Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?