Anket Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

• Ankete Katılan
    133

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.301
3.042
658
İstanbul
Son günlerde neredeyse herkesi sırayla esir alan ve “erkeklerde ölümcül etki” yarattığı gözlemlenen grip dalgası sebebiyle, tamamen bilimsel(!) ve tarafsız(!) yöntemlerle bu anket cinsiyeti olmayan bir yapay zeka tarafından hazırlanmıştır. Amaç; erkeklerin bu süreçteki kahramanca(!) mücadelelerini kayıt altına almaktır.

Not: Hazırlanan anketler, yalnızca günlük koşuşturmanın arasında yüzlerde küçük bir tebessüm oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir cinsiyeti, kişiyi veya topluluğu küçük düşürmek ya da aşağılamak gibi bir niyet kesinlikle taşımamaktadır. Tüm içerikler, samimi ve esprili bir dille, tamamen iyi niyet çerçevesinde sunulmuştur. 🌸

Oyyy ölüyom bu baska hastalik bu sefer gidiciyim kesin diyerek feryat ediyo😅
Ama napiyorum bana merhamet etmeyene ben hiç etmiyorum hastamisin ic ilacini yat gecer bu kadar ilacida kendisi alir icer

10 dkda hala iyi gelmedi der asdfghjk ve kendini battaniyeye park edip sürekli inler sevgilim yok ama ailemdeki erkeklerin özeti muhtemelen sevgilimde/eşimde öyle olacak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim kocam grip olunca özel güçleri ortaya çıkıyor mesela geçmişe gidebiliyor ve böylelikle bebeğe dönüşüyor. 🤣🤣🤣🤣

Son günlerde neredeyse herkesi sırayla esir alan ve “erkeklerde ölümcül etki” yarattığı gözlemlenen grip dalgası sebebiyle, tamamen bilimsel(!) ve tarafsız(!) yöntemlerle bu anket cinsiyeti olmayan bir yapay zeka tarafından hazırlanmıştır. Amaç; erkeklerin bu süreçteki kahramanca(!) mücadelelerini kayıt altına almaktır.

Not: Hazırlanan anketler, yalnızca günlük koşuşturmanın arasında yüzlerde küçük bir tebessüm oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir cinsiyeti, kişiyi veya topluluğu küçük düşürmek ya da aşağılamak gibi bir niyet kesinlikle taşımamaktadır. Tüm içerikler, samimi ve esprili bir dille, tamamen iyi niyet çerçevesinde sunulmuştur. 🌸
Kocam verem kapmış gibi hemen sana bulaşmasın deyip koştur koştur koltuğa gidiyor halbuki sadece burnu akmıştır dkdj

benim esim “ben aile babasıyım hastaneye gidemem” diye tribe giriyor. ve cidden gitmiyor. dahiliyeci bi amcası var onu arayıp ilaç istiyor 😂 bi ara kanser süphesi vardı sadece biz üzüldük valla. hayat sigortasından bize kalacak parayı hesaplıyordu o 😂😂

Hasta olmaz ki en fazla bir yeri tutulur onda da uzatmaz gider pasalar gibi ignesini olur

Hiçbirini işaretleyemedim ya.Allah ona sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin rabbim nazarlardan korusun.Hiç nazlı değil.Aksine ilgilenmeme kızıyor çocuk değilim diyor .Geçen gün benim kadın doğumda kontrolüm vardı tahlillerimi beklerken kahve içelim dedik.Çarpıntı yaptı heralde kalbim sıkıştı dedi çok korktum (Kalbinde stend var)Allahtan hastanenin yakınındaydık hemen acil kısmına koştuk.Ekg çekildi tedbir amaçlı yatış yaptılar.Ben de başında bekledim.O durumda bile hanımım ayakta kaldı sandalye getirebilir misiniz dedi hemşireye.🥹

Okadar ölümcül oluyor ki seçenek yok ona göre.gecen mide bulantısı için ambulans cagiracakti kızdım arkadaşını aradı gitti hastaneye.donuste merdivenlerden emekleyerek çıkıyordu e... Kadar adam

Vallahi ne soyleyim ilk defa grip oldum bana hiç bakmadı annemi evine götürür 🥴😬 annem bana bakar sağolsun.
Şimdilik evimde soguk algınlığı, tansiyon hapı, antibiyotik Ağrı kesici haplar hepsi var elimde bulunsun
O hasta oldumu asla bakmam, ilaçları isterse vermem çünkü bakmadığı için.git annemi ewinde kal derim.
Telefon çağrı geldimi hasta oldugu halde koşa koşa dışarı çıkar.🥴🥴

24-36 saat arası uyuyup, iyileşmiş şekilde uyanıyor çok şükür. Aslanım benim yaa 🤣 Allah canlarına sağlık versin. Ama ben hasta olunca 24-36 dk arası uyuyup, uyanınca çocuklarla ilgilenmem bekleniuor. E uyudun ya oluyor. Aslanım benim aslanım, aslan kocam. Aslan. 😐

Benimki numunelik, Hiç nazlı değildir. Ateşi çıkar, öksürmekten ciğerleri çıkacak ağızından... "bi şeyim yok ya abartma" der.

Back
X