- Konu Sahibi merkurvenus
Sinirli insanım ben sakinleşemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba,
Sizinle paylaşmıştım, erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Özür diledi, bir daha yapmayacağım dedi vs. Şimdi ilgileniyor, her şey güzel.( Yine %100 istediğim gibi değil ama neyse)
Ama benim ona kızgınlığım geçmiyor. Şu son 1 ay bana zindan olmuştu.Arıyorum, ulaşılmıyor. Başka şeylerle ilgileniyor, misafir var diyor, kuzenleriyle vakit geçiriyor, yeni ilçeme alışıyorum diyor. Bu tarz olaylar yaşadım. Hem üzüldüm, hem sinirlendim.
Şimdi çabalıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben tatmin olmuyorum. Ona kızgınlığım geçmiyor. Durup durup sinirleniyorum. Ayrılmak benim için çözüm değil, çünkü ilerde evlendiğim zaman eşimle hiç mi tartışmayacağım, hiç mi bana karşı hatası olmayacak? Elbette olacak ve ben soğursam, sinirlenip sakinleşmezsem evliliğim de yürümez; sevgililiğim de yürümez.
Size sorum, eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptığında nasıl eski halinize dönüyorsunuz? Bakıyorum insanlar aldatıldıklarında bile(asla tasvip etmiyorum) affedebiliyor, eskiye dönebiliyor, sineye çekiyor. Ama ben bu sebepten bile birkaç gündür sakinleşemedim. Ona karşı sevgimden eminim, sevmesem benimle ilgilenip ilgilenmemesi bütün bunlar umrumda olmazdı. Ama hala çok sinirliyim, ne derse tersleyesim geliyor. Tekrar söylüyorum, sevgimden eminim bu yüzden ayrılmayacağım.
Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim![]()
Kimse burada keyfinden konu açmıyor. Uslubunuz ve verdiğiniz kıllı mıllı örnekler inanılmaz çirkin. Diğer yazdıklarınızı okumama engel oluyor.Güzel kardeşim eski konunuda biliyorum ama senin bu dediklerinede artık şeyi bulmuşta kılını arıyor denir cok afedersin. Erkek arkadaşımdan ilgi göremiyorım ilgi göremiyorım diye yırttın kendini şimdide ilgi gösteriyor ama ona olan öfkem geçmiyor diyorsun
Yanlış anlama bunları seni kötülemek için söylemiyorum. Silkelen bir kendine gel. Ne güzel istediğin olmuş işte anın tadını çıkar. Güzel giden hayatını böyle saçma düşüncelere dalarak kendine zindan etme.
Kimse burada keyfinden konu açmıyor. Uslubunuz ve verdiğiniz kıllı mıllı örnekler inanılmaz çirkin. Diğer yazdıklarınızı okumama engel oluyor.
şeyi bulmuşta kılını arıyor denir cok afedersin. Erkek arkadaşımdan ilgi göremiyorım ilgi göremiyorım diye yırttın kendini
Halk tabirinde neyin kılı, nereyi yırtmak olduğunu herkes biliyor. Verdiğiniz örnekler iğrenç ve mide bulandırıcı olunca doğru söylemenizin bir önemi kalmıyor. Zira okuyasım dahi gelmedi, gölgede bıraktı.Doğru söyleyeni 9 köyden kovalar misali benim uslubumu çirkin bulmadan önce dön biraz kendine bak bence. İlgi göstermeyen birine zorla ilgi ilgi diye dayatmak. Sonrada özür diletip bu sefer bana yasattıklarına öfkeeliyim terslemek istiyorum diyorsun. Sence bunlar cok GÜZEL hareket ya da usluplar mı? Bu sorunu assanız illaki baska bir kulp bulursun. Erkek arkadasına öfkelenmeden önce biraz kendini dizginle.
