- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
aynen. hiç kasmam böyle şeyleri. eşimde çok bakmaz açıkcası. insanları taciz eder gibi bakmaktan haz etmez. ama bazen çok abest giyinenler olur o zaman banada gösterir tipe bak diye.Biz birlikte bakar bi de dedikodu yaparız
Tabi eşiniz gerçekten bakıyorsa hangi zihniyetle baktığını en iyi siz bilirsiniz. Gereksiz boğuyor da olabilirsiniz. Açıkçası hoş fizikli bi bey de olsa bayan da olsa biz birbirimize gösterir bi de teyzeler gibi yorum yaparız. Yani demek istediğim niyet onemli. Sırf bakıyor diye boğmak anlamsız geliyor bana.
Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Hayir tabii ki. Niye kontrol edeyim o benim cocugum mu? Alimli kadin da yakisikli erkek de bizi kasmiyor valla. Hayatta bunlarla ugrasmayacagimiz kadar ozguven sahibiyiz sukursiz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Ahahahha harikasin
Ahahahha harikasin
Ama bu yetersiz kaliyor cogu kisiye
Bence at gozlugu alana cam fanus kampanyasi olmali
gozleri birini ariyor olmasin mesela eski askini felanHanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Hic bakislarini kontrol etmem.Umruma da gelmez .Alimli kadinlarin olmasi da beni kasmaz .Kim mukemmel ki ? Benm de olumlu yanlarim var.Esimde bakacak bir adam degil belki de ondan hic umursamam .İnsaniz bazen gozumuz takilabiliyor .Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?