eşiniz size ne kadar değer verıyor

manevi değer ölçüm aleti ve değer birimi çıktıda benim mi haberim yok?

kız nası soru bu?

merhaba arkadaslar eşlerınız ne kadar değer veerıyor size ve nasıl anlıyorsunuz

Ben evli değilim nişanlıyım fakat söyle anlatayım; yemek yaparken bana yardım eder, etrafı toplarken, temizlikte, bir şey alacaksa ilk bana sorar, ben süt hastasıyımdır eve gittiğimde o dolapta sütlerim hep hazırdır ki bu mest eder Bazen öğlenleri iş yerime sevdiğim yemeklerden ve yanında gül getirir. Daha bunlar gibi bir çok şey var, bunları bir araya getirince tadından yenmiyor işte :) İnşallah evlenince de böyle kalır Paşam

saymakla bitmez ama şöyle özetleyebilirim Rabbim herkese en az benim eşim kadar ve olabiliyorsa daha da iyisini nasip etsin.Allah eşimden razı olsun.

inşallah diyelim evlenincede sürer :)
ama olmuyor:)))))))

arkadasım neden bole bır konu acıyorsun kı sanırım esınden pek ılgı goremıyorsun boyle bır konu actıgına gore
sımdı ballandıra ballandıra esını anlatanlar olucak ve bu senı dahada üzücek
bız kadınlar zaten bayılırız kendı kendımızı yıpratmaya

bende nişanlıyım .daha doğrusu nişanlıydım çok farklı bir gözden bakıyorum bu olaya şöyle ki...dün nişanlımdan ayrıldım ve acılar içineyim bence sadce masumca sevmeli yalansız olmalı sahte olmamalı ancak o zaman anlarım gerçek duygularla sevdiğini şehvetin arkasına sığınarak sevmektense sadce masum..((

duruma göre değişiyo valla...
hamile olduğumu öğrendiğinden beri kul köle oldu..

akandeniz çok sevindim canım.. Allah sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin :)

konu sahibi arkadaşım kişiden kişiye değer yargılarına göre değişiyor..
mesela benim eşim çocuk gibidir.. sevdiğini çocuk gibi gösterir.. hiç bişeyi bana sormadan yapmaz..
önce kendim demez saolsun v.s. v.s.

çok sevindim.allah bahtını açık etsin inşaallah

çok teşekkür ederim hanımlar..
allah isteyen herkese versin....

hayır canım ben daha ziyade şu merak ediyorum kendisinin konusu vardı evli kadının görevlerimiydi ne o konuda çok tartışılmıştı kendisi kocasına çok değer veriyo belliki evli bi kadın olarak tüm görevlerini yapıpta değer görmüyosa çok üzülürüm yani

sorunun cevabına gelince, biz eşimle 10 aylık evliyiz toplamda 10 yıldır beraberiz, fiziksel olarak sevgisini hep belli eder zaten öper koklar sarılır yan yana oturuyosak farkında olmadan el ele oluruz doğaçlama gibi oldu bu artık, ben bi iş yapıyosam ortalıkta yoksam hemen arkamdan gelir ne yaptığıma bakar yardım eder, çamaşır asmayı pek sevmem benim yerime yapar gece sık sık üstümü örter hiçbi şey benden daha değerli değilmiş gibi davranır hep, sonra yaparız sonra bakarım sonra gelirim bakarız ederiz demem bişey istiyosam yapmaya çalışır vs

Valla yakacaksınız benim başımı gireceğim şu annelik işine olacağı o
Bu arada hayırlı olsun, sağlıkla, mutlulukla gelsin bebişiniz inşallah.

Hanımlar deyiverin çocuk olunca adam ana,baba,kardeş hepsini unutur mu?
Cevap evetse hemen hazırlıyorum kendimi

Çok haklısın

Bu arada konu sahibi soruna gelince herkese göre değer anlayışı değişir.

Mesela benim eşim çok ilgilidir. Wcde bile mesaj atar bu 4 yıldır hep böyleydi.
Hiç bir dönem azalmadı. İşteyken en yoğun zamanlarında bile mutlaka yazar,arar,bahane üretmez.
Yanımdayken diyelim o akşam maç var benden izin ister maça bakabilir miyim biraz aşkım diye.
Başbaşayken yardım olsun diye masa toplayıp sildiğini bilirim, hatta eline gırgır bile aldığını.

Ama gel bana sor bunları duyan herkes aaa maşallah ne çok değer veriyor der.
Ben bunları görmüyorum bile...
İnsan olarak yapılanlara değil,yapılmayanlara odaklandığımızdan olsa gerek.
Bu kadar ilgili olmasaydı da başka konularda mutlu etseydi beni diyorum.

Beklentilerim daha fazla.
Beklentileri azaltmadıkça mutluluk haram anladım..

Sonuç bazen çoookk değer veriyor,bazen değersiz bir böcek gibi de hissettirebiliyor.
Çoğumuz için böyle değil mi?

bu kisiye göre degisir
insan anlar esinin deger verip vermedigini
anlar hisseder..
sende biliyorsundur
ama sanirim sorun var
peki sen esine deger veriyor musun ve bunu hissettiriyor musun?
hersey karsiliklidir

dıger konusunu bılmıyorum ama bıldıgım bırsey var oda bır kadın evlılık hayatında nekadar sacını supurge ederse okadar degersız ve mutsuz olur
erkek mılletıne cok yuz verıp her ıse kosturan kadınlar evlılıgı adeta tek baslarına yasıyorlar
nasıl olsa kadın herseye yetmeye calısıyor,erkege bısey kalmıyorkı ya ınternet basındalar sureklı yada dısarda arkadaslarla beraber
kadın haftada bı dısarı cıkmak ıster kocasıyla bınbırturlu tafra naz nıyaz buyuk bir külfet geliyor eslerıyle bırseyler yapmak
neyazıkkı erkeklerın buyuk bır bolumu boyle malesef kadını kole olarak goruyolar...

çocuk doğunca bence erkek eşi ve bebeği ile bir aile olduğunu öğrenmeye başlıyor
benim eşim çocuk sahibi olduktan sonra önceliğim sizsiniz
siz benim ailemsiniz demeye başlamıştı.

eşim bana değer verir değer verdiğini de sözlü, fiziksel olarak her türlü gösterir
bunu anlamak için gözlerime bakışını görmem yeterli ama
somut örnekler istiyorsan
hafta sonu ben uyanmayayım biraz daha dinleneyim diye oğullarımı alır oyalar
kahvaltıyı sabahları genelde o hazırlar
işlere yardım etmeye çalışır ama eskisi gibi yardım edemiyor ben de isteyemiyorum
bir kaza geçirdi hayat onun için biraz daha zor artık
yemek yaparken yardım eder
sofrayı kurarken yardım eder
çamaşırları hep birlikte asar katlarız
bazen kendi ütüsünü kendi yapar.
ben bişey istesem kırmaz alır.
ama bu kadar güzel özellikle bile bazen memnuniyetsiz olabiliyorum
bi taraf fazla ise öbür taraf hep eksik
bu hayat böyle bunu kabullenelim bence konu sahibi
mesela gezmeyi hiç sevmez ben de tam bi gezentiyim hiç evde oturmayayım isterim
ailecek pek gezmeye gidemeyiz ben gidenlere özenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…