Eşiniz/sevgiliniz "düşük bel pantolon" giyermi? Beğenirmisiniz?

?

• Giysin,severim ben

OY: 28 41,8%
  • Hiç sevmem,onu giyeceğine hiç giymesin :)))

OY: 12 17,9%
  • Ne giyerse giysin :bbo:

OY: 4 6,0%
  • Pantolonun modeline bağlı..

OY: 23 34,3%

• Ankete Katılan
    67

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Ben şahsen beğenmemkaydirigubbakcemile5...ki giymezde zaten..yerimseniben
Ne düşük bel olacak,nede piskopat gibi göbek deliğinin üstüne kadar çekecek...delikafadulden
Orta ayar anlayacağınız...:CüvCüv:

düşük beli kardeşim giyer çok da yakışır. kocacım zaten göbekli ne giyse düşük bel olur:))

Pantolonlarının hepsi düşük bel..Ama öle ağı yere yakın olanlardan değil, usturuplu düşük bel :roflol:

pantolonun modeline bağlı dedim usturplu duşuk beller normal pant lardan daha hoşş

evet düşük bel giyer ama düşüklügünü iyi ayarlar o yüzden güzel duruyo yakışıyor keretaya kaydirigubbakcemile3 giysin bakalım

Orta ayar .
ama benımkısıde kilo aldı artık ne giyse düşük bel oluyor.kaydirigubbakcemile3
ama ben çok severim düşük beli bana göre çok seksi duruyor düşük bel pantolonlar.

sevglm beden eğt bolumunde okuduğu icin genelde esofman giyiyo:)
ama poposundan dusucekms gbi giyenlere sinir olurum hani su hip hopcular gbi.
tam ayarnda olmali

ben düşük bel giydiğimde belim açılırsa kıyamet kopar o yüzden o da düşük bel giydiğinde beli ya da boxeri gözükürse kıyamet koparırım :)) düşük bel severim ama benim kdr dikkat etmek şartıyla!!!

poposu kocaman oldugu ıcın pek tercıh etmez, cunku kücük popolularda ıyı gorunuyor o sekılde benımkı klasık gıyınır ayrıca kocamandır :)) şık durmaz

Valla ben düşük bel pantalonu severim ama sevgilim giymez.
Aslında bir mevzu açmak laızm bakalım ne diyecekkaydirigubbakcemile4

düşük bel pantolonlar abartılmadıgı sürece güzel duruyor ama bazen görüyorum böyle altına yapmış çocuklar gibi geziyorlar çok komik oluyor gerçekten:roflol:

Back
X