Halk tabirinde neyin kılı, nereyi yırtmak olduğunu herkes biliyor. Verdiğiniz örnekler iğrenç ve mide bulandırıcı olunca doğru söylemenizin bir önemi kalmıyor. Zira okuyasım dahi gelmedi, gölgede bıraktı.
Kullandığınız kelimelerin ''ayıp'' olduğunun hala farkında değilsiniz. Vücuttaki organımızı ve bunun kılını açık açık her yerde dile getirelim o zaman. Gerçi siz dile getirdiniz şaşırmamak lazım1. Okumasaydın bana cevap veremezdin.
2. Vücudumdaki tüm organlarımı seviyorum hiç biri midemi bulandırmıyor o yüzden bu kadar rahat konusabiliyorum kısaca görüş farkı diyelim.
3. Konu sacma sapan bir hal alıyor. O yüzden fazla uzatmıcam yine HALKTAN biri olarak diyorum ki '' anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az''
Not: Sivrisinekleride seviyorum. Ondanda miden kalkmasın mazallah
Esenlikler. İyi geceler.
aldatmayı buna dahil etmiyorum geri kalan bütün sıkıntıları sevgi aşıyor eğer gerçekten seviyorsan bir süre sonra unutuyorsun tabi belli bir süre bunalmışsın sen anladığım kadarıyla o yüzden kızgınlığının bi geçiş süresi olmalı sevginden de eminsen belli süre sonra tabi bu süre çokta uzun olmamalı kendiliğinden düzelirsin ama dikkat et canım şuan ki sinirinle ilişkinde ağır hasarlar bırakmaHerkese merhaba,
Sizinle paylaşmıştım, erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Özür diledi, bir daha yapmayacağım dedi vs. Şimdi ilgileniyor, her şey güzel.( Yine %100 istediğim gibi değil ama neyse)
Ama benim ona kızgınlığım geçmiyor. Şu son 1 ay bana zindan olmuştu.Arıyorum, ulaşılmıyor. Başka şeylerle ilgileniyor, misafir var diyor, kuzenleriyle vakit geçiriyor, yeni ilçeme alışıyorum diyor. Bu tarz olaylar yaşadım. Hem üzüldüm, hem sinirlendim.
Şimdi çabalıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben tatmin olmuyorum. Ona kızgınlığım geçmiyor. Durup durup sinirleniyorum. Ayrılmak benim için çözüm değil, çünkü ilerde evlendiğim zaman eşimle hiç mi tartışmayacağım, hiç mi bana karşı hatası olmayacak? Elbette olacak ve ben soğursam, sinirlenip sakinleşmezsem evliliğim de yürümez; sevgililiğim de yürümez.
Size sorum, eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptığında nasıl eski halinize dönüyorsunuz? Bakıyorum insanlar aldatıldıklarında bile(asla tasvip etmiyorum) affedebiliyor, eskiye dönebiliyor, sineye çekiyor. Ama ben bu sebepten bile birkaç gündür sakinleşemedim. Ona karşı sevgimden eminim, sevmesem benimle ilgilenip ilgilenmemesi bütün bunlar umrumda olmazdı. Ama hala çok sinirliyim, ne derse tersleyesim geliyor. Tekrar söylüyorum, sevgimden eminim bu yüzden ayrılmayacağım.
Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim![]()
Haklısınız, şu an daha sakinim. Bir de üzüldüm acaba ona haksızlık mı ediyorum düzelmeye çalışıyor diye. Hayırlısıaldatmayı buna dahil etmiyorum geri kalan bütün sıkıntıları sevgi aşıyor eğer gerçekten seviyorsan bir süre sonra unutuyorsun tabi belli bir süre bunalmışsın sen anladığım kadarıyla o yüzden kızgınlığının bi geçiş süresi olmalı sevginden de eminsen belli süre sonra tabi bu süre çokta uzun olmamalı kendiliğinden düzelirsin ama dikkat et canım şuan ki sinirinle ilişkinde ağır hasarlar bırakma