Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili iken sürekli arardım.aklım ondaydi içim hiç rahat etmezdi.evlendikten sonra öyle bir sıkıntım kalmadı.hatta o bensiz pek çıkmaz ben zorla gönderirim:) yaş ilerledikçe kıskançlık falan çok kalmıyor sanırım benim
Korktuğun başına gelir derler ben okadar aldatılan bir kadın olarak (eski zamanlarda) şuan hiç takmıyorum heres kendine yakışanı yapar Allah yukarda ve birgün hesap vakti gelicek bunların bilinciyle pekte düşünmüyorum.Eskiden sen gibiydim başım ağrırdı düşünmekten şimdi amaan diyip geçiyorum herşeyde bir hayır vardır
Benim eşim çıkar sürekli geçte gelir hiçte aramam valla bende çıkıyorum çünkü eşim olmadan arkaşlarımla. Yapan her türlü yapar zaten neticede 7/24 başında bekleyemezsinizki.
Ben derim artık canım senin arkadaşın bişeyin yok mu hadi aliyi arada Yanına git diyorum yok adam gitmiyor
hazırlan beraber çıkalım diyo 6 senedir böyle tam bir evcil adam
Gerçekten daralıyorum bazen gündüz hep evde
2gunde bir gece işe gidiyor sadece
Neyse canım sen de çok fazla sıkma eşini yapacağı varsa senin yanında da yapar zaten engel olamassınki