eşiniz sizden ayrı para biriktirdiyse!

nisan84

Allahtan bize armağan :))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.399
1
358
41
Bursa
evet eşim benden habersiz para biriktirmiş ve bende onu şans eseri gördüm parayı bana elletmedi bile ve doğru düzgün açıklamada yapmadı güya o para evlenmeden öncedende varmış zor günler için saklıyomuş hiç inandırıcı gelmedi. şimdi ona nasıl davransam ne yapsam bilemiyorum ...

adamcağız iktisat etmiş işte fenamı
acaba siz bişeyler istersiniz diyemi parası olduğunu söylemedi

eger kötu gunler ıcın bırıktırdyse bunda kötu bısey yok bence..ben de bırıktımrye gayret edıyorm esımın de haberı yok olmasına da gerek yok acıkcası..ılerıyı dusunmek zorundayım..sonucta o da aıle sormluluguyla ılerıye dönuk dusundyse bunda kızacak bısey yok bence..bılınen ortada olan para yerı geldımı ılla kı harcanıyor..hıc bılmemk yok farzetmek daha ıyı bence..cunku kötunun kötusu gunler mutlaka cıkıverıyor hayatta..tabı bı öncekını kara gun dıye sayıp harcadysan elndekını avucndakını yandıgnın resmı o zaman..ıyı nıyetıne guvenıyorsan eger hıc sorun yapma derım..

Eşiniz köşeye kötü gün için para biriktirmiş bunda ne kötülük olabilirki yani çok güzel bişey yapmış bence destek olmalısınız çünkü herkezin yapamadığı birşeyi yapmış. Yani inandırıcı gelmedi derken parayı başka yerlere harcamasından mı şüphe ediyorsunuz;????

aman canım sorunmu bu bizde bazen eşlerimizden habersiz koyarız köşeye bucağa maşallah tutumluymuş

esim ve ben birikimlerimizi birbirimizden saklamayiz hic..
neden saklama geregi duyduguna anlam veremedim esinizin..
siz onun para biriktirmesine karsi cikacak deilsinizi sanirim
ilginc bi durum

eşimin benden gizli olarak para biriktirmesi hiç hoşuma gitmezdi....

eşimin benim onun parasını yediğimi düşünüyor olması beni son derece rahatsız eder ve eşime olan güvenim sevgim sarsılırdı...

biz kadınlar parayı ufak tefek lükslerimiz için saklarız...

eşim kötü günler için saklıyor olsa bile benim bundan haberim olmalı...benden gizliyorsa demek ki bana güvenmiyor parasını har vurup harman savuracağımı düşünüyor derdim.

nasıl davranacağın da ortada...eşine bizzat açık ne net olarak sorman lazım "benim paramızı har vurup harman savuracağımı mı düşünüyorsun" dersin...

parayı neden evde saklıyor, bankaya neden yatırmamış çok ilgimi çekti.

ben ve eşim birbirimizden gizli para biriktirmeyiz,ben de hoş karşılamazdım.ben savurgan biri değilim ki neden para gizli biriktirsin söylesin beraber biriktirelim.

bence size karşı yeterince samimi değiL.Bu konunun üzerinde durmayın onada birşey söylemeyin.Siz kendinizi düşünün .....Hayatta herşey olabilir sizde gizlice para biriktirin.Eşinize güvenmeyin bence.Samimi olsa size bu konudan bahsederdi...

evlilikte gizli işler dönmez eşiniz doğru bir davranışta bulunmuyor bence üstelik sizede güvenmiyor bu konuda ne olursa olsun şartlar eşit olmalı diye düşünüyorum.

ben de para biriktirdiğimde eşimin haberi olmaz.
çünkü bu sefer nasılsa para var hadi şunu alalım diye birbirimizi yoldan çıkarıyoruz.
ama o bilmeyince bende yoldan çıkmıyorum.

yani aynısını bende yaptığım için bana kötü görünmedi..

biz eşimle birlikte para biriktirirz,o kazandığı parayı bana veriri köşemize koyarız,her verdiğinde de sayarız hoşumuza gider:)
eşler birbirinden bişe saklamamalı bence.

benim için o evliliğin sonu olur...
kesin ve net...
ayrı bir yerde parası olsun ama ben bileyim...
kimden ne kaçırmak...
evliyiz biz...

