• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim

siyah_puding

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
1.097
604
38
Arkadaslar kaynimin borcu var benim eşimden şaka yollu para isterler ben benim eşimde iş yerinden bir miktar promosyon alicak buna göz diktiler eltimde sirft esine aileye yaranacak diye karşındaki satan tıp görüşmek istemiyorum esinlede parayı konuştum kimse bana guvenmesin borcum var zaten alıp oduyecem dedi ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım eşimle aram bozulmasını istemiyorum

Neden promosyonu herkes biliyor ki? Yani ben kimsenin promosyonunu da bilmem bizimkinin e bilmezler. Siz bütçenizi söylemeyin o mesafede kalın.
Oda ayni
Neden promosyonu herkes biliyor ki? Yani ben kimsenin promosyonunu da bilmem bizimkinin e bilmezler. Siz bütçenizi söylemeyin o mesafede kalın.
Oda ayni şekilde alacağı için biliyorlar

Arkadaslar kaynimin borcu var benim eşimden şaka yollu para isterler ben benim eşimde iş yerinden bir miktar promosyon alicak buna göz diktiler eltimde sirft esine aileye yaranacak diye karşındaki satan tıp görüşmek istemiyorum esinlede parayı konuştum kimse bana guvenmesin borcum var zaten alıp oduyecem dedi ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım eşimle aram bozulmasını istemiyorum
Babam şuan kanser hastası , o amca denilen mahlukatta böyleydi . Kanser oldu yine para için aradı . O yüzden bence ben bir evlat olarak giriş gelişme sonucu gören biri olarak siz hiçbir şekilde şaka yollu da deseler sizde ciddiye almayarak bizim de ev hesabımız var diyebilirsiniz ya da bu düzlemde bir şey ve eşinize çok baskı yapmadan durumu arkadan kontrol edin . Borç hepimiz yağıyoruz yeri geliyor zorlanıyoruz ama kardeşimin de bir ailesi var bilmiyorum ona nasıl söyleyebilirim herkesin ev hesabı farklıdır neticede

ekstra aldigi paranin reklamini yapiyor sonra da "kimse benden istemesin" diyor.
bence hatali esin. hic sevmem kuruşu kurusuna aldigini millete yayan insanlari, aldigini harcadığını rakam rakam soyleyenleri
Benim eşimde kayimda aynı sendakalar oyuzden biliyorlar benim eşim kimseye yaymiyor hatta ben dediğimde bile kiziyor

Benim eşimde kayimda aynı sendakalar oyuzden biliyorlar benim eşim kimseye yaymiyor hatta ben dediğimde bile kiziyor
Ben sizi anlıyorum kurumlar ortak . Yan hak alınan maaş yatan promosyon yapılan her şey biliniyor . Bence bu konuda siz kontrollü olun. Duruş belli olsun çünkü ister istemez alınan para bilinecektir . Tavır önemli .

Ben sizi anlıyorum kurumlar ortak . Yan hak alınan maaş yatan promosyon yapılan her şey biliniyor . Bence bu konuda siz kontrollü olun. Duruş belli olsun çünkü ister istemez alınan para bilinecektir . Tavır önemli .
Tavır sergiledim akşamda konuştum parayı almış borcunu ödemiş ben kimsenin enayisi değilim diyor ben görüşmek istemiyorum o ne olucak

Back
X