Esimin benden az kazanmasi eger o kendisine kompleks yapmiyosa ve arada ucurum yoksa onemli olmazdi. Ama kultur din dil yada gelenek gorenek farkliligi bile bi evliligin yurumesine engrl olabiliyo bence dikkat etmek lazim askin gozu kor sonra carpilir gercekler suratimizaBen evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Bir sey daha sormak istiyorum, iki farkli dunyalarin insani omur boyu gecinebilirler mi? Mesela din anlayisi farkli, kultur farkli, dusunce yapisi farkli vb farkli olan iki insan, (hatta dilimiz bile farkli) sizce bu is yurur mu?
Ortada sevgi saygi varsa yurur niye yurumesinki.diger konu ben almanyada dogdum buyudum guneydogulu biriyle evliyim 20 yila yakin bir sure oldu nerdeyse bizde bir sorun yokta aileler isinamadi hic.Ben evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Bir sey daha sormak istiyorum, iki farkli dunyalarin insani omur boyu gecinebilirler mi? Mesela din anlayisi farkli, kultur farkli, dusunce yapisi farkli vb farkli olan iki insan, (hatta dilimiz bile farkli) sizce bu is yurur mu?
Ben evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
Yaslariniz kac canim?
Ben evli degilim ama evli olanlara sormak istedigim bir soru var. Buyuk cogunlugun esi kendisinden cok kazaniyor sanirim, ama illaki esi ondan daha az kazanan da vardir. Amacim kesinlikle kucumsemek degil bayanlar lutfen yanlis anlamayin beni, ben sadece bakis acilarinizi ve yasanan olaylardan ders almak amaciyla soruyorum bu soruyu, kesinlikle paraci bir insan degilim. Size sorum; evlilikte esinizin sizden az kazanmasi bir karmasikliga yol acti mi? Ne gibi sorunlar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?