- Konu Sahibi Papatya129
-
Fake hesap baya profesyonelmiş demek ki.Ahahahha bu fikri sonrasında kullanmak istiyen başka arkadaşlarda oldu . Eşim zaten şüphelenmiş ama benim olduğumu anlıyamamış aceba eski sevgilisimi yapıyor diye düşünmüşevet hala diyor nasıl aklına geldi bu .. şoku atlatamadı
Benim esimle tanismamiz biraz degisik baska birine yapicaktim kendime yaptimBiri var..
Aynı sınıftayız.
Bana karşı çok güleryüzlü, genelde ilgili, birlikte sınıfça yemek yeriz beni evime bırakır. Arada mesajlaşırız. Derste kafamı sıraya koysam uyuma uyuma diye mesaj atar.
Sarhoş olunca aşağı iner misin derfalan filan
bu arada ben de ilgimi belli ederim kendisine, biraz yırtık bi tipim zaten
ama gel gör ki adım yok. Arkadaş gibiyiz ama değil de gibiyiz. Flörtleşiyor gibiyiz ama somut bir durum yok.
Yıllardır KK’da takılırım. “Adım atmak isteyen erkek her türlü atar” gibi bir mottosu var bu sitenin ve benimde beynime,kanıma,iliklerime işlemiş.
şimdi soruyorum, eşiniz yahut sevgiliniz size hemencik o manada yaklaşıp açıldı mı? Yoksa uzun süre benim gibi “hoşlanıyor mu acaba“ sancısı yaşayan oldu mu?
Arkadaşlar sağolsunlarFake hesap baya profesyonelmiş demek ki.
Sizi KK'nın taktik başkanı ilan ediyorum.Arkadaşlar sağolsunlar2 yıllıkmı ne bi hesaptı kızda sarılın bi hatundu çok güzeldi oda isveçli bi mankenmiş galiba . Ama zaten kıza yürümesin diye hemen erkek arkadaşım var beraber çalışıyoruz bu sunum için deidm zira kız ilik gibi bişeydi ben olsam bile yürürdüm
allah analı babalı büyütsün :)
Sağlıkla alın kucağınıza , bu aşamalara nasıl geliyorsunuz yabende herkes ayrı bir hüsran la bitiyor
Bizde bir cay icecektik bir saat oturup kalkacaktim 7 sene oldu kalkamadim:))bu erkekler biz kadinlari hep cayla kandiriyor sanirim:)
Ahahha herzaman kapım açık aşkım gel ihtiyacın olduğundaSizi KK'nın taktik başkanı ilan ediyorum.Nickiniz aklımda, ihtiyacım olursa ilk size geleceğim.
Nettin de gittin ve yoldaş?Hayatıma giren, girmek isteyen hiç bir erkek için “acaba hoşlanıyor mu” diye düşünmedim. Gayet belliydi çünkü hoşlandıkları.
Yaaa
Galiba..
Bizim düğünde araba arkası yazımızdı o.
Bir çay içecektik. Konu nerelere geldi
ayyy biz de mantı yemistik, benden hoslandıgını benimle görusmek istedigini "yarın ne yiyelim istersin" diye sormasından anlamıstımYaaa
Galiba..
Bizim düğünde araba arkası yazımızdı o.
Bir çay içecektik. Konu nerelere geldi
ayyy biz de mantı yemistik, benden hoslandıgını benimle görusmek istedigini "yarın ne yiyelim istersin" diye sormasından anlamıstımdedim demek ki benimle gelecek dusunuyor. GELECEK = YARIN
Haklısınız nasip işleri , Allah mutluluğunuzu daim etsin .Amin Allah razı olsun. Benim de öncesinde çok uzun süreli (4 yıl kadar) bir ilişkim oldu. Ama bu işler nasip sanırım. Ben hayır dedikçe eşim üsteledi. Ki asla karakteri değildi. Tükürdüğünü yalamaz. Ama işte nasip olacak yaAllah benim gönlümü ısındırdı onu. Ona da yapmayacağı şeyler yaptırdı. Peşimde çok koştu. Çok çok dua et ne zaman nasıl kabul olacağı bilinmiyor duaların.
Haklısınız nasip işleri , Allah mutluluğunuzu daim etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?