Eşiniz/Sevgiliniz Geziyor..

Leyla-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.061
2.164
48
Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.

Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?

Korkunun ecele faydası yoktur derler.Bence korkunuzun üstün e gidin insan aldatmak istedi mi gözünüzün önünde bile aldatır.
Bırakın olacakların önüne geçilmez kendinize guvenin ve bu korkunun sizi esir alıp ilişkinizi bitirmesine izin vermeyin.

Şahsen eşimi hiç kıskanmadım saldım çayıra mevlam kayıra ararsa ararim yoksa da niye aramıyorsun diye paniğe kapılan o olur...

Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.

Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
Aldatmak için değil de bende istemiyorum ama napalım bağlayamıyoruz eş/sevgilimizi...

Hicbir sey olmuyor. Hicbir rahatsizligim yok. Gunde 12 saat disarda zaten. Calisiyor. Yapıyorsa yapiyordur. Yapmiyorsa da yapmaz.
Hicbir tavir göstermiyorum, mesaj dahi atmam.
Hatta kizli erkekli çıktıklarında beni de yalvar yakar götürmeye calisir ama gitmem genelde. Çünkü o zaman sıkılmayayım diye benimle ilgilenmek zorunda kaliyor ve ben üzülüyorum. O yuzden tek gitmesi benim daha da isime geliyor.

Yaşınız küçükse, zamanla gecer diye düşünüyorum. 18 yasinda boyle rahat degildim tabii ki ama su anda umrum degil.

Yapan her zaman yapar.

Eşim beni evde tek bırakıp hiç çıkmadıgı için bunu bilemeyeceğim ama çıkarsada aramam zaten

Valla bende baslarda oyleydim cok sik arardim sonralari dusununce sacma olduguna kanaat getirdim beni aldatmasin diye nobet tutacak halim yok sonucta yaparsa sonuclarini bilir ve yasar..yapacak olan insan her yerde ve koşulda yapar boşver o geziyor sen evde kendini yiyip bitiriyorsun inan bu bir yerden sonra insanin yaşam kalitesini düşuruyor bir kac defa aramayinca alişirsin...sende o ciktiginda arkadaşlarinin yanina git yalniz kalma bence oyalanacak birsey olmayinca daha cok kuruyor insan...

Yok aramam. Gecen gun musterisini pavyona goturdu hatta gulmekten yerlere yattim canli yayin yapti bana ;) ya ben kendime guvenirim. Esime de guvenirim sorun degildir benim icin boyle yalniz gezmesi,arkadasiyla gezmesi vs.

Bence ozguvensizlik bu yada karsindakine tam anlamiyla guvenmemek. . Benim 6 aylik beraberligim var ben 34 o 35 yasinda haftanin 6 gunu calisir pazar gunleri gorusuruz bazen hafta ici aksamlari beni arar napiyorsun diye sonra konusurken bi asag insene yada bi camdan baksana der is cikisi seni gormek istedim der eve gitmeden ve ikimizde iki ayrin yaakada oturuyoruz ama isi benim bu tarafda. . Neyse c.tesi aksamlari ayda 2 kere onu aksamlari ilan ederim iş stres ve haftanin yorgunlugunu atması adina ve nereye gittigini kiminle gittigini zaten o bana söyler .. bulunduğu yerde surekli yazar ve resim gonderir falan ben derimki hadi bak bu aksam Biraz kendinle kal eve gectiginde yazarsin bana derim.. mesela deli gibi fanatik galatasarayli ve maclarini kacirmaz 1 arkadasi var onunla izler hep maci ben mac gununu sabahi derim ona kacta nerde bulusup izliceksiniz diye ve söyler bana tamam derim .. Biz bulustuk askim mac izlicegimiz yere geciyoruz der tamam derim ve arada yazar ozellikle gol oldugu zamanlar cok yazar ☺ sonra izin ister mac bittikten sonra bi kadeh bisi icebilirmiyiz diye tamam ama sapitma fazla derim ☺ yani kendi arar kendi bilgi verir ve bana ne der biliyomusun " sen bana iyi geliyosun beni anliyosun ve kendime vakit ayirmami sagliyorsun " pazar gunleride bizim gunumuz olur sabahtan aksama kadar.. ama tabi bazi pazarlar ailelerimize ayiririz... lutfen adamlari yazarak arayak bunaltmayin zaten adamlar kendiliginden bunaltmayan kadin gorunce ariyor soruyor bilgi veriyor an ve an