ben de para biriktirdiğimde eşimin haberi olmaz.
çünkü bu sefer nasılsa para var hadi şunu alalım diye birbirimizi yoldan çıkarıyoruz.
ama o bilmeyince bende yoldan çıkmıyorum.

yani aynısını bende yaptığım için bana kötü görünmedi..
[/QUO
Biz de bildiğimiz için birbirimizin parasını, aynısını yapmaktayıııız kafamçokkarıştı

Olmaaaaz,güven eksikliği var eşinizde :1no2:

haklısın katılıyorum sana eşim bana güvenmiyormuş ki benden para saklamış
bir süre önce bende çalışıyordum ve onan habersiz ne bişi aldım nede para biriktirdim herşeyim şeffaf ortadaydı aldığım parayı nereye harcadığım falan ama ondan böyle bişi beklemiyordum. parayı nereye harcadığınıda bilmiyorum güya ev sahibine kirayı verdi o parayla
ben şimdi annemde kalıyorum bebekle çünkü eşim vardıyalı çalışıyor bu hafta gececi o yüzden konuşamadık ailemede söylemedim üzülmesinler diye bilmiyorum bakalım bu akşam gelince biraz dışarı çıkıp konuşuruz..
bide görümcemin düğünü var bir ay sonra heralde ona el altından verecekti parayı ben görmüş oldum. planları bozuldu ama benim rıskımdan kısıpta böyle bişi yaptıysa ona hakkımı helal etmiyorum

çok konuştum kusura bakmayın ama içim çok dolu kimsyle konuşamıyorum burda içimi dökeyim dedim herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim...

haklısın katılıyorum sana eşim bana güvenmiyormuş ki benden para saklamış
bir süre önce bende çalışıyordum ve onan habersiz ne bişi aldım nede para biriktirdim herşeyim şeffaf ortadaydı aldığım parayı nereye harcadığım falan ama ondan böyle bişi beklemiyordum. parayı nereye harcadığınıda bilmiyorum güya ev sahibine kirayı verdi o parayla
ben şimdi annemde kalıyorum bebekle çünkü eşim vardıyalı çalışıyor bu hafta gececi o yüzden konuşamadık ailemede söylemedim üzülmesinler diye bilmiyorum bakalım bu akşam gelince biraz dışarı çıkıp konuşuruz..
bide görümcemin düğünü var bir ay sonra heralde ona el altından verecekti parayı ben görmüş oldum. planları bozuldu ama benim rıskımdan kısıpta böyle bişi yaptıysa ona hakkımı helal etmiyorum

çok konuştum kusura bakmayın ama içim çok dolu kimsyle konuşamıyorum burda içimi dökeyim dedim herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim...

bu konuyu ailene anlatmana gerek canım...

eşinden soğumalarını istemiyorsan çok gereksiz bir iş yapmış olursun....

her yaşadığınızı ailene anlatırsan ailenle eşinin arasını açarsın.

o kadar da dert etme diyeceğim...eşinin olumlu taraflarını görmeye çalış...işte içkisi yok kumarı yok aldatması yok ailesine benden gizli yardım etmiş de geç...eşinle bu konuda yüz göz olmanı tavsiye etmem...senden gizli yardım ettiğine göre senden çekiniyor, bırak çekinmeye devam etsin.

senden gizli saklı bir iş yapmaması gerektiğini bilmesi lazım
bence bir şekilde al harca
yada boşuna masraf çıkar
olmadı sen de gizli para biriktir

valla arkadaşım eşin neden böyle bişey yapmış senden gizli anlamadım
ama bende para biriktiriyorum eşimin haberi olmadan bişey olduğu zaman paraya sıkıştığımız zaman çıkarıp eline veriyorum şaşırıyor ilk başta sonra teşekkür ederim diyor çünkü biliyor ben evimiz için yaptığımı savurgan bir insan olmadığımı yoksa aklımda kötü bişey olsa hiç vermem

Benimde eşimden ayrı köşede bir param vardır.
Eşiniz o parayı kullanmayıp biriktirmişse yani başkalarına harcamadıkça sorun yoktur. Boşuna dert etmeyin derim ben.

Back
X