Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşiniz,sevgiliniz veya erkek arkadaşınız"tek gecelikti,sen başkasın"derse naparsınız?
eğer bende bi gecelik kaçamak yapınca izin verip olgunlukla karşılarsa hay hay neden olmasın
yok böyle şey erkek yapınca olur ama kadın yapınca namus oluyor bi gece de aynı her gecede sonuçta benim tenimden başka bir tene dokunmuş
-sevgilim gerçektende aşık değilim tek gecelikti affet beni
+ tabikide affederim aşkım.her insan hata yapar hem aşık olmamışsın ki. mesela bende ozana aşık değildim geçen hafta tek gecelik bişey oldu.arkadaştık yani..e cem desen onada aşık değilim o da tek gecelikti...tarığı hiç söylemiyoeum bile aramızda bişey yoktu ama bikaç tek gecelikler oldu..sonuçta ben sana aşığım onlara değil..anlıyorum yani seni..sende bana hak ver
biz böyle dersek onlarda sorun değil derse zaten gene kapıyı göster midesizler demekki :) ihanetin kadını erkeği yoktur....erkek adam yaparsa dişi kadında yapar kardeşim..erkeğin elinin kiriyse kadınında eli kiri o zaman.
yok öyle ben yaparım adam olurum sen yaparsın...biliyosunuz siz onu...olursun falan