• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz Geziyor..

Sıktım gene aldatildim. Serbest bıraktım gene aldatildim. Karakter meselesi tamamen o yuzden akisina birak.

Sevgili iken sürekli arardım.aklım ondaydi içim hiç rahat etmezdi.evlendikten sonra öyle bir sıkıntım kalmadı.hatta o bensiz pek çıkmaz ben zorla gönderirim:) yaş ilerledikçe kıskançlık falan çok kalmıyor sanırım benim

Korktuğun başına gelir derler ben okadar aldatılan bir kadın olarak (eski zamanlarda) şuan hiç takmıyorum heres kendine yakışanı yapar Allah yukarda ve birgün hesap vakti gelicek bunların bilinciyle pekte düşünmüyorum.Eskiden sen gibiydim başım ağrırdı düşünmekten şimdi amaan diyip geçiyorum herşeyde bir hayır vardır

Sadece isim dustugunde veya aksam yemege gelip gelmeyecegini sormak icim ararim :) bence bu durumu aş. İliskinize cok zarar verirsin.

Benim eşim çıkar sürekli geçte gelir hiçte aramam valla bende çıkıyorum çünkü eşim olmadan arkaşlarımla. Yapan her türlü yapar zaten neticede 7/24 başında bekleyemezsinizki.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :KK200: Çok şükür bu konuda kendimi törpülüyorum..

Keşke benim eşimde dışarı çıksa adam sürekli evde

gece çalışıyor sabah geliyor yine evde

Ben derim artık canım senin arkadaşın bişeyin yok mu hadi aliyi arada Yanına git diyorum yok adam gitmiyor
hazırlan beraber çıkalım diyo 6 senedir böyle tam bir evcil adam

Gerçekten daralıyorum bazen gündüz hep evde

2gunde bir gece işe gidiyor sadece

Neyse canım sen de çok fazla sıkma eşini yapacağı varsa senin yanında da yapar zaten engel olamassınki

Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi canım

Back
X