Eşiniz siz istemediğiniz zamanlarda ilişki için sizi zorlarsa ne hissedersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y_LİZ27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolsun hiçbir zaman zorlamaz.istediğini belli eder peşimde gezer ben hayır diyorsam ısrar etmez canım kocaaaaaam

valla kısslar ne yalan söliyim benimde hiç başım ağrımazsırnaşık şey

ona kızgınsam istemiorum ama mutlaka istememi sağlıor eşim zaten arada sevgi varsa küsde olsanız fazla karşı koyamıosunuzz

regl oldum diyin kizlar:))
Evlenince öyle diyim bende:p saka biyana illaki kadinlarinda söz hakki olmali esi istedi diye illahada olucak diye bir sey yokki

zorlama olmaz bende çok çevirmem yaaa.erkek adamı boş bırakmıyıcan.ne o öyle ayda bir yatanlar falan

Iliskiyi istetmesini bilen bir erkek olduktan sonra sorun olacagini zannetmiyorumtatlicadiarzu

Arkadaşlar evliyiz diye her türlü tacize uğramalıyız mı eşimiz tarafından?görevimizmi sizce?galiba dinimizde görevimiz diye bişey varmış. ben katılmıyorum.herzaman istemek zorunda değilizki?bizim hislerimiz yok mu?

Canım taş atıp kolun mu yoruluyo alala ya!
Taktik değiştir ..sen sıkıştır o kaçmak zorunda kalana kadarnaniknanik

Arkadaşlar evliyiz diye her türlü tacize uğramalıyız mı eşimiz tarafından?görevimizmi sizce?galiba dinimizde görevimiz diye bişey varmış. ben katılmıyorum.herzaman istemek zorunda değilizki?bizim hislerimiz yok mu?

SANA KATILIYORUM BÖYLE GÖREV OLMAZ...eşim ben istemeden bana dokunursa bittiği gündür:oklava:hele de zorlarsa neler olacağını tahmin bile edemiyorum doğrusu:oklava::oklava::oklava:

Evlenirsem :S ve böyle bişey olursa, bi tane çakarım ağzına.. Sanırım bir daha hiç yapmam.

üfff bazen sabahın köründe en tatlı uykumdan uyandırıyor beni
o zaman deli oluyorum
vakitli olsa tamam
akşamlar çuvalamı girdi
sabahın köründe uykumdan uyandırıyo:Roflol:
aman bende dilimi ısırıyımda nazar deymesin zaten yeni düzeldik

Back
X