eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.

Suçunuz olmadığını düşünüyorsanız neden alttan alıyorsunuz ki ?

Yani gerçekten önemli olabilir
Atmadan keşke sorsaydınız.
Öpme sarılma gönül alma gibi birşey yapmanıza gerek yok bilmeden hata yapmışsınız neticede üstelik net bile değil.
Bukadar iş kolik ise kafasında tasarlasın ve döksün kağıda herneyse.
Sadece üstüne gitmemenizi önerebilirim.
Huyuda cidden kötüymüş.
Kolaylıklar....

Atmış da olabilirim emin değilim, belki gözümden kaçtı. Onun için önemli, emek sarfettiği bir şeydi sonuçta emeğine saygım var ama bu huyunu sevmiyorum.

Bence genel olarak sürekli size ithamda bulunup hata yapmışsınız gibi davranıyor olarak anladım ben. Bunalmışsnız belli hiç alttan almıyor. O yüzden ilgi göstermeyin bence siz de tavrınızı koyun. Başka türlü anlamaz.

Basliga cevap,masaj yapiyorum.Kocam bana kizmismi cok mu sinirlenmis diye kedi gibi sirnasiyorum.Direk sirnassam dir dir eder masaj sinirini gevsetiyor:KK53::KK53:
Bir de sormadan atmayin bence.Ben bir fiş biraksa bile gosterip atarim

Denedim ama sinirliyken fiziksel temas edince iyice put gibi duruyor geriyor kendini ben de alınıyorum huyunu öğrendim artık. O kadar çok kağıt vs var ki sormam günler sürer, zaten sorunca da atma der. Ev çöp eve dönecek atmazsam...Her konuda böyle asla vermiyor atmıyor. 20 yıllık deri ceketini vermek istemedi gizlice verdim şimdi aklına bile gelmiyor...Çareyi böyle buldum bende. Ki ben fazla eşyadan nefret ederim.

Bence genel olarak sürekli size ithamda bulunup hata yapmışsınız gibi davranıyor olarak anladım ben. Bunalmışsnız belli hiç alttan almıyor. O yüzden ilgi göstermeyin bence siz de tavrınızı koyun. Başka türlü anlamaz.

Bu huyu inanın daha da beterdi bu iyileşmiş hali. Beynini okumamı bekliyordu resmen.

O kadar önemliyle ortalıkta bırakmayacak.
Sinir olurum böyle şeylere, bence hiç de suçun yok, önemli de olsa at ki aklı başına gelsin. Alsın doğru düzgün dosya va evraklarını düzenlesin.
Hiç kızmaya hakkı yok

Peşin hükümlü olacak yorumum belki ama , bu hareketleri biliyorum ben sanırım :( Karşıdaki insan hep suçlu hissettirir, yaptığınızı beğenmez, sürekli af bekler ama sizin küçücük bir hatanızı kine dönüştürür, ses çıkarmaması olgunluğundandır sorsanız sabrediyordur. Karşıdakinin kendisine güveni,sevgisi ve suçlu hissetmesiyle beslenir bu tipler. Üzgünüm ama suçlu hissetmeyin asla. Suçlu hissettikçe üstünüze gelir

Ben hiç küs kalamayanlardanım hemen kedi gibi sırnaşırım yoksa benimki de suratsız küs kalabilen bir heriftir ama ben sevmiyorum kaç günlük dünya küs kalarak geciremem ( ciddi konular hariç laz damarıma basmasın sakın :27: )

Sana bi oda temin ettiğim halde ortalıkta kağıtlar uçuşuyor.
O oda hariç ortalıkta kağıt görürsem mesuliyet kabul etmem.
İstediğin kadar surat as 2 kağıt için bana tavır yapıyorsan bu senin tercihin der çekerdim kendimi ben olsam.
Onla hiç ilgilenmez kitap okur kendime kahve yapar ya da çıkar yürüyüş yapardım.
Bende aslan burcuyum ve bi konuda gereksiz kızdığımda karşımdaki böyle yukarda yazdığım gibi davranınca kendime geliyorum ama tam tersi ben haksız da olsam karşımdaki ilgi gösterip barışmaya çalışınca daha da uzatasım geliyor meseleyi. Böyle de pis bir huy.

