eşiniz/sevgilinize sinirlendiğinizde nasıl sakinleşiyorsunuz?

merkurvenus

12.09.2017 T♡P
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
454
565
18
Herkese merhaba,

Sizinle paylaşmıştım, erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Özür diledi, bir daha yapmayacağım dedi vs. Şimdi ilgileniyor, her şey güzel.( Yine %100 istediğim gibi değil ama neyse):KK14:

Ama benim ona kızgınlığım geçmiyor. Şu son 1 ay bana zindan olmuştu.Arıyorum, ulaşılmıyor. Başka şeylerle ilgileniyor, misafir var diyor, kuzenleriyle vakit geçiriyor, yeni ilçeme alışıyorum diyor. Bu tarz olaylar yaşadım. Hem üzüldüm, hem sinirlendim.:kızgın:

Şimdi çabalıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben tatmin olmuyorum. Ona kızgınlığım geçmiyor. Durup durup sinirleniyorum. Ayrılmak benim için çözüm değil, çünkü ilerde evlendiğim zaman eşimle hiç mi tartışmayacağım, hiç mi bana karşı hatası olmayacak? Elbette olacak ve ben soğursam, sinirlenip sakinleşmezsem evliliğim de yürümez; sevgililiğim de yürümez.

Size sorum, eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptığında nasıl eski halinize dönüyorsunuz? Bakıyorum insanlar aldatıldıklarında bile(asla tasvip etmiyorum) affedebiliyor, eskiye dönebiliyor, sineye çekiyor. Ama ben bu sebepten bile birkaç gündür sakinleşemedim. Ona karşı sevgimden eminim, sevmesem benimle ilgilenip ilgilenmemesi bütün bunlar umrumda olmazdı. Ama hala çok sinirliyim, ne derse tersleyesim geliyor. Tekrar söylüyorum, sevgimden eminim bu yüzden ayrılmayacağım.

Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim:KK37:

Bence 1 ay sürmesi anormal. Belki öfke kontrol sorunun vardır. Terapi görmeyi düşünür müsün? Ben ne kadar sinirli olsam da esim bana sarılınca sakinleşirim. Bir de uyuyup uyanınca sinirli olduğumu unuturum. Bazen de ya ben küskünken ona birşey olursa diye düşünur kendi kendime affederim:P

Saygı çerçevesini kırıp dökmeden saydırıyorum. Eşimde hemen gelip özür diliyor zaten. Çok sinirlendiysem birkaç saat uzatıyorum :KK12: ufak bir şeyse koklaşıp barışıyoruz :KK60:

Beni sakinlesemeyecek derecede kızdırabilecek biri yok..
Eşime kizdigim anlar oluyor ama ufak tefek.. geçiyor çünkü içini biliyorum eşimin..
neyi niye yaptığını biliyorum..
Istesem de yapamayacaklarını biliyorum..
Oldugu gibi kabul etmek lazım insanları..

Eşimden bir adim gelene kdr asla konusmuyorum surat asiyorum. Evin isleriyle ilgileniyorum o yokmus gbi davraniyorum. Ztn hmn sinirim gecer bnm :-)

Herkese merhaba,

Sizinle paylaşmıştım, erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Özür diledi, bir daha yapmayacağım dedi vs. Şimdi ilgileniyor, her şey güzel.( Yine %100 istediğim gibi değil ama neyse):KK14:

Ama benim ona kızgınlığım geçmiyor. Şu son 1 ay bana zindan olmuştu.Arıyorum, ulaşılmıyor. Başka şeylerle ilgileniyor, misafir var diyor, kuzenleriyle vakit geçiriyor, yeni ilçeme alışıyorum diyor. Bu tarz olaylar yaşadım. Hem üzüldüm, hem sinirlendim.:kızgın:

Şimdi çabalıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben tatmin olmuyorum. Ona kızgınlığım geçmiyor. Durup durup sinirleniyorum. Ayrılmak benim için çözüm değil, çünkü ilerde evlendiğim zaman eşimle hiç mi tartışmayacağım, hiç mi bana karşı hatası olmayacak? Elbette olacak ve ben soğursam, sinirlenip sakinleşmezsem evliliğim de yürümez; sevgililiğim de yürümez.

Size sorum, eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptığında nasıl eski halinize dönüyorsunuz? Bakıyorum insanlar aldatıldıklarında bile(asla tasvip etmiyorum) affedebiliyor, eskiye dönebiliyor, sineye çekiyor. Ama ben bu sebepten bile birkaç gündür sakinleşemedim. Ona karşı sevgimden eminim, sevmesem benimle ilgilenip ilgilenmemesi bütün bunlar umrumda olmazdı. Ama hala çok sinirliyim, ne derse tersleyesim geliyor. Tekrar söylüyorum, sevgimden eminim bu yüzden ayrılmayacağım.

Genel olarak neşeli bir yapım olsada sinirli denilecek biriyim 25 yaşıma kadar yaşamadığım sinir krizini evlendikten bir sene sonra yaşadım eşim bana bunu yaşattı şok oldu bense hala nasıl o hale geldiğimi sorguluyorum.Eşimin bana olan siniri biraz sürede ben öyle değilim çok sevdiğim insanlara karşı hemen yumuşuyorum...

Herkese merhaba,

benim eşim her seferinde uzun uzun konuşup beni ikna eder bazen tam gün dil dökmesi gerekir,bazen sırf bu çabasından bile ikna oluyorum:KK49: bu arada mevcut kredim tükenmesin diye gerçekten büyük mevzulara sinirlenmeye çalışıyorum tabi ota b.ka trip atarsam muhtemelen ciddiye almaz beni:KK43: 11 yıldır beraberiz ya olgunlaştım ya onu tanıdım bilmiyorum ama ilk yıllara göre çok az geriliyoruz:KK76: zamanla oturuyor sanki herşey

Back
X