Eşiniz sizi bu konuda kırıyor mu?

Bence yaninizdaki adamin karakterine duyduğunuz guvenle ilgili bir sey bu. Eski sevgilimi kontrol ederdim çünkü onun bu konuda bir karaktersizligi oldugunu düşünürdüm. Kavga etmisligim de vardir hatta.
Esimin ise aklimin ucundan gecmez bakislarini kontrol etmek. Yanlislikla gorurse de hemen kafasini cevirecegine eminim. Bu benimle ilgili bir durum degil ama. Onun bir kadina isteyerek bakmamasi kendi hayat görüşüyle alakali. Hayatinda kimse yokken de bakmazdi yani.
O yüzden esinize bu konuda guvemiyorsaniz boyle bir adamla hayat geçirmek konusunu gozden gecirmeli. Sig ve sapik.

Bunun disinda kocama/sevgilime gosteririm beraber bakariz diyen kadinlar marjinal filan degilsiniz. Tacizcisiniz.

aynen. hiç kasmam böyle şeyleri. eşimde çok bakmaz açıkcası. insanları taciz eder gibi bakmaktan haz etmez. ama bazen çok abest giyinenler olur o zaman banada gösterir tipe bak diye.

Gereksiz yere sıkıyorsun adamı, bence tabii ki.
Tabii bu karşındaki kişi ile de alakalı.
Benim eşim benim yanımda kimseye bakmaz, ama misal tatile gittiysek eğer, rus güzeller varsa, aksine ben gösteriyorum eşime "hatuna bak ya, allah neler yaratıyor" diye :)

Eşim kızıyor bu duruma, bakıcaksam da bakmaya heves bırakmıyorsun ki zaten der.
Bazen de "sen benden çok bakıyosun bence" der :)

Karşılıklı güven bir birinin gözüne at gözlüğü takmakla olmaz.
Maneviyat ile oluyor, ayrıca sen bakma dedikçe cazibesi artar.
Benim görüşüm bu tabii ki.

Kendime de esime de guveniyorum neden kassin ki?
Ayrica bakislari da kontrol etmem. Goz bu onunde ne varsa ona bakar siz bakmiyor musunuz? Gozunuz yerde mi yuruyorsunuz?

Gozucuyla bakip gecse dert etmem. Insanlik hali.
Uzun uzun bakarsa sorun olur ama yanimda bakmaz. Ben yokken? %100 bakiyordur.

Bence eşinizin aklına karpuz kabuğunu siz sokuyorsunuz.
Ben bile bakıyorum ki yanımdaki adam nasıl bakmasın. Buna içine düşer gibi, yada salyalarını akıta akıta baksın değil tabi kastım. Çok kısa etekli biri geçer o sırada o tarafa bakıyodur istem dışı görmüştür ne yapayım şimdi? Kavga mı edeyim sen baktın diye bunun sonu yok o zaman televizyonda izlemicek.
Bana birisi ne kadar baskı uygulasa o kadar bakardım heralde daha çok dikkatimi çekerdi. Bence biraz eşler olarak birbirnize alan bırakın. Yalana teşvik gibi oluyor bence bu kadar baskı.

Bizde bakıp çekiştiriyoruz hatta ben daha çok bakarım hem bayana hem erkeğe ovvv etek negzel olmuş
ya da gömlek çook yakışmış filan diye

Genelde mini etekli biri filan önümüzden yürüyünce adam kafasını yere gömüp yürüyor. Ya da metroda oturuyoruz karşıda etekli biri varsa kafası hep havada. Öküz gibi gözünü dikip kimseye baktığını görmedim.

siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Hayir tabii ki. Niye kontrol edeyim o benim cocugum mu? Alimli kadin da yakisikli erkek de bizi kasmiyor valla. Hayatta bunlarla ugrasmayacagimiz kadar ozguven sahibiyiz sukur

At gözlüğümü takalım adamlara? Göz bu bakar tabi,bakmak var bakmak var.. ben hiç pis bakış,dik bakış görmedim eşimde.. ee eşim derde düşsün ya başka adamlar bana bakıyorsa ?? Çevremdeki kadınlar dert ediyor bence beni,ben hiç dert etmedim kimseyi :) örn: konu sahibi :)))

Eşinizin gece rüyasında boşalıyor gündüz kadınlara bakıyor.
Ya eşinizin libidosu çok yüksek yada siz çok kıskançsınız. Yada eşinizin vukatlı olduğu geceler gündüZ gördüğü bayanlar yüzünden mi diye siz endişe ediyorsunuz.
Çözüm basit adamın iliğini kemiğini sömür ne dışarı akıtacak tek bi damlası kalsın ne de bakacak gücü

gozleri birini ariyor olmasin mesela eski askini felan

Tatil yöresinde yaşıyorum.
Yılın 8 ayı cıbıl cıbıl herkes, ne afetler ne yağuşuklular. Kimse kimseye bakmıyor hayret ben ilk taşındığımda herkese pörtlek pörtlek bakıyordum, ben de bakmıyorum artık. Eşim o zaman da bakmazdı sanki aklımda kalmamış.

Hic bakislarini kontrol etmem.Umruma da gelmez .Alimli kadinlarin olmasi da beni kasmaz .Kim mukemmel ki ? Benm de olumlu yanlarim var.Esimde bakacak bir adam degil belki de ondan hic umursamam .İnsaniz bazen gozumuz takilabiliyor .

Konu sahibi hiç normal değilsiniz, tedavi olun bence. Evde film bile izleyemiyoruz kadın çıkacak diye, güzel kadınlardan nefret ediyorum yazmışsınız eski konularınızda.
Adamı kaçırırsınız yakında bu kadar sıkarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…