- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi 1kaktussever
-
Siz “kültür” kavramını es geçiyorsunuz bence. Evet sizin dediğinizi destekliyorum. Zira ilk yorumumda ailece görüşülürse sıkıntı olmaz diye ben de söyledim.Neden ki? Benim iş yerimde de çok sevdiğim biri var (eşini ondan daha çok seviyorum) , gayet de samimi sohbetler eder,kahve içeriz, dedikodu yaparız,arabayla yolunun üstü bir yere gidilecekse herkese yardımcı olur, iş çıkışı bir kizin doğumgünü kutlamasına gittiğimizi hatırlıyorum. Onun da yakın gelecekte doğumgünü, ofisce (ki kızlardan oluşan bir ofis) kutlarız kesin, her sene olduğu gibi. Ben hediye alır mıyım? Güzel bir şey bulursam alırım ama resim çizmeyi düşünüyorum.
Bu kişinin eşini tanıyoruz ve çok seviyoruz ama tanimasak da bir şey değişmezdi herhalde. Ne o iş arkadaşımin bize bir yan bakmisligi olur asla ne de bizim ona.
Eski bir iş arkadaşım vardı, hala daha arkadaşım. Beraber çalıştığımız dönem (Sevgilim varken) ona en sevdiğim kitabı almıştım mesela, seveceğine inandığım için. Sevgilim de 'bayram değil seyran değil ne alaka' falan dememisti.
Bence medeniyet boyle bir şey.
Arkadaşın kızı erkeği mi olur?
Mevzu arkadaşları ya da onların niyeti değil ki.Öncelikle 24 yaşındayım.
Devam eden ilişkim 2 yıllık.Ben onun bu zamana kadar böyle bi hediyelesme yahut başka yanlış hareketini görsem elbette akıl edecek yaştayım.
Kimsenin kimseye mecbur olmadığı bir dünyada neden çifte standart bir durumu kabul edeyim erkektir yapar diye üstelik.Benim takvam düşüncem karşı cinsle gerçekten eşler olmadıkça arkadaş olmayı doğru bulmuyor.Şimdiye kadar da ikimizinde böyle bir durumu olmamıştı.Ben çalışsam ne olur bilemiyorum çalışma ortamını bilmiyorum.
Yine söylüyorum zekama,yaşıma,yaşamıma bilmeden hakaret içeren cümleler kurduğunuz için elbette diliniz kötü.
Sevgilim son zamanlarda işe girdi bu durumu ilk yaşıyoruz.Henüz ben iş arkadaşları ile tanışmadım bu endişeyi taşımayı normal görüyorum açıkçası,ben tanışmış olsam zaten kızın da niyetini bilebilirdim.
Kendine guven iyi bir seydir ama sizinki sadece toyluk kusura bakmayin. Biraz uzulursunuz size dogrulari soyleyenlere boyle kulaginizi kapatirsaniz.Öncelikle 24 yaşındayım.
Devam eden ilişkim 2 yıllık.Ben onun bu zamana kadar böyle bi hediyelesme yahut başka yanlış hareketini görsem elbette akıl edecek yaştayım.
Kimsenin kimseye mecbur olmadığı bir dünyada neden çifte standart bir durumu kabul edeyim erkektir yapar diye üstelik.Benim takvam düşüncem karşı cinsle gerçekten eşler olmadıkça arkadaş olmayı doğru bulmuyor.Şimdiye kadar da ikimizinde böyle bir durumu olmamıştı.Ben çalışsam ne olur bilemiyorum çalışma ortamını bilmiyorum.
Yine söylüyorum zekama,yaşıma,yaşamıma bilmeden hakaret içeren cümleler kurduğunuz için elbette diliniz kötü.
Sevgilim son zamanlarda işe girdi bu durumu ilk yaşıyoruz.Henüz ben iş arkadaşları ile tanışmadım bu endişeyi taşımayı normal görüyorum açıkçası,ben tanışmış olsam zaten kızın da niyetini bilebilirdim.
Öncelikle 24 yaşındayım.
1- karşı cinsle arkadaşı doğru bulmayan takvanız sevgililik müessesini nasıl doğru buluyor?Öncelikle 24 yaşındayım.
Erkek arkadaşı karşı cinsle kuracağı arkadaşlıkta sınırları çizebilecek akıl ve basirete sahip çünkü. Ve konu sahibine "izin vermeyerek" SEn bu meziyetlere sahip değilsin demeye getiriyor.Sizin takvanız karşı cinsle eşler olmadıkça arkadaş olmayı uygun bulmuyor.
Sevgilinizin takvası "SİZ" karşı cinsle arkadaş olduğunuzda devreye giriyor; kendisi karşı cinsle sohbet, muhabbet, hediye vs yardırıyor. Buradaki sorunu göremiyor musunuz gerçekten?
Burada kimse sizin kötülüğünüz için yazmıyor.Boleyn Kizi 'ndan bahsediyorsunuz sanırım ama o da sizin iyiliğiniz için yazmış ve siz kabul etmeseniz de gerçekleri yazmış.
Erkek arkadaşınız iyi niyetli biri değil. Öyle olsaydı sizin erkek arkadaşlarınız olmasına, onlarla hediyeleşmenize karşı çıkmazdı. Kendisi bunları yapıyor çünkü. Ama kendisi belli ki hiçbir kız arkadaşına iyi niyetle bakmıyor.
Üzgünüm ama gerçek bu.
Ayrıca sevgiliniz sizin eşiniz değil. Takvanız bunu nasıl doğru buluyor onu da anlamadım.
İyi geceler hanımlar.Benim erkek arkadaşım karşı cins iş arkadaşları ile çok samimi olmadığını söylemişti bende çok üzüldüğüm bir konu olmasına rağmen uzatmamıştım ancak bugün laf denk geldi iyi ki gelmiş.Hediye almış arkadaşı, pahalı bir hediye.Ben attığı bir fotoğrafta farkedip sorunca kızmazsan söyleyeceğim dedi.
Ve kendisi de baska bir karşı cins iş arkadaşına hediye almış.
Sizce normal mi ?
Sizde de böyle durumlar oluyor mu ?
Not:Benim karşı cins arkadaşım yok.Olsa kendisi asla bu anlayışı göstermez.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Tartışmak ve benim hayat tarzımı doğrularımı hiçe alarak "isteği yumuşatıyor" gibi emince bir ifade kullanmak beni çok rahatsız ediyor.
Mune konuyu mesaja kapatabilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?