eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

İste o gercekci olmasindan kaynaklaniyor. O an sinirli, kafasinda binlerce şey kurmuş. Siz onu sakinlestiremezsiniz zaten. O ne zaman isterse o zaman sakinlesir. Bu mu yani simdi derdimiz tavrini takinir. Sinirli olmasa da kafasi biseye bozuksa ya da stresliyse yine aklindan cinsellik gecmez. Yani aslinda sadece cinsellik konusunda degil, her konuda o neyi ne zaman istiyorsa o zaman olsun ister. Benciller maalesef. Zaten kendilerine aşık olmalariyla bilinirler. Mesela ben hep cekerim aslanlari. En yakin arkadasim bile aslan. Beni cok sever bilirim. Arar sorar ihmal etmez düsünür. Ama öyle duygusal konusmalara gelemez. Seni cok seviyorum kuzum iyi ki varsin derim, hemen kitlenir dogru düzgün cevap yazamaz utanir falan :KK70:. Ben seviyorum ya onlari. Cok zorlar ama cok da dürüstler. Ne düsünürlerse pat diye söylerler. Icten pazarlikli degiller.

Aynen öyle çok bencil oluyor bazen, o gezmek istiyorsa gezelim, o uyumak istiyorsa uyuyalım,o sevişmek istiyorsa sevişelim ama istemiyorsa aşırı belli eder yani bak sırf senin için yapıyorum peh manasında. Siniri bozuluyor insanın, biraz pohpoh istiyorsun bir kadın olarak.

Bir de şeye çok gülüyorum; mesela bir konuda konuşuruz ben fikrimi söylerim o an bişi demez sonra bakarım benim argümanımı savunur ailesine falan karşı:D O an içten kopuyorum :D

Yaaa gerçekten mi valla bir tek biz böyleyiz sanıyordum, hele cinsellik konusunda resmen çok sinir oluyor ama belli etmemeye çalışıyorum eşime, bu adamın derdi ne, millet her gün ister, fıstık gibi karısı var (kendimi öçmüş olmayayım) beni sevmiyor aldatıyor kesin ohooo ne komplolar içimden :D

Sizden de taktik alayım :D

O atarlanırsa bende atarlanırım nedir yani ? çok önemliyse ortalıkta bırakmasaydı adam gibi bir yere koysaydı da kaybolmasaydı veya atılmasaydı.

Bu gibi durumlar için eşimin ajandaları vardır projeleri notları hep ajandasında biriktirir ve o ajanda baş ucundaki çekmeceden başka bir yere gitmez. Bende kesinlikle dokunmam.
İlk okul öğrencisi gibi tek tek kağıtlara yazıp çizip ortalıkta bırakırsa olacağı bu.

Ajandalar, defterler yetmiyor adama, her taraf kağıt kağıt kağıt...Yetmiyor ika tane bilgisayar. Yönetici de oldu gireceği bir sınav da kalmadı ama şimdi de işiyle ilgili çalışıyor artık fenalık geçireceğim.

Toplasin o zaman çöpünü evrakını benimkide hep salonun masasında yayili topla kaybolursa bize kızma diyorum çocukların küçük bilemezler ve hep dediğim gibi oluyor atılıyor yırtılıyor ders olmuyor anlamıyorum erkekleri

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.

Oda yapmissiniz bi kere diger odalarda calisma esyasini birakma hakki yok. Bana boyle bi tavirla gelse sahsen diger tum kagitlari da ben atarim. Asil soguklugu o zaman gorur

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.

bende soguk davranıyorum konuşmuyorum eşimle. -senin için önemliyse ortalığa atmazdın önemli şeyler ortalığa atılmaz sen saklasaydın ben ortalıkta bulduğum seyleri atıyorum bunu biliyorsun hala ortalığa koyuyorsun de

Eşim yok ama erkek arkadaşım var böyle durumlarda haklı olduğumu düşünüyorsam alttan almam gelip o konuşmaya çalışır .. bence alttan almayın zaten evi de dağıtıyormuş

Seni çok anlıyorum, bez 5,5 sene sonunda biraz biraz açtım eşimi, boşunma aşamasına kadar geldik, büyüklerimiz de konuştu eşimle, kızdığın şeyi içine atar söylemezsen birikir, eşin senin zihnini okuyamaz, lütfen paylaş konuşun birbirinizi anlayın vs dediler. Şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz ...

Eşinle aile büyüğü konuşsa mesela? Büyüklere çok saygılıdır aslanlar ondan söylüyorum.

Konuşuyor kendi annemi çok seviyor hep dinler ama daha evliliğimizin ilk yılı daha çok yolum var gibi :/ inşallah aşabiliriz bizde

Konuşuyor kendi annemi çok seviyor hep dinler ama daha evliliğimizin ilk yılı daha çok yolum var gibi :/ inşallah aşabiliriz bizde

Evliliğin oturması zaman alıyor, hele de karşınızda aslan burcu gibi inatçı biri varsa...Ben 5,5 seneyi devirdim anca alışıyorum huylarına...

Back
X