Eşiniz/Sevgiliniz karşı cins iş arkadaşlarına hediye alır/kabul eder mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin erkek arkadaşınız yok olsa bile sevgiliniz buna asla anlayış göstermezmiş.

Art niyet ararım o zaman kendi arkadaşlıklarında.

Kendine hak gördüğünü eşine, sevgilisine hak görmeyen iki yüzlü erkek zihniyeti. Sadece bu yüzden bile tepki gösterirdim ben. İlişkide böyle ikili davranan biriyle devam da etmezdim sanırım.

Dilinizin çok yanlış olduğunu belirtmek isterim öncelikle.
Ve onu isteme mevzusu değil o istese ben istemem benim doğrularım bu yönde
Bakın onun yaptığını siz de yapabilmelisiniz ve sizin yapamadığınızı o da yapamaz.

Sağlıklı ilişkiler eşitlik ve adalet ister.

Ve kendi lehinize olan adaleti siz sağlamak zorundasiniz.

Bilmiyorum anlatabildim mi?

Burda sizin gözünüzü açmaya çalışıyorum. Kendinize yaptırmayın bunları. Gün gelir yapmasaydın olur.

Kesinlikle art niyet ararım.

Kendisi karşı cins arkadaşlarına art niyetle bakan biri herkesi kendi gibi sanar.

Kişi kendinden bilir işi derler.

Ama konu sahibi sanırım bunları kendisini kirmak amaciyla yazdığımızı saniyor

Not:Benim karşı cins arkadaşım yok.Olsa kendisi asla bu anlayışı göstermez.
Neden???
Çok ilginç gerçekten ve çok sağlıksız.
Cevap veriyorum, benim çok sevdigim, sık sık bulustugum,kahvaltıya evine gittiğim erkek arkadasim var (sayıca az ,ama dünyanın en kaliteli insani) o bana dogumgunumde yeni bir hobi malzemesi hediye etti gecen sene - ki hayatıma kalite kattı hediyesi. Ben de o her yere laptopuyla gidiyor diye ona laptoplu sırt çantası aldım . Çünkü neden almayayım? Çünkü neden gitmeyeyim? Çünkü neden arkadaş olmayayim???
Hayatımdaki insan tabii ki bir sey demez, ki ben de demem ona , çünkü neden diyeyim??
Ne saçma hesaplar kitaplar yaaa , yok erkek arkadaşlarımla konuşmama izin vermez,yok kız arkadaşı olamaz...

Özel bir gün değilse ne mana alması. Bizde aldık ama düğündür falan toplu şekilde para konulup alındı.

Sebebe ve arkadaşlık ilişkisine göre değişir. Özel bir günde genelde departman içinde para toplanır ve hediye alınır. Ancak bireysel olarak alındığına şahit olmadım.
Burada kk kadınları cool olmak adına bazı yorumlar yapacaktır. Ancak ben de olsam bozulurdum yani. Ne alaka?
Not: Benim de tanıdığım, bireysel olarak sosyal yaşantımızda da görüştüklerimizi ayrı tutuyorum.

Not:Benim karşı cins arkadaşım yok.Olsa kendisi asla bu anlayışı göstermez.

Şunu yazdığınız için kendime göre cevap veremeyeceğim.
Bir ilişkide böyle bir konuda çifte standart varsa ortada doğru gitmeyen bir şeyler vardır.
Sizin yapmanıza karşı çıktığı bir şeyi kendisi yapıyorsa ya yaptığı şeyin doğru olmadığını düşünüyordur, çünkü iyi niyetli değildir ya da çok çok cahildir.

Konuyu benim tercihim bu yönde diye yumuşatmaya çalışıyor ama bu ikili tavır ciddi sıkıntı oluyor sonrasında.

İnsanların belli sınırları olabilir ama bunu sadece hayatındaki kişiye uygulamaya çalışanlar art niyetli bana göre de.

Konu sahibi bunu gözardi ederse kendi bilir

İş ilişkisiyle, sosyal yaşamtıyı ayrı tutma taraftarıyım. Olayı o açıdan ele almak daha sağlıklı olacaktır.

