Eşiniz sizi hiç aldattimi

tedbiri elden bırakmamak önemli bence. aldatacaksa zaten aldatır. sen tutamazsın onu. hamurundan gelen bir şey belki de ama kafayı da yememek gerek. güvenmediğin biriyle yaşayamazsın ki.
onun aldatma riski kadar bizim aldatma riskimiz de var. ama hep ezilen atılan aşağılanan kadınlar olduğu için çoğunun aklına bile gelmez bu. insanın içinde Allah korkusu, haya olsun da. yapacak bir şey yok çünkü. tasma takıp takip mi edeceğiz?

Yaptıysa günahı kendine,farketmedigim sürece sorun yok,okadar zeki ise yapsın yani.Ama anlarsam işi bitti!
:KK55::KK53:

(Eski) eşim aldattı boşadım :KK14:

Güveniyorum ama aldatmaz diyemem. Aldatırsa da hiç de öyle bazı kadınlar gibi ayılıp bayılmam heralde onsuz yaşayamam filan diye büyük konuşmayım da. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, aldatan erkeğe yol verirsin olur biter. Asla kendimi sorgulayıp neyim eksikti de demem.

Bir kere affettim esimin aldatması yatakta ve ya görüsme degildi telefonda mesajlasma falan o sekilde bir kere affettim ikinci olursa gözünün yasina bakmam dedim

Tecrübelerime dayanaraktan yazıyorum aldatmayan erkek sayısı cok az maalesef,genlerinde var tek eşli olamıyorlar.üzgünüm ama oyle hiç yapmaz dediğimiz o çok güvendiginiz sevdiğiniz insan sizi unutuveriyor başka konuşur başka bakiverir gözlerinize anlarsın hissedersin seni aldattığını için acır çok acır çare bulamassin. Ha. Birde bosarım kapının önüne koyarim dersinya koyamassin onuda yapamassin .İlk aşama bedeninin butun kemikleri kırılıyor muş hissi sonra nefes alamassın haykırir isyan edersin.Bütün dünyaya seni bir zamanlar deli gibi seven insanın aldattığını duyurmak istersin.çok acıdır çok.Bagrirsin bagrirsin kalirsin öylece yapayalnız hissedersin ve sonunda kabullenirsin ama asla Unutamazsın ve en acısıda ne biliyormusunuz yinede teselliyi onda ararsıniz ama teselli bulamassiniz

Kötü düşünceyi bu şekilde kendinize çekiyorsunuz. Bence kendinize güvenmeniz gerek açıkçası boyle bşr düşünce aklınıza geliyorsa kendinize güveniniz yoktur. Erkeğinize de kendinize de güvenin. Aksi halde olmadık şeylerden olmadık olaylarla kendinizden uzaklaştırırsınız

Kötü düşünceyi bu şekilde kendinize çekiyorsunuz. Bence kendinize güvenmeniz gerek açıkçası boyle bşr düşünce aklınıza geliyorsa kendinize güveniniz yoktur. Erkeğinize de kendinize de güvenin. Aksi halde olmadık şeylerden olmadık olaylarla kendinizden uzaklaştırırsınız
Sevgili eskarem ben aldatildim ve yaşadıklarımı.hissettiklerimi. paylasdim

Sevgili eskarem ben aldatildim ve yaşadıklarımı.hissettiklerimi. paylasdim
Aldatılmak çok kötü Allah kimseye yasatmasın sana da Allah kalbine gönlüne göre versin. Elbet bu durumu cok cok ağır yaşayanlar cok bedel ödeyenler vardır ona lafım yok bu konuda büyük konuşmamakta gerek. Benim demek istediğim Biznkadınlar erkekler E göre daha fazla ilgi istiyoruz bazı erkekler bu ilgiyi göstermekten aciz oluyorlar ne yazık ki bizde hemen acaba aldatıyor mu diye düşünüyoruz bu düşünce hemen gelmemeli insan biraz kendine güvenmeli bu açıdan dedim.

Hiç düşünmüyorum. Bir gün olursa o gün düşüneceğim. Olmamasını umuyorum ama kaderde varsa çekilecek. Relax olmak lazım.

Aldatmayan erkek yok yakalanmayan erkek var diye bir soz vardi . Kendi esimden sonra bu soze inaniyorum . Ne suphe ne endise verecek hicbir hareket yok telefonlar ortada sifreler biliniyor evden ise isten eve hafta sonlari beraber ayri bi yere gittigi olmaz gitse bizide goturur oyle arkds ortamida yoktu aksam gecte gelmez ev islerinde yardim eder yemek yapar 4 4 luk koca kim suphe ederki ? Ama sonuc yapti ve yakalandi . O yuzden ben yakalanmayan erkek var diyorum . Aldatmayanda cok nadirdir.
Eee ne ara yapmış

Negatif enerjiyi çekmemek ve paranoyak olmamak lazim ama tedbiri de birakmamak gerek.

Allaha şukur aldatilmadim eşim tarafindan Allah korusun. Fakat çalistigim ortamda çogunluk erkek ve onlari gordukce paranoyaklastigim oluyor. Fiilen aldatma olmasa bile evli cocuklu adamlar kadinlara laf atiyor, göz çapkinligi yapiyorlar.

Bayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.

sanıyorum ki aldatmadı
yani başkasıyla konuşmasını yakalamadım
başkasına baktığını yakalamadım

başkasını düşündü mü hiç onu bilemem

Tecrübelerime dayanaraktan yazıyorum aldatmayan erkek sayısı cok az maalesef,genlerinde var tek eşli olamıyorlar.üzgünüm ama oyle hiç yapmaz dediğimiz o çok güvendiginiz sevdiğiniz insan sizi unutuveriyor başka konuşur başka bakiverir gözlerinize anlarsın hissedersin seni aldattığını için acır çok acır çare bulamassin. Ha. Birde bosarım kapının önüne koyarim dersinya koyamassin onuda yapamassin .İlk aşama bedeninin butun kemikleri kırılıyor muş hissi sonra nefes alamassın haykırir isyan edersin.Bütün dünyaya seni bir zamanlar deli gibi seven insanın aldattığını duyurmak istersin.çok acıdır çok.Bagrirsin bagrirsin kalirsin öylece yapayalnız hissedersin ve sonunda kabullenirsin ama asla Unutamazsın ve en acısıda ne biliyormusunuz yinede teselliyi onda ararsıniz ama teselli bulamassiniz
Aglattınız beni gercekten öyle cok dogru ayni seyi yasadim yasiyorum da

Benim eski eşim aldattı. Ben çok detayci biriyim makina mühendisiyim aynı zamanda hukuk fak.mezunuyum zerre kadar hisseemistim aldatildigimi çok acı öğrenince çok zor... Karnında yüzlerce bardak kırılmış ta her nefes alisinda camlar batıyor için kanıyor hissi

Back
X