- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
İste o gercekci olmasindan kaynaklaniyor. O an sinirli, kafasinda binlerce şey kurmuş. Siz onu sakinlestiremezsiniz zaten. O ne zaman isterse o zaman sakinlesir. Bu mu yani simdi derdimiz tavrini takinir. Sinirli olmasa da kafasi biseye bozuksa ya da stresliyse yine aklindan cinsellik gecmez. Yani aslinda sadece cinsellik konusunda degil, her konuda o neyi ne zaman istiyorsa o zaman olsun ister. Benciller maalesef. Zaten kendilerine aşık olmalariyla bilinirler. Mesela ben hep cekerim aslanlari. En yakin arkadasim bile aslan. Beni cok sever bilirim. Arar sorar ihmal etmez düsünür. Ama öyle duygusal konusmalara gelemez. Seni cok seviyorum kuzum iyi ki varsin derim, hemen kitlenir dogru düzgün cevap yazamaz utanir falan. Ben seviyorum ya onlari. Cok zorlar ama cok da dürüstler. Ne düsünürlerse pat diye söylerler. Icten pazarlikli degiller.
Aynen öyle çok bencil oluyor bazen, o gezmek istiyorsa gezelim, o uyumak istiyorsa uyuyalım,o sevişmek istiyorsa sevişelim ama istemiyorsa aşırı belli eder yani bak sırf senin için yapıyorum peh manasında. Siniri bozuluyor insanın, biraz pohpoh istiyorsun bir kadın olarak.
Bir de şeye çok gülüyorum; mesela bir konuda konuşuruz ben fikrimi söylerim o an bişi demez sonra bakarım benim argümanımı savunur ailesine falan karşı