Eşiniz sizi hiç aldattimi

Tüm erkekler aldatir benimki aldattiysa seninkide aldatir kliselerine inanmiyorum.
Ahlaki degerlere onem veren bi insansa icinde o art niyet yoksa aldatmiyor adama aldatmak dusuncesi cekici ve heyecanli gelmiyor.

Bu kadar bunu kafaya takmak bana çok sacma geliyor.aldatırsa aldatır.ö lmem bu nedenle.bence dikkat edilmesi gereken evlilikte feragat,fedakarlık varsa karsılıklı mı? Yani ben hep kendimden veriyorsam dünyam adam olmuşsa aldatırsa ölurum tabi bu nedenle kimseyi aldatırsa naparım diyr düşünecek kadar rabbim fedakar yapmasın, yapmayın

Esim beni aldatmadi, aldatsaydi esim olmazdi zaten. Surekli dipdibeyiz oyle bir ortami da yok. Basina gelmesini istemedigin seyi kendin de yapma dusuncesine sahip biri.

Valla beşer şaşar, güvenim vardır ama her daim gözüm üzerinde çaktırmadan da olsa. Bu devirde en son güveneceğim cinstir erkek milleti :KK62: Çevremde o kadar aldatılıp boşanmış kadın var ki, ilişkilerinin ilk başlarını ve aldatılma kısımlarını anlattıklarında şaşıp kalıyor insan, böyle aşık bir adam nasıl yapar diye; amma ve lakin ummadık taş baş yararmış, yapıyorlar valla.

Ama çoook korkuyorum bigün gerçek olmasından

Aldatmayan erkek yok yakalanmayan erkek var diye bir soz vardi . Kendi esimden sonra bu soze inaniyorum . Ne suphe ne endise verecek hicbir hareket yok telefonlar ortada sifreler biliniyor evden ise isten eve hafta sonlari beraber ayri bi yere gittigi olmaz gitse bizide goturur oyle arkds ortamida yoktu aksam gecte gelmez ev islerinde yardim eder yemek yapar 4 4 luk koca kim suphe ederki ? Ama sonuc yapti ve yakalandi . O yuzden ben yakalanmayan erkek var diyorum . Aldatmayanda cok nadirdir.
Hangi ara yapti acaba?

Ay lütfen şöyle şeyler yazmayın kalbim sıkışıyo

bence her erkek evliliğinin bir zamanı öyle moklar yiyordur. yemese bile kur yapıyordur. bunu nerden çıkarttın diye sorarsanız, eski çalıştığım işlerde evli barklı adamlar bekar çalışanlara hep kur yapardı, telefonda karılarını azarlayarak konuşurlardı. bende hep içimden pezemenkler derdim. hatta aynı işyerinde karı koca çalışıp, sekreteri ayartan müdürüm olmuştu, Allah belasını versin karısının karşısında. şimdi geçmişi düşündümde daha neler neler var. bu erkekler çok fena....

Büyük konuşmayayım Allah'ım yaşatmasın, benimki şu vakte kadar yapmadı ki yakalamadım.
Çünkü yapsa yakalanırdı %99 ... Hadi o 1lik ihtimali basiret bağlanmasına veriyorum.
Algısı açık, beden dilini çok iyi takip eden bir kadınım, bi de arada safa yatarım.

Çok iyidir, hoştur. Ama bilmiyorum, insanoğlu, garanti edemem yapmaz diye.
Ancak kurup kurup yıpratmam kendimi. Düşünmem öyle şeyler.

Ha yapmayan erkek yoktur lafına katılmıyorum, var ve inşallah eşlerimiz onlardandır kızlar.
Amin.

aldatmayan değil yakalanmayan vardıra inananlardanım.
yakın bir işarkadaşım vardı erkek; erkeklerin %99 u aldatır, kalan %1 i de geydir o yüzden yapamaz derdi.

not: aldatıldım ve boşadım.

Şimdiye kadar şüphelendiğim birşey olmadı ama benim kocam yapmazcı da değilim, hayat...

Benim Kocam yapmaz kafasını bırakıp temkini elden bırakmamak ama çokta kafaya takmamak lazm. Ümügünü sıkarım valla onun :))

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

Böyle şüpheyle yaşanmaz galiba.Yapmaz dememeli herşey olabilir.Allah şaşırtmasın.

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!
Fransız olaya Fransız kalırım demiş ehuehu

Hangi ara yapti acaba?

Ise giden esim is arabasyla elemanlari aliyor once o byani alip yakinlasiyorlar bir beraberlik yok ama buda aldatma ha bayanda evli tabi ! Bi anlik boslukmus seytana uymakmis vs vs erkek yapmak istemese bile ki yasak meyve her zaman tatli oluyor emin olun en edeplisinide kadinlar yoldan cikarir !

Back
X