eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Hiçbir şey yapmam. Kuzu kuzu kendi gelir barışır sonra. Çok hataliysam bir müddet beklerim özür dilerim gerisini kendi bilir. Kimseyi şımartamam. Kağıtlarını da bizahmet düzenli tutun. Soğuk davranmaya devam ederse ya şunları düzenle ya da bir daha evde yazacak kağıt bulamazsın deyin.

Aynen saat kutuları, milyonlarca tükenmez kalem,silgi, dergi dosya...Bir kırtasiye gibi ki nefret ederim. Beyaz masam var üstü görünmüyor bile eşyalarından o kadar derli toplu tutmaya çalıştığım halde. İstifçilik resmen ya.
Bilmem mi ayıkla toparla diyorum düzgün öyle diyor:) silmiyorum da artık onun olduğu kısmı

Ben de hiç hazzetmem, biriktirdiğim şeyler vardır ve önemlidir. Önemsiz olanı çöpe atarım zaten. Hemen de dikkatini çektiğine göre gerçekten önemliymiş demek ki. Kağıda yazmasına gerek yok vs şeklinde yöntemlerini sorgulayacağına, saygı duyun yaptıklarına, yeterli bence.
Gönül alma işi de herkese göre değişir, kiminin üstüne gitsen hırçınlaşır, kimi de gitmesen. Siz tanıyıp yolunu bulacaksınız. Daha tam tanımıyorsunuz sanırım. Zamana ihtiyacınız var.

Emeğine saygım var ve önemli bir şeyi ben de atmam zaten. Ki bu evrakı da attığımı hiç zannetmiyorum, ya yanlışlıkla atıldı, ya abla attı ya da kayboldu belki de evde bilmiyorum....

Eşiminki istifçilik derecesinde biriktirme ve asla eşyasını toplamama, yani bıraksam çöp ev olacağız. Siz peki torbalar dolusu evrak, kağıt, dergi vs biriktiriyor musunuz ? Torba dediğim en büyük boy çöp poşetlerinden de büyük torbalar. Kaç yıllık dergiler, içi kurumuş kalemler, kağıtlar...

Önemli evrakları bile (fatura, garanti belgesi vs ) evrak dosyamıza ben takıp ben takip ediyorum.

Kargo gelir mesela eşime, pis poşetini gelir tertemiz ütü masama ya da beyaz halımın ortasına bırakır, poşetine kadar ortada bırakır, kağıtlarını atmaz...

Daha saymak istemiyorum çünkü arkasını toplamaktan yoruldum.

Atmış da olabilirim emin değilim, belki gözümden kaçtı. Onun için önemli, emek sarfettiği bir şeydi sonuçta emeğine saygım var ama bu huyunu sevmiyorum.
Madem o kadar önemli kağıtlarmış doğru düzgün düzenleyip koysaymış. Benim de çok önemli kağıtlarım var. Ben ortalıkta bırakırsam ve kaybolurlarsa bu benim sorunum. Kimseyi suçlayamam. Sizin ezileceğiniz bir durum yok bence.

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Esınızın kadın versıyonuyum bıseye kırıldım mı hayatta söyleyemem eşimin anlayıp gönlümü alması lazım oda hemen anlar anlamazsa cok ısrarlı sorar mecbur söylerim ve zavallı hep alttan alan taraf olur çünkü bende yapım geregı atara atar giderek gıder ınceldıgı yerden kopsun kafasında olduğumdan haksız da olsam alttan alamıyorum keşke alabılsem size tavsiyem adamın yapısı karakterı bu deyip huzurunuz için alltan alıverın özür dıleyın hatalıyım farkındayım kaabılınden konusun

bence böyle olmasu dır dır dır konuşup saatlerce tartışmasından iyi boşver kendisi bilir o sana yaklaşana kadar uzak dur sende.

Esınızın kadın versıyonuyum bıseye kırıldım mı hayatta söyleyemem eşimin anlayıp gönlümü alması lazım oda hemen anlar anlamazsa cok ısrarlı sorar mecbur söylerim ve zavallı hep alttan alan taraf olur çünkü bende yapım geregı atara atar giderek gıder ınceldıgı yerden kopsun kafasında olduğumdan haksız da olsam alttan alamıyorum keşke alabılsem size tavsiyem adamın yapısı karakterı bu deyip huzurunuz için alltan alıverın özür dıleyın hatalıyım farkındayım kaabılınden konusun

Çok zor insanlarsınız ya:( Benim içim dışım birdir, bu tarz davranışlar hayattan soğutuyor beni, zamanında anlayana kadar canım çıktı şimdi çok daha iyi tanıdığımdan daha rahatım ama gene de hayatta pozitif olmak, sorunumuzu anında konuşup çözüp önüne bakmak varken bu tavır bana gereksiz geliyor kusura bakmayın. Eşimin bu huyu yüzünden ne kadar stresli, sıkıntılı zamanlar geçirdim, kendimi ne kadar suçladım, zorladım, kötü hissettim, sevilmiyorum diye intihar bile etmek istedim...

Eşim bana karşı daha açık olsaydı bunların hiç biri olmayacaktı. Nolur eşinize karşı açık olun, o yabancı değil eşiniz hayat arkadaşınız.

bence böyle olmasu dır dır dır konuşup saatlerce tartışmasından iyi boşver kendisi bilir o sana yaklaşana kadar uzak dur sende.

