Eşiniz/Sevgilinizin sizi kıskanması hoşunuza gidiyo mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla gerekli yerde gerekli insanlardan kıskanırsa belki hoşuma gider.
fakat gereksiz yerde gereksiz insanlardan mesela eve gelen yaşlı su tesisatçı amcadan
bana gelenler geliyor işte ozaman

ben kıskanılmaktan nefret ederim, sinirlerim tepeme çıkar
kıskanmaktan da nefret ederim,

eşimi de beni kıskandırma diye ilk zamanlar uyarmıştım

bazı erkekler veya kadınlar bilerek, sonucunda eşinin kıskanacağını bilerek ya da sırf kıskansın diye bazı saçma hareketlerde bulunuyorlar ben buna katlanamıyorum.

beni kıskandırmaya çalışma, ben de bu konuda hassasım, bilerek kıskandırmaya çalışmam demiştim eşime.

çünkü bu kıskanma olayları araya soğukluk girmesine sebep olur ve hakarettir bana göre, şimdi durup dururken aksiyona gerek yok.

beni kıskanması neden hoşuma gitsin ki anlayamıyorum
onu bunu giyme onunla bununla konuşma neden ona buna baktın o bu sana asıldı mı gibi sorular çok aşağılayıcı, sanki benim aklım yetmiyormuş aklım bi .. a ermezmiş gibi..

birisi bana asılırsa önlemimi alır uzaklaşırım veya nasıl giyineceğimi ben bilirim, kimle konuşup takılacağımı ben bilirim, eşim de kimle nasıl vakit geçireceğini bilmeli, ben ona dedikten sonra ne anlamı kaldı o evliliğin, eşim beni düşünerek hareket etmeli ben de onu düşünerek hareket etmeliyim

ha oldu da ben farketmeden bir durum içine girdim, farkında değilsindir belki diye söylüyorum .... dersin biter, ki eşim beni kıskanırsa çok üzülürüm kendimi eksik saf hissederim.

Çok Seviyorum O Kıskanç haLini(: Hem ßana Kıyamıo Hmde Kıskanıo faLan:D

Gereksiz KıskançLıkLarı Arada tepemin Tasını attırsada..
-tatlicadiarzu-

küçük kıskançlıklar hoşuma gider ama asla, oraya gitme; onu giyme; onunla konuşma, demez... diyemez de zaten.
kıskanması beni sevdiğini, kısıtlamaya çalışması bana saygısı olmadığını gösterir bence.

Kıskanmasın mümkünse, hiç çekemem çünkü.Makyajıma,giysime ,gezmeme karışmasın.
Düşüncelerimi daha evlenmeden önce biliyordu , ona göre davranıyor.
Sadece birinin bana ilgisini farkederse kıskanır .Ama kıskançlık gösterilerini sevmediğimi bilir.

al bendende okadar

kıskanılmak güzel birşey. Sevgilim beni kıskandığı zaman hoşuma gidiyo tabi. kıskanmazsa zaten sorun var diye düşünürüm. çok kıskançtır benim bitanem ama öyle çok abartmaz. giysi konusunda sadece açık olmasın göğüsü falan der o kadar. mesela biryere gittiğimizde bir erkek bana bakarsa tabiki kıskanır. bence güzel birşey hiçte şikayetim yok. seviyor ve kıskanıyor.

kıskansın ama aşırı olmasın mümkünse yasakkelime

kıskansın tabii ama beni boğmayacak şekilde .....kıskanmasa dayanamam bennn:umursamaz:

Back
X