Eşiniz sizi bırakıp gezmeye gitse?

ya akrabalarının yanına gidecekse ben niye gidemiyorum ki...onlar benimde akrabalarım değil mi?
kıyameti koparırdım hatta o akrabaları da arardım..eşim orada mı değil mi diye
aslında doğrudan aklıma aldatıyor diye gelirdi

Kızlar eşiniz sizi haftada bir iki haftabir yanlız bırakıp başka şehire akrabalarının,arkadaşlarının yanına gezmeye gider mi?Ve bu bir haftayı da bulabilir gezmeler..
Ve sizin tepkiniz ne olurdu?Eve dön desenizde dönmese...Ne yapardınız?

tepkim çok şiddetli olur ve eğer kendisini düzeltmezse boşanmaya kadar varır.

neden seni de beraberin de götürmüyor?
neden götürmediği de hiç önemli değil yukardaki yorumum her şart için geçerlidir sadece çok ilginç geldi...

akrabalarına gittiğine ve yalnız seyahat ettiğine eminmisin?

bence bu işte bir iş var:uhm:
sen bu akrabaları iyice araştır bakalımCADIARZU

Anladığım kadarı ile eşin senide,evliliğide kabulenmemiş e bunuda zaten açıkca gösteriyo .

Sana düşen bu durumda ya ev arkadaşı gibi yaşayıp gideceksin yada bende bu kadar deyip GİTTİĞİN YERDE KAL diyeceksin çünkü şu saatte sonra yapılacak pek fazla bişey yok diye
düşünüyorum.

Neden boyle bir yasami kabul ediyorsunuz ?
Esiniz gidiyorsa, sizinle gidecek, sizin gitmeniz gerek, rahat edemiyorsaniz, bir hafta yerine 2 gun kalirsiniz
Esiniz bekar degil, evli ! sorumluluklari var
Siz sustukça o devam edecektir bu hayati yasamaya
bana bir gram deger vermeyene ben sofra bile kurmam, yatagina bile girmem
yani demek istedigim sizinde suçunuz yokmu sizce ?

çok mu fazla izin verdiniz bazi seylere ?
verdiyseniz de geç degil degistirmek için
bir es, esinden, canindan uzakta yeni yila girmek ister mi ? bunun altinda kotu seyler var bence
birde aramiyor, sormuyor beni diyorsunuz...nasil olabilir

kabullenmeyin...dikilin karsisina, ancak boyle bir çozum bulursunuz bence.

1 gün izin veririm yada en fazla 2 gün ondan sonrası asla mümkün değil gidemez :kızgın:

gitmek için ısrar ederse bu :oklava: olur.....kaydirigubbakcemile

Benim eşimde geçtiğimiz yaz izinimi ayarlayamadığım için annesi, ablası ve yeğeniyle (çok severim kendisini :mymeka:) tatile gitti. resmen çıldırdım bensiz gittiği için...
neler düşündüm neler...
ama ben çalıştığım için gidememiştim.
Senin yerinde olsam o 1 haftaya katlanır nolursa olsun eşimin yanında giderdim...

sıkıysa yapsın.
misilleme yap mesela onun döndüğü gün sen evde olma . şeytan azapta gerek

eşin hem evlilik hem bekarlık hayatını bırarada surdurmek ısteynlerden baktı basta sende sessız sakınsın sesın solugun cıkmıyor bundan sonrada agzını acsan dır dırcı olursun bunalır anında kacar dınlemez cunku senın sakınlgııne alısmıs ...ben olsam hazda etmesem gıderdım yanındakı sureklı onu yalnız bırakarak bırazda sen onu alıştırıyorsun onu boyle rahat yasamaya sıkılsanda patlasanda gıt yanında sorumluluk sahıbı oldugunu yanında senı tasıdıgını bır anlamaz uc anlamaz ....gıt yanına ...o ıste gucte ıken sende ben arkadasla dısardayım dersen esın sen gıdıyosun bende gıderımlere gırer gıbıme gelıyor....kısasa kısas yapar gıbı yanında gıtmeyı dene...rahat ol ben gıdıyorum dedıgınde a bende geleyım evde sıkılırım de bakalım ne olcak