Konunuzu biliyorum, inanın bu da çok zor, anlayana kadar canınız çıkıyor nato mermer, duvar gibi bir adam. Soğuk, buz gibi. İnsan kendini, kadınlığını, kişiliğini sorguluyor, Allah düşmanıma vermesin. Size de Allah sabır versin, umarım çözersiniz en kısa zamanda..

Konunuzu biliyorum, inanın bu da çok zor, anlayana kadar canınız çıkıyor nato mermer, duvar gibi bir adam. Soğuk, buz gibi. İnsan kendini, kadınlığını, kişiliğini sorguluyor, Allah düşmanıma vermesin. Size de Allah sabır versin, umarım çözersiniz en kısa zamanda..
Evet haklısın herşeyini sorgular insandişiliğini,kişiliğini haklısın ama karakter oturmuş ve zor değişir.Konuş baktın anlamıyor kendini çokta kahretme karakteri bu ne yapacaksın.Bizim evde de ne zaman kıyamet kopacak bilemiyor insan nerden ne bulacak acaba diye.Buzdolabı gibi olursa bende öyle olurum kendisi bilir derim Allah sana da sabır versin cnm.

Çok zor insanlarsınız ya:KK43: Benim içim dışım birdir, bu tarz davranışlar hayattan soğutuyor beni, zamanında anlayana kadar canım çıktı şimdi çok daha iyi tanıdığımdan daha rahatım ama gene de hayatta pozitif olmak, sorunumuzu anında konuşup çözüp önüne bakmak varken bu tavır bana gereksiz geliyor kusura bakmayın. Eşimin bu huyu yüzünden ne kadar stresli, sıkıntılı zamanlar geçirdim, kendimi ne kadar suçladım, zorladım, kötü hissettim, sevilmiyorum diye intihar bile etmek istedim...

Eşim bana karşı daha açık olsaydı bunların hiç biri olmayacaktı. Nolur eşinize karşı açık olun, o yabancı değil eşiniz hayat arkadaşınız.
Herkes bir olmuyor işte sız sorunlarınızı acık acık konuşmayı tercih ediyorsunuz ben sessizce kabuğuma cekılmeyı beni birinin oradan çıkarması lazım sağolsun eşim yedi yıldır hıc bıkmadan uzattı elını

Herkes bir olmuyor işte sız sorunlarınızı acık acık konuşmayı tercih ediyorsunuz ben sessizce kabuğuma cekılmeyı beni birinin oradan çıkarması lazım sağolsun eşim yedi yıldır hıc bıkmadan uzattı elını

İnşallah bıkmaz eşiniz, mutluluklar

Emeğine saygım var ve önemli bir şeyi ben de atmam zaten. Ki bu evrakı da attığımı hiç zannetmiyorum, ya yanlışlıkla atıldı, ya abla attı ya da kayboldu belki de evde bilmiyorum....

Eşiminki istifçilik derecesinde biriktirme ve asla eşyasını toplamama, yani bıraksam çöp ev olacağız. Siz peki torbalar dolusu evrak, kağıt, dergi vs biriktiriyor musunuz ? Torba dediğim en büyük boy çöp poşetlerinden de büyük torbalar. Kaç yıllık dergiler, içi kurumuş kalemler, kağıtlar...

Önemli evrakları bile (fatura, garanti belgesi vs ) evrak dosyamıza ben takıp ben takip ediyorum.

Kargo gelir mesela eşime, pis poşetini gelir tertemiz ütü masama ya da beyaz halımın ortasına bırakır, poşetine kadar ortada bırakır, kağıtlarını atmaz...

Daha saymak istemiyorum çünkü arkasını toplamaktan yoruldum.
Hayır, ben çok titizim. Garanti belgesi vs gibi önemli şeyi saklamayıp ıvır zıvırı tutuyorsa haklısınız. Eşinizin de istifçilik huyu varsa, o biraz zor düzelir. Allah kolaylık versin.

Hayır, ben çok titizim. Garanti belgesi vs gibi önemli şeyi saklamayıp ıvır zıvırı tutuyorsa haklısınız. Eşinizin de istifçilik huyu varsa, o biraz zor düzelir. Allah kolaylık versin.

Aynı kalemden en az 20 tane var desem? 15 yıllık kitaplar (kpss falan ki alakası yok onlarla şu an) , üniversiteden kalma yani yaklaşık 98 yılından kalma kazaklar deri mont...

Geçen babası çok kızmış bu ne halin koskoca müdürsün parlamış takım elbise giyiyorsun diye de öyle verdi takımını. Patlak çorap, patlak ayakkabı giyiyor ya bazen utanıyorum. Çamaşırlarını ben ayıklarım, yırtık eşofmanı giyer. Of valla bunaldım.:(

Hay allah onlara göre normal geliyor işte. Eşin anlayışlı biriyse belki terapi desteği alabilir bilemiyorum böyle de sana eziyet

Eşimi annesi gaza getirmese ikna edebilirim ama dediğim gibi onlara ben ben "titizim"....Kadın yıllarca oğlunun hiç bir şeyini atmamış 10 m2 olmayan bir odadan yığınla eşya çıkmıştı düşünün.

başlığa istinaden cevap vereyim, evli değilim, bu gibi durumlarda eğer o haklıysa kendimi affettirmek için elimden geleni yaparım. şirinlikler yaparım,güldürmeye çalışırım, özür dilerim. gönlünü alana kadar uğraşırım. eğer haksız olan oysa ben de soğuk davranırım. sessizleşirim. içime kapanırım. görmezden gelirim. hiç gönlünü almaya falan uğraşmam.

Back
X