eşiniz sizden ayrı para biriktirdiyse!

Ev kadınlarının eslerınden gızlı paraları vardır bılırız duyarız
adamlar harclık verır çünku kadın hepsını hrcamaz bırıktırır
onlar normal gelıyor , bazen eslerın hıc haberı olmaz yıllar sonra kadın cıkarır tum parayı araba alalım eve gırelım der adam sevınır...

ama adam bırıktırmesı bı garıp yani zaten ev ıcın calısıosun neden bırıktırıyon
demek eve her gıren bııtıyor ve ev ıcın araba ıcın bırıktırıyosun , haksız sayılmaz,bırakın bırıktrısın
ılerde belkı bı suprız cıkar sımdı belkı normal gecıme alıstınız örnek 1 lırayla gecınıyosunuz alıstınız ama adam 2 kazanmaya basladı ona da alısacaksınız, tasarruf etsın işte fena mı... demek gelecegınızı düşünüyor :dilcikar:

Kim olursa olsun ha kadin ha erkek ayri ve gizli para biriktirirse o evlilikte bir sorun var....esim kesinlikle yapmaz bense asla!!!!

kadınlar para biriktirirler sonra en sıkışık zamanda bir fatura ödemek bir delik tıkamak için hiç düşünmeden birikimi ortaya çıkarırlar...

hatta erkekler eşlerinin kirliçıkı olduğunu bilirler fakat bilmezden gelirler...bu sanki gizli bir anlaşma yapılmış gibi evvelden ezelden beri süregelir evlilikler de...

erkeklerin eşlerinden habersiz para biriktirmesi ise çok sıra dışı bir durumdur...

iyi niyetli olmaya çalışıyorum ama ...

walla bence sakıncası yok
benden habersiz para harcamasın da biriktirsin...mahsuru yok

eger bırıktırdıgı parayı aılesı ıcın harcayacaksa sorun yok.ama benden gızlı bırıktırıp baska bır seye kullanacaksa cıngar cıkarırım cunku ben aılemın ozel gunlerım ıcın verdıgı parayı bıle evımın eksıgıne harcıyorum esımde bunu bılıyor

eger bırıktırdıgı parayı aılesı ıcın harcayacaksa sorun yok.ama benden gızlı bırıktırıp baska bır seye kullanacaksa cıngar cıkarırım cunku ben aılemın ozel gunlerım ıcın verdıgı parayı bıle evımın eksıgıne harcıyorum esımde bunu bılıyor

eşinin kızkardeşi evleniyormuş, büyük bir ihtimalle görümceme verdi diyor.

eşinin kızkardeşi evleniyormuş, büyük bir ihtimalle görümceme verdi diyor.

Canım bu sadece arkadaşın şüphesi ortada kesin bir şey yok yardım etti diye. Ben o kadar takılmazdım bu konuya çünkü benimde eşimden gizli param vardır. Haa sıkışır tutar eline sıkıştırırım o farklı. O parayı kendi boğazıma yemiyorum çünkü. Eşime güvensizlikte değil ama benim huyum bu.
Ayrıca bu tür evlilikleri bitmiş olarak gören arkadaşlara duyurulur 19 yılımı bitirdim halada devam ediyoruz.

ben normal gördüm açıkcası..evli dğilim ama el adamı belli olmaz...ondan gizli kıyıda 3 5 im olmalı...

canım bende elimde pek para tutamam olduğunu bilsem en ufak bişeyde onu harcayalım derim eşimin işide kritik malum seçimler oda benden gizli saklamış bi köşeye ama anadolu kadınıyız biz kaçarmı bizden ama hiç çaktırmadım ona hiçbişeyde söylemedim bırak biriktirsin..

Benden gizli olması beni kızdırırdı, paran var madem bi köşede , ben de bileyim di mi...

Gizli saklı şeyleri sevmem ..

bence esler arasında gızlı saklı olmamalı o ne ya gızlı para bırıktırme benım esım valla maasını alır bana verır ıcınden harclıgını alır ama gerı herseyı ben ayarlarım ama ondan gızlı bısede yapmam bız paraya fazla onem vermeyız

wallahi canım ben eşimin maaşını bile bilmiyorum çünkü net bi maaşı yok brüt maaşı var delikafadulden ve özel sektörde çalıştığı için her ay vergi dilimine giriyor ama hiç bi zaman para sakladığını düşünmem eşimin CADIARZU

cidden bir erkek neden para biriktirir gizliden? bir tanıdığımız daha bunu yapmış eşiyle boşanmak üzereler insanın aklına her şey geliyor neden gizli para biriktirdi diye..

keske bırıktırse. eşim çok eliaçık. onun elinden alıp ben biriktiriyorum

Ben düşünüyorum evlenince para biriktirdigimizde haberi olmayabilir de esimin. Yani biz simdiden biriktiriyoruz. Ne kadar olduğunu bilmez ama biriktirdigimi bilir. Bazen para oldugunu bilince en küçük zor durumda dahi insanin gözü kayiyor o taraftaki paraya. Yine de hos degil ama buyutmeyin esinize güveniyorsaniz

valla 32 senedir evliyim kenarda kimsenin haberinin olmadığı birikimim hep olmuştur....ya büyük bir şey ev yada araba alınacağı zaman çıkarırım...yada sıkışık bir durumda...yani bence sorun yok...

Back
X