aha yeriiii işin içinden cık bakam .. alalallala bu nasıl iş allah korusun valla
bak şimdi evlenmissiniz artık biraz alttan alman gerek napalım bunlarla bas edilmez napıcannnnn eşinle konusucaksın tabiki ama kırık bi şekilde ne bagırarak ne cok sakın sadece cok kırgın cok üzgün ve cok yıpranmıs bi sekilde durup karsısına geciceksin biz evlendik ben yoruldum evden tekbasına gitmek de neyin nesi sesimi cıkarmadıkca bişey anlamıyosun maden evliliği kaldıramıycaktın beni neden yaktın ben cok mutsuzum beni cok üzüyorsun ve bu senin umrunda olmadıgını gitgide anlıyorum bana karsı sorumsuz olman hiç hos değil seninle herseyde heryerde iyide kötü birlikte olmak için evlendim ailemi senin için bırakıp yanına geldim sana güvendim lütfen güvenimi sarsma diceksin v.s. iyi valla bende gidim arkadaslara akrabalara eve yatıya gelirsek geliriz veyada üst değiştirmeye dersin herseyi konus herseyi yavas ve usul bi sekilde bıcak gibi kesik atma hep virgüllü konus ama hokkalı olsun nedim bacım allah kolaylık versin

çoğu yazıyı ve yorumlarını okudum,aklıma gelen şey eşin sana bezdirme politikası uyguluyor gibi....:1no2:
karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok arkadaşım.......
umarım sorununuzu bir an evvel çözersiniz...
hakkında hayırlısı diyorum...fisfisfis

ben de yorumların bir bölümünü okudum hakkında hayırlısı olsun bencede eşini karşına al ve konuş.eğer istemiyorsa bir çözüm bulamalısınız,yoksa daha çok üzülür ve yıpranırsınız

Çok nadiren akşamları dışarı çıkar arkadaşlarıyla buluşmak için ama bende o akşam kendi arkadaşlarımla çıkarım sengözlerimebaksanab Ondanmı bilmem pek bensiz bi yere gitmez biz hep birlikte gideriz hele öyle gidip 1 hafta kalma filan hiç olmadı 3 sene içinde :nazar:
Yeni evliyken bir akşam arkadaşlarıyla çıkmıştı oda erken geldi, neden erken geldin dediğimde sen evde yalnızsın diye dedi senağlama çok hoşuma gitmişti...

Valla arkadaşım daha önce ki konularını da okudum.Şimdi normal giden bir evlilik olsa, asla izin vermemen gereken bir durum. Ama sen daha önceden çok büyük bir hata yaptım, eşim boşanmak istiyor, ne yapayım diye dormuşsun.Ve anladığım kadarıyla onu vazgeçirmişsin.

Anlattıkların bana sanki eşin senden o yaptığın hatanın intikamını alıyormuş gibi bir izlenim verdi. Sanki bak sen bunu yaptın,seni affettim ama şimdi ben de seni üzüyorum demeye çalışıyor.

Sen eşini bilirsin. Eğer seni sevdiği için boşanmaktan vazgeçtiyse, bence hala evliliğiniz kurtarılabilir.

Ama sadece senin ve başkalarının ısrarlarıyla sana döndüyse o zaman bence evliliğiniz bitmiştir.
Senin için çok acı verici olabilir, ama inan eğer gerçekten seni gözden çıkarmışsa bence onu sana ve evine döndürmek imkansız gibi geldi bana.

Herkes hata yapabilir, ama madem ki affetti, sana böyle zulmetmesi çok yanlış.
O yüzden bence gelince açıkca konuş. Ne kadar canını yaksa da bu evliliğin bitmesi için mi, yoksa sadece seni cezalandırmak için mi böyle yaptığını sor.
VE BENCE BU CEVAPLARA GÖRE YA BİTİR, YADA DEVAM ET.

