Eşiniz/Sevgilinizin sizi kıskanması hoşunuza gidiyo mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi eşiniz yada sevgilinizin sizi kıskanması sonucunda bazı şeyleri kısıtlaması,yasaklaması hoşunuza mı gidiyo yoksa kıskanmasını istemiyor muyuz????????
Türk kadını genellikle kıskanılmak ister yerimseniben
Kimi hiç kıskanmıyo der,kimi çok kıskanç der :utangac:
Sizlerde eşinizin yada sevgilinizin sizi ne kadar kıskandığını belirtmek için örnekler verirmisiniz
Evden çıkmama izin vermez gibi kafamçokkarıştı
Yani tabi bu bir örnek
Birde bu kıskançlığın hoşunuza gidip gitmediğinide yazarsanız iyi olur
Not:Niye soruyorsun gibi karşı çıkan arkadaşlar olacaktır :1rolleyes:
Erkek arkadaşımın bana karşı olan kıskançlığı normal mi değil mi öğrenmek istiomda sırnaşık şey

Kıskanması hoşuma gider,ama fazlası asla...Yani benim özgürlüğümü kısıtlayamaz asla.''Onu giyme ,bunu giyme,şuraya gitme!'' dediğinde onu dinlerseniz yandınız...Arkası gelecektir kısıtlamaların.Önceden tavrımızı net bir şekilde ortaya koymalıyız.''Beni kıskanıyor çok,demek ki beni çok seviyor.'' yargısını çıkarmak kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir.O sadece erkeğin bencilliğinin göstergesidir.Kötü Kazen

tabiki kıskanması hoşuma gider ama fazlası olursa tabi asla istemem:1no2: cok şükür oda dozunda yapar kıskançılgnıa.s

aşırıya kaçmadığı sürece hoşuma gider tabiki kimin hoşuna gitmezki yaa

hepinize katiliyorum kızlar.. aşırıya kaçmadan kıskanması hoşuma gider

Kıskanmasın mümkünse, hiç çekemem çünkü.Makyajıma,giysime ,gezmeme karışmasın.
Düşüncelerimi daha evlenmeden önce biliyordu , ona göre davranıyor.
Sadece birinin bana ilgisini farkederse kıskanır .Ama kıskançlık gösterilerini sevmediğimi bilir.

Aşırıya kaçmadan kıskanılmak bence hemen hemen her kadının hoşuna gider :icecream:

hoşuma gitmez mi
bi kasıyorum kendimi bi kuruluyorum
şu ana kadar aşırısı olmadı olmasında fazlasını çekememsengözlerimebaksanab

Benim aşkım bidenem göznurum askerde.
Geçen hafta sonu arkadaşlarla adalara gidicektik.
Tabi bunu sevdiğimede söledim.
İtiraf ediyorum abartarak anlattım tepkisini merak ettiğim için.
İlk önce canım gitmeni istemiyorum dedi.
Mantıklı bir açıklama yap dedim.
İşte ordan eve dönüşün zor olur hava kararır eve geç kalırsın vs dedi.
Dedim tamam o zaman gitmiyorum.
O akşam mesajlaştık.
Aynen şunları yazmış aşkım sana buğün gitme dedim ama içimden bir şeyler koptu bana ilerde sen hayatımda yokken daha çok geziyordum şimdi gezemiyorum demeni istemem ben sana güveniyorum canım sen en doğru kararı verirsin seni çok seviyorum.:asigim:

Karışmaz diyemem ama bunu beni kırmadan o kadar tatlı bir şekilde ifade ediyorki.Zaten istesemde artık onun tersine bir davranış sergiyemiyorum.Kıskanılmak hele bunu beni kırmadan anlatmaya çalışması çok hoşuma gidiyor:nazar::utangac:

evettt çok hoşumaa giderrrrrrrnişanlıyken aşırı kıskançtı allahtan evlenince normal boyuta geldiiiiiiii

hoşuma gider ama abartmadığı sürece,bazı zamanlar deli eder beni.kıskanması güzel kıskanmasa şüpelenirim zaten..:asigim:

eşimin beni kıskanması hiç hoşuma gitmez...
bence kıskançlık çok gereksiz bir duygu...ben onu kıskanmıyorum o da beni kıskanmasın...

tepkisiz kalıcak kadar kıskanç olmaması sinirime dokunur,ama bizimki dee fazlasıyla kıskanç:mymeka: yani ben kısa etek giymeyi çook özledimm :çok üzgünüm: ama asla gitmez gidilecek yere üstümde mini etek görürse..bu da çok sinirimi bozuoo,benim aklım fikrim yok muu:mymeka: bence ölçülü olsa iyi olurrbenneyaptımki
canım varya ben erkek olam asla izin vermezdim bir erkeğin kısa etek giymeye izin vermemesi çok normal bence gayet ölçülü yani her erkek ister ki eşini o şekilde bir kendi görsün ne güzel işte sende evinde bol bol giyin sanki nolcaksırnaşık şey

evet hosuma gidiyo ama bazen cevremde cok abartilmislari goruorum oyle biseye hic bizmn izin vermem kucuk kiskancliklar iliskinin yuzu biberi gibi gelio ama asirisida emir vermeye kaciyo asla kendimi o sekle sokmam

evlılıgımın ılk yılarıdanda ve nısanlıyken cok asırı derece kıskanctı cızme bıle gıyemzdım yanı kotun ıcıne sokturmazdı.dısarı cıkartmazdı tek basıma,pencereden bakamzdım,dısarı cıktıgımızda nereye nıe baktın derdı ,saclarıma bakım yaptırtmazdı,en sonundada dayanamadım oturup akıllıca konustum ve ogun bugundurde kıskanclıkları hıç derıne kacmadı yanı ota boka kıskanmadı bölesı daha guselll:)

ılk zamanlar onu gıyme sonraları tek başına dışarı cıkma daha sonralarıda ozgursun de get hadı dedı:)

Ben beni kıskanmasına sinir olurdum kızlar benneyaptımki
ama ben onu daha çok kıskanıomuşum heralde yaw CADIARZU
bugün ne yapsa oraya gitme bunu yapma diye tutturdum kafamçokkarıştı
sonra aklıma geldi dedim ki ben bununla ilgili başlık bile açmıştım meğer ben daha çok kıskanıomuşum :asigim:

:asigim:hosuma gıder kıskanması ama herseyın de bı ortası var ne cok kıskanacak nede hıc kıskanmıcak orta sekerlı olsun

ben kiskancim esiminde beni kiskanmasini isterim esim kiskanir ama belli etmemeye calisir...

başka kıskanç sevgiliye yada eşe sahip olan yokmu kızlar

Back
X