Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Benim ki bakmaz Allah'ı var işi olmaz..
Ben derim ona baksana şu kıza giyimee bakk vayy anasını be derim öyle bakar...
Yaniii sizin eşiniz eğer bakıyorsa ve bakışları yiyecek gibiyse ve sizde bu yüzden tartışma çıkartıyorsanız haklısınız...
Ama paranoyak hale getirdiyseniz, adamın sizinle bir yere artık gitmemesi cok normal.
Tatilde üstsüz güneşlenen biri olsa sanırım olay cıkartacaksınız...
Bana göre üstsüz biri karşısında güneşleniyorsa sallamam, çunku derim ki ben onun kadınıyım ve benim sahibim de o !
Banane başka bir kadın orada üstsüz güneşleniyorsa derim.
Biraz relaks olmalısınız ve kendinize güvenmelisiniz...
Hanımlar merhaba.benim sıkıntım şu.eşimle dışarı çıktığımızda eşim yoldan geçen kadınlara bakma derdine düşüyor.bundan rahatsızlık duyduğumu defalarca söyledim, ancak yapmıyorum böyle bir şey kimseye bakmıyorum diyor.artık öyle bi baskı uygulamışım demek ki, beraber dışarı çıkamaz olduk.evleneli bi tatile bile gidemedik.acaba ben mi uyduruyorum bunları.siz eşinizin bakışlarını kontrol eder misiniz hanımlar? Bi tatil yerine gittiğinizde alımlı kadınların olması sizi kasmaz mı?
Esinizin bakmasina engel olamiyorsaniz sizde onunla birlikte bakin sonra o kadin hakkinda konusun iciniz rahatlar, özgüveniniz yuksek miş gibi hissetmeye baslarsiniz zamanla. Sonra konusu gectiginde "biz birlikte bakiyoruz ihi ihi" dersiniz.
Biz birlikte bakar bi de dedikodu yaparız
Tabi eşiniz gerçekten bakıyorsa hangi zihniyetle baktığını en iyi siz bilirsiniz. Gereksiz boğuyor da olabilirsiniz. Açıkçası hoş fizikli bi bey de olsa bayan da olsa biz birbirimize gösterir bi de teyzeler gibi yorum yaparız. Yani demek istediğim niyet onemli. Sırf bakıyor diye boğmak anlamsız geliyor bana.
Ilk zamanlar küstüğüm bile oldu ama sonra anladım. Çevremde gerçekten güzel alımlı hatunlar var ve ben bile bakıyorum. Eşimde bakıyor iater istemez ama kafasını çeviriyor. Ikinci kez isteyerek bakarsa olmaz ona kızarım ama istemsiz bakmak dinde de günaha girmiyor.
Siz bu kadar sık boğaz etmeyin ben ettim gereksiz yere adamda isyana bağladı. Boğmayalım gariplerj daha fazla..
Biz birlikte bakar bi de dedikodu yaparız
Tabi eşiniz gerçekten bakıyorsa hangi zihniyetle baktığını en iyi siz bilirsiniz. Gereksiz boğuyor da olabilirsiniz. Açıkçası hoş fizikli bi bey de olsa bayan da olsa biz birbirimize gösterir bi de teyzeler gibi yorum yaparız. Yani demek istediğim niyet onemli. Sırf bakıyor diye boğmak anlamsız geliyor bana.
bizde birlikte bakariz ama o niyetle degil tabi yakışıklı güzel çirkin deriz yakışmıslar gibisinden konusuruz giyim tarzlarına arada laf deriz erkeklere de kadınlara da