ben kıskanılmaktan nefret ederim, sinirlerim tepeme çıkar
kıskanmaktan da nefret ederim,
eşimi de beni kıskandırma diye ilk zamanlar uyarmıştım
bazı erkekler veya kadınlar bilerek, sonucunda eşinin kıskanacağını bilerek ya da sırf kıskansın diye bazı saçma hareketlerde bulunuyorlar ben buna katlanamıyorum.
beni kıskandırmaya çalışma, ben de bu konuda hassasım, bilerek kıskandırmaya çalışmam demiştim eşime.
çünkü bu kıskanma olayları araya soğukluk girmesine sebep olur ve hakarettir bana göre, şimdi durup dururken aksiyona gerek yok.
beni kıskanması neden hoşuma gitsin ki anlayamıyorum
onu bunu giyme onunla bununla konuşma neden ona buna baktın o bu sana asıldı mı gibi sorular çok aşağılayıcı, sanki benim aklım yetmiyormuş aklım bi .. a ermezmiş gibi..
birisi bana asılırsa önlemimi alır uzaklaşırım veya nasıl giyineceğimi ben bilirim, kimle konuşup takılacağımı ben bilirim, eşim de kimle nasıl vakit geçireceğini bilmeli, ben ona dedikten sonra ne anlamı kaldı o evliliğin, eşim beni düşünerek hareket etmeli ben de onu düşünerek hareket etmeliyim
ha oldu da ben farketmeden bir durum içine girdim, farkında değilsindir belki diye söylüyorum .... dersin biter, ki eşim beni kıskanırsa çok üzülürüm kendimi eksik saf hissederim.