• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz size başkalarının yanında....

CNm biz evde de sevgi pıtırcığı değiliz valla :52:
Ailelerin yanında vıcık vıcık olunmaz muhakkak

eşiniz size başkalarının yanında size özel olduğunuzu sevdiğinizi belli eder mi? benim eşim baş başayken çok ilgilidir sevdiğini belli eder ama ailelerimizin yanında ve başkalarının yanında mesafeli olur benimki çekinlenlikten dolayı ama onunkisidemi çekingenlikten bilmiyorum aslına bakılırsa bazı şeylerin özel olması gerekiyo zaten ama ne biliyim bazen uafak tefek belli etmesini beni özel hissetirmesini istiyorum dışardan soğuk bi çift birbirinden uzask bi çiftmiş gibi görünmek istemiyorum

tamam belki milletin yanında samimi davranmamalı ama özel olduğunu ailesinin ve arkadaşlarının yanında da özel olduğunu hissettirmeli. en azından kibar ve anlayışlı davranmalı :nazar::nazar:

eşiniz size başkalarının yanında size özel olduğunuzu sevdiğinizi belli eder mi? benim eşim baş başayken çok ilgilidir sevdiğini belli eder ama ailelerimizin yanında ve başkalarının yanında mesafeli olur benimki çekinlenlikten dolayı ama onunkisidemi çekingenlikten bilmiyorum aslına bakılırsa bazı şeylerin özel olması gerekiyo zaten ama ne biliyim bazen uafak tefek belli etmesini beni özel hissetirmesini istiyorum dışardan soğuk bi çift birbirinden uzask bi çiftmiş gibi görünmek istemiyorum

bence yapı meselesi canım benim kide çok soğuktur başkalarının yanında ama basbasaken çok farklı ole kabul etmek gerekio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onceden birbirimizin ismini sadece kusken kullanirdik, askim bebegim vs den asagi hitabimiz yoktu. ne zaman ki evlendik surekli yanyana gezmeye basladik, markette bebegim dedim azarladi, arkadaslarinin yaninda agzimdan askim kactigi icin tavir yapti. ailesinin yaninda mi? ismini bile yuksek sesle kullanmami istemiyor, kendimi sika sika artik bu hitaplarin hicbirini yalnizken de kullanmiyorum. Simdi rahata ermistir agzimdan sevgi sozu kacamayacagi icin. ama cok rahatladim boyle okuzlukler yapa yapa beni kendinden soguttu artik kussekte tartissakta takmiyorum gozlerimde yas yok artik :)
kusura bakma alakasiz oldu ama icimi doktum iste :1:

benim eşim de öyle. Ailesinin yanına gitiiğimizde ben yokmuşum gibi uzakta oturur. onlardan çekiniyo ama. eğer başbaşayken ilgliyse gerisini önemsemeyin bence. evlliğin ilk zamanlarında insan bekliyor tabi haklısınız :)

Back
X