BÖYLE GİDERSE BU HAYAT SENİN İÇİN DAHA ÇEKİLMEZ OLUR.

Valla arkadaşım daha önce ki konularını da okudum.Şimdi normal giden bir evlilik olsa, asla izin vermemen gereken bir durum. Ama sen daha önceden çok büyük bir hata yaptım, eşim boşanmak istiyor, ne yapayım diye dormuşsun.Ve anladığım kadarıyla onu vazgeçirmişsin.

Anlattıkların bana sanki eşin senden o yaptığın hatanın intikamını alıyormuş gibi bir izlenim verdi. Sanki bak sen bunu yaptın,seni affettim ama şimdi ben de seni üzüyorum demeye çalışıyor.

Sen eşini bilirsin. Eğer seni sevdiği için boşanmaktan vazgeçtiyse, bence hala evliliğiniz kurtarılabilir.

Ama sadece senin ve başkalarının ısrarlarıyla sana döndüyse o zaman bence evliliğiniz bitmiştir.
Senin için çok acı verici olabilir, ama inan eğer gerçekten seni gözden çıkarmışsa bence onu sana ve evine döndürmek imkansız gibi geldi bana.

O yüzden bence gelince açıkca konuş. Ne kadar canını yaksa da bu evliliğin bitmesi için mi, yoksa sadece seni cezalandırmak için mi böyle yaptığını sor.

Aynen katılıyorum. Dün diğer konularınızı okumadan önce bir mesaj yazmıştım. O mesajımda da zaten diğer konularınızı okumasam da bu durumun başka sorunların bir sonucu olduğunu yazmıştım. Şimdi betican'ın mesajı üzerine diğer konularınızı okuyunca yanılmadığımı anladım. Gezme olayını değil de asıl sorununuzu çözmeye çalışın. Umarım yoluna girer. Bazı evlilikler ilk birkaç yıl sarsıntılı geçiyor. İhanet, dayak gibi çözülemeyecek problemler yoksa; mutlaka bir yol bulursunuz. Üzülmemeye çalışın.

Evet eminim cünkü tlf la arayıp kontrol ediyorum..
Ama yılbaşında bile dönmicekmiş :(

arkadaşım iş dolayısıyla ise normaldir ki eğer keyfi ise tam dayaklık:oklava:kötükedihüso senin koca kusura bakma ,kontrol ediyorum diyorsun,peki kayınvalidenemi gidiyor yoksa görümcenemi sen telefonda kiminle görüşüyorsun, tanıdıkta olsa ben kocamı göndermem gitmezde ,bence sen tam bi araştır o kadarda başı boş bırakılmaya gelmez erkek kısmı,
ben şimdiye otobüsten inip kapıya dayanmıştım sen bensiz nasıl yılbaşını başkalarıyla geçirirsin diye kötükedihüso yok öyle yağma seni yalnız bırakmak içinmi evlenmiş bu adam tepkini koy ,bacım senin annen baban ne diyor bu işe ,bak bu saatte tepemin tası attıÇok üzgünüm çoook

ben diğer mesajları okumadan cevap yazdım ama şimdi baktım arkadaşta bi yerde haklı diğer yazdığıın yazıları okumadım ama (betican ) arkadaşım bu mesajında çok güzel izah etmiş madem daha önce sorun yaşadınız nede şimdi soruyorsun eşiniz 1 hafta vs. gitse diye hiç bir şey yokken gitse haklısın ama sanırım aranızda yaşanmış bazı sorunlar var arkadaşım bu sorunları bize sorarak değil eşini karşına alıp neden bu şekilde uzun süre seni yalnız bıraktığını ona sorucaksın ve beraber kurtarıcaksınız evliliğinizi tek çareniz ikinizinde mantıklı olması ve karşılıklı konuşup anlaşmanız ,
ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Back
X