Esim çok gezmezdi ama cikarsada dert etmiyordum. Bana yaziyordu zaten ve ustelik ayri sehirlerdeydik. Gozume batan birseyi olmadi bende darlamadim. Cok uzun sevgili dönemimiz olmadi, evlendik. 3 yıllik evliyiz. Evlendikten sonrada yalniz gezmedi zaten.

Eşimin sayılı arkadaşı vardır sık da gorusmez görüşmek istediğinde söyler bana sıkıntı olmaz bu hiç aramızda şükür Bi yanlışını görmedim ama benim kocam hayatta yapmaz demem Allah şaşırtmasın hataya düşürmesin
bundan korkmuyorum Allah başa vermesin tabi de yaparsa kendi kaybeder sonuçta
Sizde bu şekilde takılı kalmayın tavrım normal olur benim bu şekilde kendinizi germeyin

Ben de geziyorum, eşim de geziyor. Hatta biz zaten farklı şehirlerde çalışıp yaşıyoruz.

Daha geçtiğimiz haftasonu; önce bir şehirdeki düğüne katıldım, geri dönecekken plan değişti, aynı çiftin başka bir şehirdeki düğününe de katıldım, iki düğünde de nedime bendim çok koşuşturdum, düğünden sonra bambaşka bir şehirden bilet alıp sabaha direkt mesaiye yetiştim. Perşembe öğlenden pazartesi sabaha kadar 4-5 farklı ilde takıldım.

Eşim bendeki tüm plan değişikliklerini saygı ve anlayışla karşıladı, "kendinden haberdar et ki merakta kalmayayım" dedi, bu süreçte günde birkaç kereden fazla konuşmadık, aradığı zaman da kısa kesti zira biliyordu ki kalabalıkta ve yoğundum.

Kendisi geçen ay birkaç günlüğüne bir arkadaşına gitti şehir dışına, neredeyse hiç aramadım. Kendisi aradığında da "bak keyfine" deyip kısa kestim.

Güvenmeseydim evlenmezdim ki?

Kaldı ki, eşim beni aldatsa bu beni eksiltmez ki?

Benden iyisi yok, yok yani ben bunu biliyorum, farkındayım. Kıymetimi biliyorum, eşim de böyle bir durumda asla eyvallahım olmadan kendisini boşayıp hayatıma devam edeceğimi tahmin ediyordur.

Böyle bir şey gerçekleşirse "tanıyamamışım" deyip boşar, hayatıma bakarım, kendisi kaybeder, bana bir şey olmaz ki?

Kendinize güvenin. Gerisi hikaye. Eşim beni sizin yaptığınız gibi darlasa ona pek saygım kalmazdı sanırım.

Son düzenleme:
Allahim yarabbim noluyor bugun kizlar size... biraz özgüven. yapmak isteyen basinda 24 saat beklesen yine yapar... empati diyorsunuz biraz ondan yap... sen disardayken kiz kiza takilirken sürekli sevgilin arasa sinir olmazmisin, bu adam bana niye güvenmiyor diye triplere baglamazmisin? daha gecen esim rusyadaydi napiim simdi? köprüden mi atiim kendimi? o aramadikca bi kere bile aramadim rahatsiz olmasin isine odaklansin diye.

