Eşiniz sizi bu konuda kırıyor mu?

ben ederim kontrol
eşi,m bakmaz
bazen bakar ama benim baktığım gibi yani görmüş olur, birdaha dönüp bakmaz

Bizde karı koca birlikte bakıp yorum yapanlardanız

Tabiki kötü bi niyetini sezsem şaka maka dinlemezdim sanırım.

Benim ki bakmaz Allah'ı var işi olmaz..
Ben derim ona baksana şu kıza giyimee bakk vayy anasını be derim öyle bakar...
Yaniii sizin eşiniz eğer bakıyorsa ve bakışları yiyecek gibiyse ve sizde bu yüzden tartışma çıkartıyorsanız haklısınız...
Ama paranoyak hale getirdiyseniz, adamın sizinle bir yere artık gitmemesi cok normal.
Tatilde üstsüz güneşlenen biri olsa sanırım olay cıkartacaksınız...
Bana göre üstsüz biri karşısında güneşleniyorsa sallamam, çunku derim ki ben onun kadınıyım ve benim sahibim de o !
Banane başka bir kadın orada üstsüz güneşleniyorsa derim.
Biraz relaks olmalısınız ve kendinize güvenmelisiniz...

Erkekse bakar adamsa bakmaz.
Bugün farklı gözle o baksın yarın onun yanındakine bakarlar dünya böyle

Çok şükür eşim hep yere bakar etrafıyla ilgilenen bir insan değil

Esinizin bakmasina engel olamiyorsaniz sizde onunla birlikte bakin sonra o kadin hakkinda konusun iciniz rahatlar, özgüveniniz yuksek miş gibi hissetmeye baslarsiniz zamanla. Sonra konusu gectiginde "biz birlikte bakiyoruz ihi ihi" dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı biz

Ilk zamanlar küstüğüm bile oldu ama sonra anladım. Çevremde gerçekten güzel alımlı hatunlar var ve ben bile bakıyorum. Eşimde bakıyor iater istemez ama kafasını çeviriyor. Ikinci kez isteyerek bakarsa olmaz ona kızarım ama istemsiz bakmak dinde de günaha girmiyor.

Siz bu kadar sık boğaz etmeyin ben ettim gereksiz yere adamda isyana bağladı. Boğmayalım gariplerj daha fazla..

bizde birlikte bakariz ama o niyetle degil tabi yakışıklı güzel çirkin deriz yakışmıslar gibisinden konusuruz giyim tarzlarına arada laf deriz erkeklere de kadınlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…