Evet konu sahibi arkadaşım, kendisinin yapabildiği şeyi siz neden yapamıyorsunuz?

Bu soruya bir cevabınız var mı?

Benim kızlı erkekli dostlarım düğünüme geldiler. Hediyelerini taktılar. Yemeğe gittik. Eşim de tanıştı kaynaştı. Çünkü normali bu.

Siz neden erkek arkadaşınızın yaptığı gayet normal bir eylemi yapamıyorsunuz?
Ya da bunu neden sorgulamıyorsunuz.

Sanırım yaşınız küçük. Ve bizleri anlamıyorsunuz.

İş yerinden karşı cinsten arkadaşlarımız var ama ne bana ne eşime yılbaşı çekişi harici ekstra bir hediye gelmedi. Bence çok garip bir durum

+++
Madem karşı cins arkadaş olması normal bir durum konu sahibesine neden olmuyor yani, 'izin' yok? Saçmalık baştan aşağı. Adam konu sahibesine esir kampı yapıyor, kendi istediği gibi takılıyor.

Pahalı hediye ayrıca saçma, benim de samimi erkek arkadaşım var ama liseden beri 20yıldır arkadaşız. İş arkadaşıma pahalı hediye almam.

Evet ediyor.

Diliniz kötü diyor. Halbuki kötü olan benim dilim değil.

Kendisine reva görülen şeyi yazdım. Ve aslında icinde bulunduğu durumu okumak hoşuna gitmedi.

Kötü olan benim dilim değil, sevgilisinin kendisine yaptığı adaletsizlik ve konu sahibinin de buna izin vermesi.

Ama tabi bunu şimdi anlamıyor. Ilerde anlayacak.

Ben diyeceğimi dedim
.
Bundan sonrasi kendi tercihi.

Burada kk kadınları cool olmak adına bazı yorumlar yapacaktır. Ancak ben de olsam bozulurdum yani
Aksi yöndeki yorumları Cool olmak adına olarak algılama sebebiniz nedir?
İnsanların bakış açısı sizden farklı olamaz mı? Herkes sizinle aynı pencereden bakarak yorum yapmıyor. Bende sorun etmem sebebide cool görünme çabası değil. Eşime güveniyorum sadece. Çünkü kendisi kaliteli bir adam ve hayatına dahil ettiği kişilerde kaliteli.

Durduk yere alınıyosa normal değil. Birinin doğumgünüdür, herkes ona hediye alır, eşin de alır sorun yok. Bi de pahalı hediye düşündürdü. Şüpheli durumlar... Birbirlerine ilgileri var bnce. İlişkileri de olabilir. İlişki başlangıcı da olabilir. Şüphelenin. Ama napabilirsiniz kimsenn kalbine kilit vuramazsınız. Umarım yanılıyorumdur.

İş ilişkisiyle, sosyal yaşamtıyı ayrı tutma taraftarıyım. Olayı o açıdan ele almak daha sağlıklı olacaktır.
Neden ki? Benim iş yerimde de çok sevdiğim biri var (eşini ondan daha çok seviyorum) , gayet de samimi sohbetler eder,kahve içeriz, dedikodu yaparız,arabayla yolunun üstü bir yere gidilecekse herkese yardımcı olur, iş çıkışı bir kizin doğumgünü kutlamasına gittiğimizi hatırlıyorum. Onun da yakın gelecekte doğumgünü, ofisce (ki kızlardan oluşan bir ofis) kutlarız kesin, her sene olduğu gibi. Ben hediye alır mıyım? Güzel bir şey bulursam alırım ama resim çizmeyi düşünüyorum.
Bu kişinin eşini tanıyoruz ve çok seviyoruz ama tanimasak da bir şey değişmezdi herhalde. Ne o iş arkadaşımin bize bir yan bakmisligi olur asla ne de bizim ona.
Eski bir iş arkadaşım vardı, hala daha arkadaşım. Beraber çalıştığımız dönem (Sevgilim varken) ona en sevdiğim kitabı almıştım mesela, seveceğine inandığım için. Sevgilim de 'bayram değil seyran değil ne alaka' falan dememisti.
Bence medeniyet boyle bir şey.
Arkadaşın kızı erkeği mi olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…