- Konu Sahibi bal kavanozu
-
Ben yapmaz demiyorum kesinlikle aksine böyle bi olay olduğu için yazdım buraya çaresizliğimi dile getirdm. Çünkü hiç ona konduramamıştm gerçekten onu aklınıza gelen her şekilde memnun ettiğimi sanıyodum çünkü. Meğer kendimi kandırmışım bu konuda çok üzgünüm şu anda yüzünü görmeye bile tahammülüm yok midem bulanıyo beni aldatmış olsun olmasın telde olsa mailde olsa bu da bi aldatma şekli değilmi?
canım o benim genel yorumumdu arkadşımla başlayan cümleyi sana yazdım.
Bir daha aldatma şansı tanıma derken ne yapmam gerek tam anlamıyla sence canım maddi manevi tüm imkanlarım var fazlasıyla sosyal kazancı iyi biriyim off kafam çok karışık ne vardı evlenicek sanki
herkes biliyor bir ben cahil kalmışım demek..eskort kız ne demek
ve iki kelime sadece internet ve cep telefonu...aldatmayı iyice kolaylaştıran 2 unsur..
kızlar dışarıdan salak gibimi görünüyoruz acaba da, bu erkeklerin hepsi yakalanınca arkadaşım yaptı diyorlar hayret yaaa.
arkadaşım; benim için bakması, telefonla konuşması, mailleşmesi, otel odası ayarlaması vb. hepsi birdir , yani beni aldatma düşüncesine girmişse eğer yapmıştır diye düşünürüm ben. çünkü eğer yakalamasam daha ileride gidecekti bu durum diye düşünürüm. öyle arkamda kimse yok diye adama boyunmu eğeceksin sen. işin var gücün var daha ne olsun. sakın kimsem yok diye ezilme karşısında kocanda amma pişkin ya yataktamı yakaldın diyo utanmadan birde. önce kocanı dize getir sonra affedeceksen affetki bi daha aklına böle şeyler getiremesin.
gelincik canım metodun ne bana da söyle ne olur çok zor durumdayım olay çok yeni olduğu için ailedende kimseye açılamıyorum işin kötü yanı annem babam bütün ailem ve arkadaşlarım eşime bayılıyolar hep çok şanslı olduğumu söyleyip onun değerini bil diyolar annem bile bişey olsa ona değil bana kızıyo o denli çok seviyolar yani normalde çok merhametlidir ailemde bi sorun olsa bende önce davranır halleder onlara çok düşkün
bu durumda anneyin babayin sana soyleyeceklerini ben soyleyim , "her erkek yapar , herseyi gormeyecek duymayacaksin, yani 3 maymunu oynayacaksin , evine bakiyormu? seni ihmal ediyormu? parasini pulunu senden esirgiyormu? hayir.. o halde ne istiyorsun allahtan belanimi" diyecekler ....
asıl sinirimi bozanda bide mail adresinin şifresini değiştirmesi bu olaydan sonra utanmadan. Az önce işden eve geldi konuşmak istedi benimle bağırdım çok kötü defol git dedim. Değil konuşmaya yüzünü görmeye bile tahammülüm yok şu anda. Sonra çıktı gitti bi yere bi 15 dakika sonra geri geldi. Sonra şimdi oturuyo içerde. Yeminler ediyo bana geçmiş karşımda defettim başımdan
mailini tamamen temizledi ve sifresini degistirdi senin sivri zekasifresini neden degistirdigini sordugunda ne cevap verdi merak etdim ?
esinin mail adresini girsene arama motoruna belki bi yerde birakmistir mail adresini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?