O kadar önemliyle ortalıkta bırakmayacak.
Sinir olurum böyle şeylere, bence hiç de suçun yok, önemli de olsa at ki aklı başına gelsin. Alsın doğru düzgün dosya va evraklarını düzenlesin.
Hiç kızmaya hakkı yok

Aynen bu vesileyle adam gibi eşyasına sahip çıkmayı düzenlemeyi öğrenir inşallah. Ya gene kv suçlu bu durumda odasına hiç dokunmamış, hiç bir eşyasını atmamış, bir getirdi eşim eşyalarını günlerce ayıkladım, son kullanma tarihi geçmiş mendiller, üniversiten kalma eski kazaklar...Bir de hepsini getirmiş al senin olsun diyor la havle.

Sana bi oda temin ettiğim halde ortalıkta kağıtlar uçuşuyor.
O oda hariç ortalıkta kağıt görürsem mesuliyet kabul etmem.
İstediğin kadar surat as 2 kağıt için bana tavır yapıyorsan bu senin tercihin der çekerdim kendimi ben olsam.
Onla hiç ilgilenmez kitap okur kendime kahve yapar ya da çıkar yürüyüş yapardım.
Bende aslan burcuyum ve bi konuda gereksiz kızdığımda karşımdaki böyle yukarda yazdığım gibi davranınca kendime geliyorum ama tam tersi ben haksız da olsam karşımdaki ilgi gösterip barışmaya çalışınca daha da uzatasım geliyor meseleyi. Böyle de pis bir huy.

Ay evet aynısı ya...Ben de hep alttan almaya güleryüzlü davranmaya çalışıyorum afedersiniz zalak gibi. Göze göz dişe diş diyorsunuz, uzatırsa böyle yapıcam...Akşam geç gelecekmiş tavrına göre davranırım ben de.

Aynen bu vesileyle adam gibi eşyasına sahip çıkmayı düzenlemeyi öğrenir inşallah. Ya gene kv suçlu bu durumda odasına hiç dokunmamış, hiç bir eşyasını atmamış, bir getirdi eşim eşyalarını günlerce ayıkladım, son kullanma tarihi geçmiş mendiller, üniversiten kalma eski kazaklar...Bir de hepsini getirmiş al senin olsun diyor la havle.
Ooo sadece kağıt kürek değil başka şeyler de var.
İstifçi mi yoksa?

o haklıysa dinlerim sessiz bir şekilde ,ben haklıysam canına okurum o dinler kuzu gibi,suçluyum diye gidip sırnaşmam normal yaşantıma devam ederim gelip kendisi konuşana kadar

Ay evet aynısı ya...Ben de hep alttan almaya güleryüzlü davranmaya çalışıyorum afedersiniz zalak gibi. Göze göz dişe diş diyorsunuz, uzatırsa böyle yapıcam...Akşam geç gelecekmiş tavrına göre davranırım ben de.
Aynen öyle
Malesef aşamadığım bir durumdur bu benim. Burçla mı alakalı bilemem ama işleyiş böyle bence.
Şöyle düşün; senin kaprisli olduğun bi gün ve eşine durduk yere parladın küstünüz sen haksızsın bağırman gerekmezdi ama bağırdın. Normal olanı senin "canım afedersin bağırmamalıydım" demen. Ama 10 dk sonra eşin gelip hayatım balım gülüm hadi barışalım dese sende içinden "hıı ben haksızdım ama o barışmaya çalıştı e iyi özür dilememe gerek kalmadı" dersin. Bunun alışkanlığa dönüştüğünü düşün. Nlur bu sefer "nasılsa o gelip barışıyor" diyip abartır da abartırsın. Hep barışmaya çalışan eşin o gün "kusura bakma ama haksızsın. Sana kaç kere dedim öyle yapma diye. Tavır alıyorsan da sen bilirsin" dese uzak dursa "aa çabalamıyor" diye panikler bu sefer sen adım atarsın:) işte eşinin de yaşadığı bu. Şaşırt onu tepkini koyarak.

Back
X