Allahim yarabbim noluyor bugun kizlar size... biraz özgüven. yapmak isteyen basinda 24 saat beklesen yine yapar... empati diyorsunuz biraz ondan yap... sen disardayken kiz kiza takilirken sürekli sevgilin arasa sinir olmazmisin, bu adam bana niye güvenmiyor diye triplere baglamazmisin? daha gecen esim rusyadaydi napiim simdi? köprüden mi atiim kendimi? o aramadikca bi kere bile aramadim rahatsiz olmasin isine odaklansin diye.

Benim endişem biraz da acaba bir iş çevrilirse arkamdan haberim olmazsa diye. En çok bunu kafama takıyorum..

Nil’in çok sevdiğim bir sözü var;

Ve kimseyi avucunuzda sıkarak elinizde tutamazsınız. Tam tersi, avucu apaçık tutacaksınız.

Tam da bu.
Yapmak isteyen her türlü yapar, kendinize eziyet etmenin lüzumu yok, bence.

Ben de geziyorum, eşim de geziyor. Hatta biz zaten farklı şehirlerde çalışıp yaşıyoruz.

Daha geçtiğimiz haftasonu; önce bir şehirdeki düğüne katıldım, geri dönecekken plan değişti, aynı çiftin başka bir şehirdeki düğününe de katıldım, iki düğünde de nedime bendim çok koşuşturdum, düğünden sonra bambaşka bir şehirden bilet alıp sabaha direkt mesaiye yetiştim. Perşembe öğlenden pazartesi sabaha kadar 4-5 farklı ilde takıldım.

Eşim bendeki tüm plan değişikliklerini saygı ve anlayışla karşıladı, "kendinden haberdar et ki merakta kalmayayım" dedi, bu süreçte günde birkaç kereden fazla konuşmadık, aradığı zaman da kısa kesti zira biliyordu ki kalabalıkta ve yoğundum.

Kendisi geçen ay birkaç günlüğüne bir arkadaşına gitti şehir dışına, neredeyse hiç aramadım. Kendisi aradığında da "bak keyfine" deyip kısa kestim.

Güvenmeseydim evlenmezdim ki?

Kaldı ki, eşim beni aldatsa bu beni eksiltmez ki?

Benden iyisi yok, yok yani ben bunu biliyorum, farkındayım. Kıymetimi biliyorum, eşim de böyle bir durumda asla eyvallahım olmadan kendisini boşayıp hayatıma devam edeceğimi tahmin ediyordur.

Böyle bir şey gerçekleşirse "tanıyamamışım" deyip boşar, hayatıma bakarım, kendisi kaybeder, bana bir şey olmaz ki?

Kendinize güvenin. Gerisi hikaye. Eşim beni sizin yaptığınız gibi darlasa ona pek saygım kalmazdı sanırım.

En sağlıklı ilişki, ne güzel.. Keşke ben de sizin gibi olabilsem..Benim en çok kafama taktığım da arkamdan iş çevrilir de ruhum duymazsa diye. Aldatırsa tabi ki bitiririm, fakat bilmezsem diye endişeleniyorum..Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Benim endişem biraz da acaba bir iş çevrilirse arkamdan haberim olmazsa diye. En çok bunu kafama takıyorum..

takma güzelim bi halt yerse illaki er yada gec cikar. ozaman hayatini zehir edersin. yalanin mumu yatsiya kadar diye bosa dememisler. icini rahat tut sen.

Çekilinnn buraların en kıskanç manyağı yorum yapmaya geldi :KK53:

Sevgilimin boş olduğunu bildiğimde sürekli mesaj atar ararım. Konuşalım, sohbet edelim diye. Ama dışarı çıktığında rahat gezsin diye arayıp mesaj atmıyorum. Uzun saatler haber alamadıysam "nasıl gidiyor bakalım" diye kontrol mesajı atıyorum. Başına bir iş mi geldi diye merak ettiğimden o da.

Sevgilim daha önce bu konuda güvenimi sarsacak bir şey yapmadı. Ben de o yüzden böyle düşünüp de kendimi darlamıyorum.

Acaba sevgilin bu konuda güvenini zedeleyecek bir şey mi yaptı diye düşündüm konuyu okuyunca.

Back
X