaz diyenlere de çok güldüm açıkçası :1:

çok haklısın canım
valla karışmayan koca az bulunur oda büyük ihtimal pek önemsemediğinden karışmıyodur zaten

Mini etek giymedigim ve giymeyi düsünmedigim icin sorun yok ;)
Kaldiki neyi giyip giyemecegime esim degil kendim karar veririm.

Son düzenleme:
kendisi yanimda oturuyor simdi ona sordum sicak sicak ters ters bakti bana :))))

Vermez
verse de giymem teşhircilikten hoşlanmıyorum:ssz:

öyle süper mini değilde diz üstü elbise,etek giyerim ona kalsa çok kıskançtır ama bana sökmez malesef ondan öncede öyleydim değişen bişi olmadıyani sonuçta ne istediğimi nerde ne zaman ne giyilceğini abartısız çokta iyi bilirim. :21::21:

5-10 cm diz ustu giyerim ama ortama bagli... bizim için en dogrusu ortama ayak uydurmak, herkes açik saçiksa ben de mini de giyerim, sirt dekoltesi de olur hatta azicik gogus bile ama daha kapali bayanlarin oldugu bir ortamsa ve uzun eteklerden hoslanmadigim için pantolon giymeyi tercih ederim...

Etek giymedim hayatımda hiç. Eşim sana etekler alalım der oralı olmam... Mini eteğe Karışır Giydirmez ama diz boyu diz boyundan 3 parmak yukarı kadar giymeme bişi demez Hoşuna gider.Etekle Rahat edemiyorum rahat edicem şeyler Hoşuma gider. Benim Eşim Secer Kıyafetlerimi alırken Ben Giyinirim geçerim karşısına oldu olmadı der ve bu onun hoşuna gider.

Back
X